Välkommen till

Larssons Berg 2

3:a Larssons Berg

Ljus gaveltrea med inglasad balkong i sydvästläge

Naturnära och vackert belägna Larssons Berg, svårt att inte tycka om! Ett område som sticker ut uppe på höjden över Stensjön. Med ett underbart ljusinsläpp till den stilrena och socialt utformade bostaden samt dess omgivning av vacker natur och motionsspår. Den har definitivt förutsättningarna för att trivas!

Läs hela beskrivningen
Carl
ansvarig mäklare
Carl Hogéus
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 60 carl.hogeus@lundin.se
Elina
assisterande mäklare
Elina Vadász
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Carl
ansvarig mäklare
Carl Hogéus
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 60 carl.hogeus@lundin.se
Elina
assisterande mäklare
Elina Vadász
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Vid första steget innanför ytterdörren är bemötandet av ett härligt ljusinsläpp ett faktum. Här ryms det plats för klädavhängning samt två garderober. Lägenheten har genomgående trestavsparkett i ek och naturnära färgval. På ett naturligt sätt leder vi oss in i köket den öppna planlösningen till vardagsrummet.

Köket från Vedum är ljust, modernt och stilrent. De vita, släta skåpsluckorna dekoreras med avlånga, mattsvarta beslag. Ett vitt kakel över den mörka bänkskivan i laminat ger en smakfull kontrast till materialvalen. Köket är inte enbart estetisk tilltalande utan även praktiskt med dess funktioner och förvaring. Vitvaror från Siemens utgörs av mikro och ugn i ergonomisk arbetshöjd, kyl & frys i fullhöjd, diskmaskin och induktionshäll. Ett supertrevligt kök att tillaga en middag i medan gästerna umgås i trivsam och nära anknytning på de öppna ytorna.

Det härliga gavelläget präglas av ett fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier till de generösa sällskapsytorna. En anslutning ut till den rymliga och inglasade balkongen som vetter ut i ett sydvästläge har ni givetvis från den här delen.

Lägenhetens största sovrum har gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord och är inredd med goda förvaringsmöjligheter i form av stilrena och platsbyggda skjutdörrsgarderober från Vedum. Ett generöst fönsterparti bidrar med behagligt ljusinsläpp.

Det mindre sovrummet har ett insynsskyddat gavelläge med fönster i två väderstreck som ger ett behagligt ljusinsläpp. Här kan det inredas med en säng och ett mindre arbetsbord. Förvaringsmöjligheter i två garderober.

Välplanerat badrum med antracitgrått klinkergolv och helkaklade väggar i vitt med en antracitgrå fondvägg. Inredningen består av WC, handfatskommod, spegelskåp, handdukstork samt duschhörna med raka vikväggar i klarglas. Badrummet har även en tvättavdelning med arbetsyta, överskåp samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Mölndal Larssons Berg

Fina promenader, fiske och staden om hörnet
Välkommen till populära Larssons Berg, som tillhör Mölndals vackra område Stensjön! Här bor man nära storslagen natur med härlig utsikt över fina Stensjön och dess trevliga strandpromenad samt badplats. Vid Stensjön kan man även spela minigolf, fiska eller hyra kanot och paddla runt sjön.

Populära Gunnebo Slott ligger en kort promenad bort och där serveras smakrik lunch och fika i en anrik miljö. De prunkande parkerna och vackra omgivningarna runt slottet är också väl värda ett besök, liksom intilliggande Rådasjön.

Ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger finns både i Mölnlycke centrum och i Mölndals centrum. Med goda kommunikationer nås Göteborgs stadskärna på omkring 15 minuter.

Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta