Välkommen till

Kobbeslätten 6

2:a Askim

Toppmodern lägenhet i populära Askegården

Det här är en stilren tvårummare utrustad med toppmodern inredning och tilltalande materialval. Fantastiskt trevlig bostad i lugnt område med närhet till det mesta - välkommen till ett hem att trivas i!

Läs hela beskrivningen
Carl
ansvarig mäklare
Carl Hogéus
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 60 carl.hogeus@lundin.se
Matilda
assisterande mäklare
Matilda Ivarsson
Fastighetsmäklare & Partner
0707-63 04 56 matilda.ivarsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Carl
ansvarig mäklare
Carl Hogéus
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 60 carl.hogeus@lundin.se
Matilda
assisterande mäklare
Matilda Ivarsson
Fastighetsmäklare & Partner
0707-63 04 56 matilda.ivarsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på carl.hogeus@lundin.se.

På den 4:e våningen kliver ni i hallen. Den vinklade väggen i hallen öppnar upp för ett ljus och fria siktlinjer. En ljusgrå klinker blir avgränsningen för hallens yta närmast ytterdörren. Längsmed den avlånga hallen står fem platsbyggda garderober som sväljer det mesta. En klassisk trestavsparkett i ek som är vitpigmenterad blir genomgående i bostaden, vilket inger ett varmt och stilrent intryck till de naturnära färgvalen.

Ett stilfullt kök från Ballingslöv med skåpsluckor i en naturnära och behaglig grå färgsättning, som dekoreras med beslag i borstad metall. En grå laminatbänkskiva ger bra arbetsytor när pastan skall knådas. Ovanför bänkskivan sitter ett kakel av Bernini Bardiglio vilket ger ett mycket elegant intryck till kökets färgsättning. En uppsättning av vitvaror från Electrolux som kommer underlätta tillagningen av kvällens meny består av rostfri ugn, mikro i ergonomisk höjd, induktionshäll, helintegrerad diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Bra förvaringsmöjligheter med över- respektive underskåp i det praktiskt utformade köket. Eluttagen i kök är så kallade hörnboxar och sitter ovanför arbetsbänken.

En genomtänkt och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök skapar en social samhörighet, vilket är extra trevligt när vännerna är på besök. Den genomgående ljusa grundinredningen ger en bra grund för inredningen av dina favoritmöbler och personliga inredningsdetaljer.

Sovrummet inreds med en större säng och tillhörande nattduksbord. Ljusa färgval och ett snyggt fönsterparti med två höjdnivåer ger en extra touch till rummet och är iögonfallande.

Badrummet har en grå klinker med rak sättning och vitkaklade väggar lagt i halvstensförband. En grå kommod från Ballingslöv med en öppen hylla, knopp i krom och ett vitt handfat i porslin. Ovan sitter en spegel med ram i matt aluminium och belysning i LED. Duschen är utrustad med en variant av takdusch, duschväggar i klarglas. Här kommer du efter en riktigt varmdusch, få njuta av golvvärme, en praktisk handdukstork och en kombimaskin från Electrolux för att slippa tidspassning för tvättstugan. Ovan kombimaskinen sitter en vit bänkskiva och på väggen sitter ett praktiskt, vitt skåp från Ballingslöv.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Askim

Vita segel, skogspromenader och staden om hörnet


Med den västra delen vid Askimsviken och den östra gränsande till Sisjön och Sandsjöbacka naturreservat är Askim en härlig plats att bo på. Redan på 1200-talet låg här Askims by. Askim har sedan dess bebyggts successivt och idag består bebyggelsen av en charmig blandning av äldre sekelskiftesvillor, radhusområden, flerbostadshus och nybyggnationer.

Askim är ett område dit många barnfamiljer gärna flyttar. Här finns flera förskolor och grundskolor att välja på. Föreningslivet är rikt med verksamheter inom bl.a. segling, fotboll, ishockey och ridsport. Askims simhall har simträning, simskola och gym.

Med bil eller buss tar du dig lätt till centrala Göteborg med sitt stora utbud av shopping, matställen och nöjesliv. Sisjöns industriområde har mataffärer, stormarknader, träningsställen och apotek. Alldeles i närheten ligger också Högsbo 421 och Frölunda Torg.

Askim gränsar till Sandsjöbacka naturreservat, ett vidsträckt grönområde med flera vandringsleder och två badsjöar, Sisjön och Oxsjön. Fina havsbad har Askimsbadet, Hovåsbadet och Marholmen. I Askimsviken finns flera småbåtshamnar och strax utanför öppnar sig skärgården. Området längst in i viken kallas Välen och är ett unikt natur- och strövområde.

Askim inbjuder till ett behagligt och aktivt boende nära hav och. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta