Välkommen till

Kobbarnas Väg 7

2:a Olskroken

Charmig, ljus tvåa med närhet till allt

Välkommen till denna mysiga tvåa i populära Olskroken. Fina renoverade ytskikt och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Helkaklat superfräscht badrum med golvvärme. Vackra plankgolv, djupa fönsternischer med marmor, högt i tak, många fönster med fint ljusinsläpp. Här bor du med närhet till mataffärer, restauranger, butiker, kommunikationer och Gubberoparken som ligger alldeles bredvid. Det är även nära till Delsjöns naturområde och Skatås motionsspår. Äldre förening med god ekonomi.

Läs hela beskrivningen
Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Jennieann
assisterande mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Jennieann
assisterande mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på kevin.arnagard@lundin.se.

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för avhängning i två garderober och hatthylla. Vacker vit pärlspont och gråmålade väggar samt mörkgrå klinker på golvet. Ett stort fönster mellan hallen och köket ger ett fint ljusinsläpp.

Vardagsrummet nås från hallen. Här finns plats för socialt umgänge då det är delvis öppet mellan vardagsrum och kök. Här finns plats för soffa och tillhörande möblemang. Om så önskas finns plats för matsalsbord vid fönstret. Väggarna är vitmålade och hela ena väggdelen är klädd i vitmålad råspont med en garderob bakom. På golvet ligger ekparkett. En fin detalj, under den djupa fönsternischen i marmor, är ett vackert elementskydd med två hyllor på vardera sida.

Köket är fint renoverat med vita skåpsluckor. Här finns induktionsspis, inbyggnadsugn, fläkt, kombinerad kyl- och frys samt inbyggd diskmaskin som förenklar vardagen. Ovanför bänkskivan i trä sitter liggande vita kakelplattor. Väggarna är ljust målade. På golvet ligger ett vackert mörklaserat plankgolv som ger en fin karaktär. Invid fönstret finns plats för ett mindre köksbord och stolar.

Sovrummet nås från vardagsrummet. Här finns plats för dubbelsäng och sängbord invid de två fönstren. Det är gott om förvaring bakom platsbyggda skjutdörrar i spegelglas längs med hela ena väggen samt förvaring ovanpå upp till tak. Två väggar är målade i behaglig blå ton och en vägg är vitmålad. På golvet ligger vitlaserat fint plankgolv.

Helkaklat superfint badrum renoverat 2017. Vägghängd toalett, vit kommod med utdragbara lådor under. Svart klinkergolv med behaglig golvvärme och vitt liggande kakel på väggar. Duschhörna med infällbara glasdörrar, handdukstork samt ett vägghängt högskåp.

Ett extra plus för bostaden är ett utrymme som idag används som kontor. Till lägenheten hör två förråd, ett vindsförråd och ett källarförråd.

Välkommen på visning!
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Olskroken

Torghandel, småstadscharm och storstadspuls
Olskroken är ett område med gamla anor. Idag blandas moderna bostadshus med 50-talsarkitektur och äldre byggnader. Kring Redbergsplatsen står vackra landshövdingehus samt den pampiga St. Paulikyrkan.

Vid Olskrokstorget pågår traditionell torghandel, här finns flera fiskebodar, blomsterförsäljare och annat smått och gott. Vid torget finns även butiker och matställen. Kommunikationerna i området är goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor. Det finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Redbergsskolan och Redbergsteatern har ett stort utbud av kurser, föredrag och föreställningar. I Härlanda Park ligger kulturhuset Kåken som rymmer bl.a. bibliotek, öppen förskola och café. Flera träningsanläggningar finns på nära avstånd.

Gröna oaser finner man exempelvis i Östra kyrkogårdens park, i Redbergsparken och i Delsjöreservatet. I de lummiga skogarna finns vandringsleder, motionsslingor, ridvägar och badsjöar. I området kring Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Olskroken inbjuder till ett bekvämt och trivsamt boende i Göteborgs östra centrum. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta