Såld

Arkitektritat parhus högt upp på en återvändsgata

Martin Hasselblad
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0709-78 13 78 martin.hasselblad@lundin.se

Lundin Partille

Med Lundin Partille får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Hossabergsvägen 65B

4:a Öjersjö

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
4 600 kr/mån
Rum:
4 rum
Boarea:
92 kvm
Byggår:
2020
Adress:
Hossabergsvägen 65B,
433 52 ÖJERSJÖ

Beskrivning

Till er som söker ett nyproducerat, arkitektritat parhus i en bostadsrättsförening. Nu erbjuds ett underbart parhus fördelad över två plan med stor altan och skogen som granne. Här har inget lämnats åt slumpen och bostaden har genomgående ljusa och enhetliga ytskikt. På entréplan finner ni bostadens mer sociala ytor och planlösningen är optimalt planerad. Köket har stilrena materialval och ni har ett generöst vardagsrum där ni i anslutning har den stora altanen som är ypperlig under vårens och sommarens varma månader. Här kan ni samlas för långa middagar och njuta grillad mat samt den upplysta bergväggen som bryter av skogen bakom. Entréplan erbjuder även ett badrum med tvättavdelning. En våning upp har ni bostadens privata delar med 3 sovrum för den stora familjen och ytterligare ett badrum med badkar. Ett hem att uppleva och här kommer ni att trivas!

Bostadens 92 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Radhuskänslan infinner sig direkt. Ni har på framsidan av bostaden plats för 2 bilar. Kliv in genom ytterdörren och ni möts av en ljus hall med praktiskt klinkergolv. Vattenburen golvvärme i hela bostaden.

Köket har ni direkt till höger från hallen. Köket har vit inredning från Marbodal, med vitt liggande kakel på vägg och en grafitgrå bänkskiva i laminat till rostfria beslag. Ni har gott om förvaringsutrymme för köksredskapen i flertalet över- och underskåp. Den maskinella utrustningen består av spishäll, köksfläkt, varmluftsugn, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin och fullstor kyl och frys, allt från Bosch. Bortom köket har ni en given plats för ett större matsalsbord intill fönsterpartiet. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger en mattlackad 3-stavs lamellparkett som är genomgående i resten av bostaden.

Vardagsrummet är en utmärkt plats för umgänge i goda vänners lag. Stora fönsterpartier bjuder på rikligt med ljusinsläpp som reflekteras fint i de ljusa väggarna. I rummet finner ni olika möbleringsalternativ som inkluderar en soffgrupp, bord och tv-möbel. En bra plats där hela familjen kan samlas. Från detta rum når ni även bostadens stora härliga uteplats. Under vårens och sommarens varma månader kan ni samlas här ute runt middagsbordet alternativt i en lounge med soffa för att njuta goda vänners sällskap. Stort trädäck som avgränsas av en upplyst bergvägg. Här ute har ni även ett praktiskt förråd om 6 kvm.

På entréplan har ni även ett av bostadens två badrum. Stort liggande kakel i vitt på vägg tillsammans med grå klinker på golv med golvvärme. Inredningen består av WC, handfat med vit kommod med ovansittande spegel, duschkabin och en egen tvättavdelning bestående av tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Ni har även här en arbetsbänk i grått och vita överskåp för extra förvaring.

På övre plan finner ni bostadens mer privata delar. Även här finner ni parkettgolv med underliggande golvvärme och väggarna är målade i en sober färgskala. Tre riktigt bra sovrum varav två är lite större med plats för dubbelsäng och tillhörande förvaringsmöbler. Det tredje sovrummet passar perfekt som barnrum eller hemmakontor. Fönsterpartier i tre olika väderstreck ger ett härligt ljusflöde till hela våningen. Ni har även på denna våning ett helkaklat badrum med infällda spotlight som går i samma still som badrummet på nedervåningen. Inredningen består av WC, handfat med kommod och spegelskåp samt ett badkar med dusch.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 4 600 kr/månad.

Andelstal: Andel i föreningen är 7,14286%. Andel av årsavgift är 7,1486%.

Pantsättning: Pantsatt, lån löses på tillträdesdagen. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 483 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr.

Driftkostnad: Totalt ca 1 606 kr/månad.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 606 kr/månadVatten/avlopp: 600 kr/månadRenhållning: 167 kr/månadFörsäkring: 233 kr/månad
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Hossabergsvägen 65B, 433 52 ÖJERSJÖ. Partille kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2020

Lägenhetsnummer: 5B

Storlek: 4 rum och kök varav 3-3 sovrum. Boarea 92 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Information Förening

Förening: BRF Tallhöjden 1 Öjersjö. Föreningen är en bostadsrättsförening.

Föreningens ekonomi: Ekonomisk förvaltare Nabo.


Energideklaration: Energideklaration ej utförd.

TV och bredband: Bredband: Telia öppet fiber, kund kör idag 100/100 via Bahnhof och betalar 329 kr/mån.

Parkering: Plats för 2 bilar.

Övriga byggnader: Förråd om 6 kvm.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Partille Öjersjö

I natursköna Öjersjö smälter bebyggelsen samman med Kåsjön, det vackra Hålsjöområdet, naturreservaten vid Knipeflågsbergen och Delsjön samt den attraktiva golfbanan. Området karaktäriseras av närheten till naturen och har en lite lugnare och stillsammare miljö. Öjersjö har utvecklats från sommarstugeområde till en idyllisk villamiljö. I både Knipeflågbergens naturreservat och Delsjöområdet finns vackra vandringsleder och ridstigar. För bad rekommenderas främst Kåsjöbadet med hopptorn, kiosk och toaletter samt Hålsjön. I Kåsjön kan man även fiska abborre och regnbåge.

I området finns flera förskolor samt grundskola upp till årskurs 9. Gymnasier finns i Partille och Mölnlycke. I Öjersjö centrum finns bland annat en närlivs med postutlämning samt både pizzeria och en kombinerad thai- och sushirestaurang. Mataffärer finns i både Mölnlycke och Landvetter centrum och för storshopping rekommenderas Allum köpcentrum som ligger inom ca 10 minuter med bil. Från Öjersjö tar man sig enkelt via riksväg 40 in till Göteborg på en kvart och till Landvetters flygplats på 10 minuter. Området trafikeras med buss till både centrala Göteborg och Partille Centrum.

I Öjersjö finner ni även Partille golfklubb med en tekniskt intressant skogsbana. Under vinterhalvåret erbjuds även välpreparerade skidspår när snön har fallit och tack vare Öjersjös geografiska läge, lite högre ovanför havet, ger det dessutom goda chanser till en snörik vinter.

Planritning