Välkommen till

Blandsädesgatan 6A

Blandsädesgatan 6A
1:a Bifrost

Stilren etta med balkong i soligt sydvästläge

Högst upp i byggnaden på Blandsädesgatan 6A finns den här väl underhållna ettan med balkong. För den matintresserade är köket välplanerat med bra arbetsytor och utrustat med kvalitativa vitvaror från bl.a. Siemens. Middagen kommer med fördel avnjutas på den möblerbara balkongen som har ett soligt sydvästläge. Den här bostaden har flertalet kvaliteter och trivselfaktorer som skapar bekvämlighet i din vardag. I området Bifrost bosätter ni er med en bra geografisk utgångspunkt oavsett om ni skall till Göteborg City, Chalmers, Sahlgrenska, Mölndal centrum eller vidare söderut.

Läs hela beskrivningen

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på .

I hallen ges ett inbjudande intryck av det ljusa laminatgolvet som kombineras med en grön, mönstrad tapet. Bra förvaringsmöjligheter utgörs av en skjutdörrsgarderob med spegeldörrar och inredning från Elfa.

Vardagsrummet har originalparkett och bra disponering med sin kvadratiska utformning som underlättar möbleringen. Rummet har en avgränsning till sovalkoven som både är praktiskt och ytsmart. I sovalkoven inreder ni efter era önskemål för att få en ombonande känsla med rätt förutsättningar till god sömn och återhämtning.

Köket är från IKEA och renoverades under 2021. De släta, valnötsimiterade luckorna ger ett modernt och sofistikerat intryck. Genomtänkt förvaring utgörs av både över- och underskåp som har integrerade handtag vilket förstärker det minimalistiska intrycket. Vitvarorna består av induktionshäll, varmluftsugn och kombinerad micro/ugn i ergonomisk höjd från Siemens. Kolfilterfläkt från IKEA, diskmaskin från Bosch, kombinerad kyl och frys från Cylinda.

Bostaden har ett öppet samband mellan vardagsrum, kök och balkong vilket ger ett inbjudande intryck. Den möblerbara balkongen har ett soligt sydvästläge vilket är en härlig tillgång under sommarhalvåret.

Badrummet finns i anslutning till hallen och är renoverat under 2021 (våtrumsintyg finns). Inredningen har en stilren och enhetlig färgsättning som består av vitt kakel och mörk, kolfärgad klinker med golvvärme. Förvaring utgörs av grått högskåp med tillhörande kommod. Vitt handfat, spegel, handdukstork, dusch med klarglas och bra belysning från spotlights.


Renoveringar & underhåll
2021-2022:
Hall: Laminatgolv, Elfa-garderobssystem och ytskikt.
Kök: Kök och kolfilterfläkt från IKEA. Induktionshäll, varmluftsugn och micro från Siemens samt diskmaskin från Bosch. Ytskikt och laminatgolv.
Badrum: Golvbrunn, kakel, klinker med golvvärme, kommod, handfat, spegelskåp, högskåp och handdukstork. Våtrumsintyg finns.
2017:
Ny el-central med jordfelsbrytare och jordning av kontaktuttagen.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Mölndal Bifrost

Bekvämt boende, friluftsliv och staden runt hörnet
Bifrost är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till både Mölndals centrum, de stora lederna samt goda kommunikationer som lätt tar dig in till centrala Göteborg. 

Området ligger fridfullt i anslutning till Safjällets Naturreservat, som erbjuder många promenadstigar och leder att välja mellan, perfekt för dig som älskar natur och friluftsliv. 

Till Mölndals centrum går det enkelt att ta sig. Där finns bland annat Mölndal Galleria som har ett stort utbud av restauranger, kaféer, butiker och gym. Det finns även bra närlivs- och servicebutiker direkt i Balltorp. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta