Snart till salu

Toppmodern lägenhet i populära Askegården

Carl Hogéus
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 60 carl.hogeus@lundin.se
Matilda Ivarsson
assisterande mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0707-63 04 56 matilda.ivarsson@lundin.se

Lundin Västra Göteborg

Med Lundin Västra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Kobbeslätten 6

2:a Askim

Kortfakta

Avgift:
3 446 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
54 kvm
Våning:
4/6, hiss
Byggår:
2020
Adress:
Kobbeslätten 6,
436 37 ASKIM

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på carl.hogeus@lundin.se.

Det här är en stilren tvårummare utrustad med toppmodern inredning och tilltalande materialval. Fantastiskt trevlig bostad i lugnt område med närhet till det mesta - välkommen till ett hem att trivas i!

På den 4:e våningen kliver ni i hallen. Den vinklade väggen i hallen öppnar upp för ett ljus och fria siktlinjer. En ljusgrå klinker blir avgränsningen för hallens yta närmast ytterdörren. Längsmed den avlånga hallen står fem platsbyggda garderober som sväljer det mesta. En klassisk trestavsparkett i ek som är vitpigmenterad blir genomgående i bostaden, vilket inger ett varmt och stilrent intryck till de naturnära färgvalen.

Ett stilfullt kök från Ballingslöv med skåpsluckor i en naturnära och behaglig grå färgsättning, som dekoreras med beslag i borstad metall. En grå laminatbänkskiva ger bra arbetsytor när pastan skall knådas. Ovanför bänkskivan sitter ett kakel av Bernini Bardiglio vilket ger ett mycket elegant intryck till kökets färgsättning. En uppsättning av vitvaror från Electrolux som kommer underlätta tillagningen av kvällens meny består av rostfri ugn, mikro i ergonomisk höjd, induktionshäll, helintegrerad diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Bra förvaringsmöjligheter med över- respektive underskåp i det praktiskt utformade köket. Eluttagen i kök är så kallade hörnboxar och sitter ovanför arbetsbänken.

En genomtänkt och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök skapar en social samhörighet, vilket är extra trevligt när vännerna är på besök. Den genomgående ljusa grundinredningen ger en bra grund för inredningen av dina favoritmöbler och personliga inredningsdetaljer.

Sovrummet inreds med en större säng och tillhörande nattduksbord. Ljusa färgval och ett snyggt fönsterparti med två höjdnivåer ger en extra touch till rummet och är iögonfallande.

Badrummet har en grå klinker med rak sättning och vitkaklade väggar lagt i halvstensförband. En grå kommod från Ballingslöv med en öppen hylla, knopp i krom och ett vitt handfat i porslin. Ovan sitter en spegel med ram i matt aluminium och belysning i LED. Duschen är utrustad med en variant av takdusch, duschväggar i klarglas. Här kommer du efter en riktigt varmdusch, få njuta av golvvärme, en praktisk handdukstork och en kombimaskin från Electrolux för att slippa tidspassning för tvättstugan. Ovan kombimaskinen sitter en vit bänkskiva och på väggen sitter ett praktiskt, vitt skåp från Ballingslöv.

Information Ekonomi

Avgift: 3 446 kr/månad. I avgiften ingår värme, inglasning av balkong och TV-basutbud från Tele2. Varmvatten debiteras efter förbrukning, IMD.

Andelstal: Andel i föreningen är 1,8476%. Andel av årsavgift är 1,85%.

Pantsättning: Pantsatt, lån löses på tillträdesdagen. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 483 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr. Betalas av köparen.

Driftkostnad: Totalt ca 709 kr/månad. Antal personer i hushållet: 2.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 304 kr/månadVatten/avlopp: 260 kr/månadFörsäkring: 145 kr/månad
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Kobbeslätten 6, 436 37 ASKIM. Göteborg kommun.

Fastighetsbeteckning: Kobbegården 6:737

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2020

Lägenhetsnummer: 6-1308/1308

Våningsplan: Våningsplan 4 av 6. Hiss finns.

Storlek: 2 rum och kök varav 1 sovrum. Boarea 54 kvm. Areauppgifter enligt den ekonomiska planen.

Balkong/Uteplats: Inglasad balkong.

Övrigt: Förråd - Tillhörande vindsförråd.

Underhåll:
2021 - Inglasning av balkong.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Information Förening

Förening: Brf Askkronan 2. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 49 lägenheter.

Allmänt om föreningen: I Askegården bor du i en vacker grönska i moderna lägenheter, med närhet till natur, skog och bad. Här har Stena Fastigheter byggt totalt 196 ljusa och trevliga lägenheter med öppen planlösning. Husen är byggda i tre etapper och varje etapp är en egen bostadsrättsförening.

Brf Askkronan 2 äger fastigheten Kobbegården 6:737 där byggnaden omfattas av 49 bostadsrätter på en totalyta om 3.025 kvm.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av Axcell Fastighetspartner Sydost.

Den tekniska förvaltningen har under året ombesörjts av Stena Fastigheter.

Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Föreningen tillåter delat ägande: Ja.
Föreningen äger marken: Ja

Försäkring: Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Trygg-Hansa.

Uppvärmning: Fjärrvärme & El (direktverkande).

Ventilation: FTX - Mekanisk till- & frånluft med återvinning.

Energideklaration: Utförd 2021-02-22. Energiprestanda 75 kWh/kvm och år. Energiklass C.

Renoveringar: Utfört underhåll:

Planerat underhåll:

*Det finns i nuläget ingenting planerat.

TV och bredband: Föreningen har tecknat ett gruppavtal med Com Hem.

Parkering: P-plats - Föreningen förfogar över 40 st parkeringsplatser i parkeringshuset (800 kr/mån). För närvarande är samtliga 40 st uthyrda.

Vid frågor gällande parkering, eller om du vill ställa dig i kö för en parkeringsplats, kontakta Axcell. I dagsläget är det endast möjligt att hyra en parkeringsplats per lägenhet.

Gemensamma utrymmen: - Tvättstuga.
- Cykelställ på gården.
- Barnvagn-, rullstol-/rullator placeras i förrådet vid entréplan.
- Avfallsbehållare på gården.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Askim

Vita segel, skogspromenader och staden om hörnet


Med den västra delen vid Askimsviken och den östra gränsande till Sisjön och Sandsjöbacka naturreservat är Askim en härlig plats att bo på. Redan på 1200-talet låg här Askims by. Askim har sedan dess bebyggts successivt och idag består bebyggelsen av en charmig blandning av äldre sekelskiftesvillor, radhusområden, flerbostadshus och nybyggnationer.

Askim är ett område dit många barnfamiljer gärna flyttar. Här finns flera förskolor och grundskolor att välja på. Föreningslivet är rikt med verksamheter inom bl.a. segling, fotboll, ishockey och ridsport. Askims simhall har simträning, simskola och gym.

Med bil eller buss tar du dig lätt till centrala Göteborg med sitt stora utbud av shopping, matställen och nöjesliv. Sisjöns industriområde har mataffärer, stormarknader, träningsställen och apotek. Alldeles i närheten ligger också Högsbo 421 och Frölunda Torg.

Askim gränsar till Sandsjöbacka naturreservat, ett vidsträckt grönområde med flera vandringsleder och två badsjöar, Sisjön och Oxsjön. Fina havsbad har Askimsbadet, Hovåsbadet och Marholmen. I Askimsviken finns flera småbåtshamnar och strax utanför öppnar sig skärgården. Området längst in i viken kallas Välen och är ett unikt natur- och strövområde.

Askim inbjuder till ett behagligt och aktivt boende nära hav och. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning