Snart till salu

Välplanerad tvåa med bevarade originaldetaljer

Poya Sondosi
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0768-74 75 76 poya.sondosi@lundin.se

Lundin Kvillebäcken - Centrala Hisingen

Med Lundin Kvillebäcken - Centrala Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Lantmätaregatan 15B

2:a Kvillebäcken

Kortfakta

Avgift:
3 307 kr/mån
Boarea:
59,6 kvm
Våning:
1/3, ej hiss
Byggår:
1955
Adress:
Lantmätaregatan 15B,
417 06 GÖTEBORG
Välkommen att kontakta Poya
Välkommen att kontakta Poya
Planritning kommer inom kort
Planritning kommer inom kort

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på poya.sondosi@lundin.se.

En våning upp i huset ligger denna genomtänkta tvåa med fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och härlig balkong i soligt söderläge. Totalrenoverat kök och badrum med fina materialval samt rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Lugnt belägen med närhet till såväl stad som natur.

Här bor ni i hjärtat av centrala Hisingen med kort avstånd till Kville saluhall samt Backaplans och Wieselgrensplatsens fulla utbud. Bra kommunikationer med både buss och spårvagn samt gång- och cykelavstånd till stan. Det är även nära till kajerna längs med Norra Älvstranden och Eriksberg samt fina naturområden som Ramberget, Hisingsparken och Slätta damm. På bara 25 minuter med buss når man även salta bad.

Vid intresse är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare Poya Sondosi.

Information Ekonomi

Avgift: 3 307 kr/månad.

Andelstal: Andel i föreningen är 4,43138%. Andel av årsavgift är 4,43138%.

Pantsättning: Ej pantsatt.

Information Bostad

Adress: Lantmätaregatan 15B, 417 06 GÖTEBORG. Göteborg kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 1955

Lägenhetsnummer: 12/1101

Våningsplan: Våningsplan 1 av 3. Ej hiss.

Storlek: Boarea 59,6 kvm. Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Information Förening

Förening: Brf Bondbönan nr. 19. Föreningen är en bostadsrättsförening.

Allmänt om föreningen: Brf Bondbönan nr 19 äger fastigheten Göteborg Kvillebäcken 4:9 som bebyggdes 1955. Föreningen består av 26 lägenheter med bostadsrätt samt två lokaler med hyresrätt.

Föreningens ekonomi: Den ekonomsika förvaltningen administreras av SBC. Föreningen har god ekonomi. I dagsläget finns inga planerade avgiftsförändringar.

Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Föreningen tillåter delat ägande: Nej
Föreningen äger marken: Nej

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Renoveringar: I dagsläget pågår anläggning av nya parkeringsplatser samt ny grillplats. Under 2018 planerar man att byta porttelefoner.
Gjorda renoveringar:
1989 Omläggning av tak, nya balkonger, rörstamsbyte, elstamsbyte.
2011 Fasadförbättringar.

TV och bredband: TV: Digital-tv Bas via ComHem ingår i månadsavgiften. Bredband: Bredband via Comhem ingår i månadsavgiften.

Parkering: Föreningen har 3 garageplatser i fastigheten samt disponerar parkeringsplatser på intilliggande tomtmark.

Övrigt: Brf Bondbönan nr 19 är en liten förening där medlemmarna hjälper till med skötseln av fastigheten. Vi har städdagar vår och höst då vi storstädar i och runt fastigheten, piffar med trädgården och river i rabatterna. Löpande under året sköts städning av trappuppgångar, gräsklippning och snöröjning enligt rullande schema. Listorna återfinns i trappuppgångar, i tvättstugan och distribueras till varje lägenhet.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Kvillebäcken

Bekvämt boende, god service och gröna oaser


Kvillebäcken inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Området är lite av en uppstickare och kan med sin mix av gamla och nya kvarter beskrivas som ett Göteborg i miniatyr. Nya blänkande fastigheter blir en spännande kontrast till de charmiga landshövdingehusen och de tidstypiska 70-talsbyggnaderna.

Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen har nominerats till det prestigefulla Kasper Salin-priset för sin arkitektur. Saluhallen med sitt breda utbud av delikatesser, mat, frukt och grönt är en populär mötesplats för kringboende i alla åldrar.

Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park och Flunsåsparken. I den stora Hisingsparken och Slätta Damm finns härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor. Uppifrån Ramberget får man en hänförande utsikt över staden och skärgården.

Kvillebäckens närhet till Göteborgs innerstad, med endast sex minuter till Brunnsparken med spårvagn, gör att hela stadens utbud är lättillgängligt.

Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Planritning kommer inom kort
Planritning kommer inom kort