Välkommen till

Kobbeslätten 6

Kobbeslätten 6
2:a Askim

Modern och stilfull med högt läge och inglasad balkong i attraktiva Askegården.

Välkomna till Askegården och den här stilfulla tvårumslägenheten med hög modern standard - här är det bara att flytta in och sätta er egen personliga prägel. Lev njutbart och harmoniskt på väloptimerade och sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, utan att kompromissa med rofyllda och privata delar. Ljus och rymd får ni från den inglasade balkongen belägen i ett fritt läge. Härifrån tar ni er några kilometer västerut och når salta bad, ni har närhet till naturens lugn för rekreation och för dig som arbetar, studerar eller önskar vistas i centrum erbjuds smidig kollektivtrafik alldeles intill.

Läs hela beskrivningen
Louisa
ansvarig mäklare
Louisa Lundh
Fastighetsmäklare
0735-16 22 66 louisa.lundh@lundin.se
Ing-Marie
assisterande mäklare
Ing-Marie Larsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0730-62 08 50 ing-marie.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Louisa
ansvarig mäklare
Louisa Lundh
Fastighetsmäklare
0735-16 22 66 louisa.lundh@lundin.se
Ing-Marie
assisterande mäklare
Ing-Marie Larsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0730-62 08 50 ing-marie.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren når ni den vinklade väggen i hallen som öppnar upp och erbjuder fria siktlinjer. Förvaringsmöjligheterna är goda tack vare fem platsbyggda garderober. Utöver praktiskt ljusgrått klinkerparti i hallen ligger klassisk trestavsparkett i vitpigmenterad ek genomgående i bostaden och harmonierar med övriga naturnära färgval.

Det stilfulla köket från Ballingslöv med köksinredning i behaglig grå färgsättning dekoreras med beslag i borstad metall. Bänskivan är i grå laminat och stänkskyddet består av kakel signerat Bernini Bardiglio vilket ger ett mycket elegant intryck till kökets färgsättning. Den maskinella utrustningen består av ugn, induktionshäll, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Utöver detta och goda förvaringsmöjligheter med över- respektive underskåp är köket utrustat med eluttag i hörnboxar som sitter ovanför arbetsbänken.

En genomtänkt och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök bidrar till social samvaro och den genomgående ljusa inredningen skapar stor inredningsfrihet. Sovrummet inrymmer dubbelsäng med tillhörande möblemang.

Badrummet har en grå klinker med rak sättning och vitkaklade väggar lagt i halvstensförband. En grå kommod från Ballingslöv med en öppen hylla, knopp i krom och ett vitt handfat i porslin. Ovan sitter en spegel med ram i matt aluminium och belysning i LED. Duschen är utrustad med takdusch, duschväggar i klarglas. Extra faciliteter i form av behaglig golvvärme, praktisk handdukstork och en kombimaskin från Electrolux gör badrummet komplett. Ovan kombimaskinen är en bänkskiva placerad och på väggen sitter ett praktiskt, vitt skåp från Ballingslöv.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Askim

Vita segel, skogspromenader och staden om hörnet


Med den västra delen vid Askimsviken och den östra gränsande till Sisjön och Sandsjöbacka naturreservat är Askim en härlig plats att bo på. Redan på 1200-talet låg här Askims by. Askim har sedan dess bebyggts successivt och idag består bebyggelsen av en charmig blandning av äldre sekelskiftesvillor, radhusområden, flerbostadshus och nybyggnationer.

Askim är ett område dit många barnfamiljer gärna flyttar. Här finns flera förskolor och grundskolor att välja på. Föreningslivet är rikt med verksamheter inom bl.a. segling, fotboll, ishockey och ridsport. Askims simhall har simträning, simskola och gym.

Med bil eller buss tar du dig lätt till centrala Göteborg med sitt stora utbud av shopping, matställen och nöjesliv. Sisjöns industriområde har mataffärer, stormarknader, träningsställen och apotek. Alldeles i närheten ligger också Högsbo 421 och Frölunda Torg.

Askim gränsar till Sandsjöbacka naturreservat, ett vidsträckt grönområde med flera vandringsleder och två badsjöar, Sisjön och Oxsjön. Fina havsbad har Askimsbadet, Hovåsbadet och Marholmen. I Askimsviken finns flera småbåtshamnar och strax utanför öppnar sig skärgården. Området längst in i viken kallas Välen och är ett unikt natur- och strövområde.

Askim inbjuder till ett behagligt och aktivt boende nära hav och. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta