Välkommen till

Modellörsgatan 2A

Modellörsgatan 2A
1:a Kålltorp

Nyrenoverad vindslägenhet med modern touch

Med insynsskyddat läge högst upp i huset ligger denna nyrenoverade vindslägenhet som har genomgående ljusflöde från stora fönsterpartier i två väderstreck och utsikt över hustaken. Lägenheten har 37 välplanerade och lättmöblerade kvadrat som erbjuder utrymme för det mesta man kan önska samt bra förvaring. Fina materialval med modern touch. Som ett extra plus är det även perfekt läge i området vilket ger alla förutsättningar för att trivas!

Läs hela beskrivningen
Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Jennieann
assisterande mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Jennieann
assisterande mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på johanna.hakansson@lundin.se.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för avhängning. Lägenheten har genomgående nylagd ljus trälaminat och väggarna är målade i en ljusgrå nyans.

Yteffektivt kök från 2020 med modern handtagslös köksinredning i en matt grå nyans och stänkskydd i mörkgrå marmorimitation. Den maskinella utrustningen utgörs av induktionshäll, svart inbyggandsugn med varmluftsfunktion, fläkt, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl med frys. Samtliga vitvaror är från Ikea förutom fläkten som är från Bygghemma. Invid det generösa fönsterpartiet ryms en matplats för fyra personer.

Lättmöblerat allrum med ljusinsläpp från ett generöst fönsterparti. I allrummet finns gott om plats för såväl soffa som säng och arbetshörna samt förvaring i form av tre garderober. Snedtaket skapar en naturligt avgränsad sovalkov med mysig känsla.

Badrummet har grå plastmatta och kaklade väggar i vitt med gråa inslag. Inredningen består av wc, ny handfatskommod och två spegelskåp, handdukstork samt duschhörna med draperi.


En unik kombination av grönska och närheten till stadskärnan lockar allt fler till Kålltorp. De natursköna omgivningarna är lugna och trivsamma och bjuder på fina elljusspår, vidsträckta strövområden samt badplatser vid både Delsjön och Härlanda Tjärn. Gång- och cykelavstånd till Skatås motionscentral. På behagligt avstånd ligger bland annat Munkebäckstorget och Munkebäcksmotet där ni finner bland annat Coop Konsum, ICA Kvantum, fiskbil, systembolag, konditori, videoaffär och apotek. I närområdet ligger populära restaurangen Intill samt kaféet Oizo där helgfrukosten kan intas. Goda kommunikationer med närliggande hållplats där 5:ans och 3:ans spårvagn går.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Kålltorp

Kålltorp är en central stadsdel med fin atmosfär och vacker natur in på knuten. Namnet Kålltorp härrör från de gårdar, Stora Torp och Lilla Torp, som låg i området på 1500-talet. Torpet Lyckan finns bevarat än idag och rymmer en kaffestuga.

Bebyggelsen är varierad och består främst av låga flerfamiljshus. Området började byggas ut på 1930-talet och karaktäriseras av vindlande, trädkantade gator som skapar en gemytlig småstadskänsla.

I kvarteren finns både mataffärer, restauranger och mysiga butiker. Kulturhuset Kåken i Härlanda Park är ett hus för alla sinnen. Här finns bl.a. bibliotek, hälsotek och café. Göteborgs city nås lätt med cykel, spårvagn eller buss.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan och många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Kålltorps fritidsgård har öppet flera dagar i veckan. För studenten finns flera av Göteborgs universitets institutioner på nära avstånd.

Det stora Delsjöreservatet är en stor tillgång för Kålltorpsborna. Här finner man vandringsleder, motionsslingor och badsjöar. Vid Apslätten finns härliga ytor för lek och rekreation. I området kring Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter. Ytterligare träningsanläggningar finns exempelvis i Örgryte och vid Valhallabadet.

Kålltorp inbjuder till ett behagligt boende i en av Göteborgs lummigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta