Välkommen till

Kvarnbygatan 35

Kvarnbygatan 35
3:a Kvarnby

Socialt utformad trea med uteplats

Den här bostaden sticker ut med sin tydliga utformning för de sociala tillställningarna. Öppen planlösning mellan vardagsrummet och det praktiskt utformade köket med utgång till den gedigna uteplatsen i sydvästläge. Det är en alldeles underbar tillgång när vännerna är på ingång för att klinga några glas och njuta av den ljumna sommarkvällen. Utöver badrummet finns även en gäst-WC, vilket är extra trevligt och gästvänligt!
Välkomna till den sydvästra sluttningen vid Kvarnbyn!

Läs hela beskrivningen

Bilder

Planritning

Beskrivning

Hallen har bra förvaringsmöjligheter som utgörs av garderober med skjutdörrar, ljusa ytskikt och mörk klinker som övergår till en genomgående klassisk ekparkett. Från hallen nås samtliga rum och utformningen väcker intresse till bostadens sällskapsytor.

Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och köket inger en känsla av rymd med valmöjligheter till er inredning och disponeras efter sin sociala karaktär, vilket genomsyrar hela bostaden. I anslutning finns den härliga uteplatsen som kan inredas med både loungemöbler och middagsbord.

Köket är från Marbodal och har vita ramskåpsluckor som dekoreras med avlånga rostfria beslag. Praktisk utformning ger bra arbetsytor och har gott om förvaring i över- och underskåp. Ett grått kakel ovanför bänkskiva i ek, ger en varm kontrast i det stilfulla köket. De rostfria vitvarorna skapar ett smakfullt och stilrent intryck till köket. Vitvaror från Husqvarna utgörs av induktionshäll, kolfilterfläkt, inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikro i ergonomisk höjd, integrerad diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd.

Sovrummen är till sin fördel placerade avskilt från sällskapsytorna, vilket upplevs privat och genomtänkt. Rummen har en bra utformning som med för valmöjligheter i funktionen och har bra förvaring integrerat i båda rummen.

Badrummet inreds i stilrena och tidlösa färgval som utgörs av vitkaklade väggar som bryts av med mörk klinker. Inredningen består av WC, golvvärme, duschhörna med klarglas, kommod, spegelskåp, handdukstork och skåpsförvaring. Det finns naturligtvis en tvättsektion där tvättmaskin och torktumlare från Husqvarna är placerade under arbetsbänken och skåpsförvaring ovanför. En frihet att slippa anpassa sin vardag efter tvättider även om möjligheten finns.

Gäst-WC har vitmålade väggar med delvis vitt kakel och mörk klinker vilket blir enhetligt med badrummet. Inredningen utgörs av handfat och skåpsförvaring för hudvårdsartiklar.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Mölndal Kvarnbyn

Välkommen till populära Kvarnbyn i Mölndal! Här har det under de senaste åren skapats omsorgsfullt utformade bostäder med högt läge och utsikt över vackra Störtfjället samt södra Mölndal. Att bo intill Kvarnbyns unika miljö är få förunnat. Det småskaliga och gemytliga genomsyrar livet här, samtidigt som man har nya Mölndals innerstad på bekvämt avstånd. Området skiljer sig från omgivande stadsdelar genom sin gamla bebyggelse och den brusande Mölndalsån som forsar ner längs sluttningen mellan husen.

I Kvarnbyn bor man med bekvämt avstånd till det mesta. I närområdet finns bland annat bageri och restaurang och till Mölndals innerstad, med sitt breda utbud av butiker, restauranger och caféer, är det promenadavstånd. Goda kommunikationer med bussar från Gamla Torget, tåg från Mölndals station eller spårvagn från Mölndals centrum, tar dig snabbt in till centrala Göteborg.

Stensjön är ett populärt naturområde nära Kvarnbyn. Här finns härliga promenadstråk, motionsspår och mysiga badplatser. Även naturområdet runt Gunnebo slott med sin vackra park och goda närproducerade mat erbjuder grönska och motionsspår.

Här i Kvarbyn finns alla förutsättningar att trivas!

Karta