Välkommen till

Kabelgatan 14

3:a Majorna

Hemtrevlig bostad med soldränkt balkong & underbart ljusinsläpp i trevlig förening

I omtyckta och mysiga Majorna uppe på höjden finner ni denna fantastiska bostad med genomtänkt planlösning och trevliga ytor att umgås på. Här erbjuds stilrent kök, underbar balkong där många soltimmar ges, två fina sovrum samt helkaklat badrum. Strax utanför porten har ni närhet till kommunikationer som tar er runt hela staden. Här bor ni i ett trevligt område som har mycket att erbjuda. Välkomna till ett hem att trivas i!

Läs hela beskrivningen
Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Innanför ytterdörren kliver ni in i en välkomnande hall med härlig rymd och ljus färgsättning. Väggarna är genomgående målade i vitt och golvet kläs genomgående av parkett. Längst ena väggen finner ni en klädkammare samt två separata garderober.

Ett par steg in i bostaden når ni det trevliga köket. En underbar plats att laga goda middagar vid. Den delvis öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till samvaro med familj och vänner. Köksinredningen är vid med goda ytor och förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustningen består av fläkt, spishäll, inbyggd ugn, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl och frys.

Ljust och inbjudande vardagsrum med plats för soffa, tv-bänk samt stort matbord för härliga middagar. Rummet erbjuder olika möbleringsalternativ och härifrån har ni direkt utgång till den soliga balkongen. En underbar plats att slå sig ner med en kopp kaffe.

Bostaden har ett sovrum i anslutning till vardagsrummet som är inrett med säng och skrivbord. Här inne går det utmärkt att inreda som just sovrum alternativt barn-rum, gästrum eller kontor. Detta rum har nuvarande säljaren satt upp själv och går enkelt att ta ner om ni önskar ett större vardagsrum.

Det andra större sovrummet finner ni i andra delen av bostaden. Här får en dubbelsäng samt byrå plats och längst ena väggen finns flertalet garderober. Stora fönster släpper in ett härligt ljus. Väggarna är delvis målade i en harmonisk beige ton.

Badrummet är helkaklat med klinkergolv och kakel på väggarna. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp samt duschhörna.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Majorna

Majorna är en av Göteborgs mest genuina och charmiga stadsdelar. En stad i staden med eget uttryck och livfullhet. Vindlande kullerstensgator, vackra landshövdingehus och små parker och torg skapar tillsammans områdets trivsamma utseende och levande atmosfär.

Majorna är ett område med gamla anor. Hamnen, älven och havet har sedan århundraden varit livsviktiga för majborna. Härifrån hämtade man sin försörjning och många namn härrör från den tiden då det behövdes både båtbyggare, segelsömmare och repslagare. Idag är kajerna både arbetsplatser och härliga rekreationsområden. Och från många av Majornas kullar har man utsikt mot älvmynningen.

Stadsdelen sjuder av aktivitet för alla åldrar. Musik- och kulturlivet är rikt och det finns gott om idrottsföreningar och träningsställen. I kvarteren hittar man ett brett och varierat utbud av butiker, mysiga caféer och restauranger. Göteborgs city nås lätt med cykel, spårvagn eller buss.

Majorna är en populär stadsdel för studenter, flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. För barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor.

Små parker, som Söderlingska parken i Gathenhielmska kulturreservatet, finner man i de egna kvarteren. Klippan, Slottsskogen, Botaniska och Änggårdsbergen ligger alla på promenad- eller cykelavstånd och är ljuvliga oaser året om.

I Majorna lever man ett aktivt storstadsliv i en charmerande småstadsmiljö med både havet och grönskan inpå knuten.

Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta