Välkommen till

Morängatan 10

Morängatan 10
2:a Strömmensberg

Kvadratsmart tvåa med solig sydvästbalkong

Välkomna till en ljus tvåa om 40,5 kvm med bra planlösning som passar såväl singeln som paret! Lägenheten har en generös takhöjd, fina bevarade brädgolv, ljus färgskala och fönsterbänkar i natursten. Socialt vardagsrum med utgång till en solig sydvästbalkong med fin utsikt över de lummiga omgivningarna. Sovrummet är rofyllt och har bra förvaringsmöjligheter. Mycket välskött förening med flera gemensamhetslokaler samt en väldigt mysig gemensam innergård med fruktträd, grillmöjligheter och lekplats.

Läs hela beskrivningen
Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Johanna
assisterande mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Johanna
assisterande mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenhetens disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för avhängning. Golvet kläs av nåtat och lackat brädgolv och väggarna är målade i Jotun Lady, en mycket behaglig grå nyans. Lägenheten har genomgående en generös takhöjd som bidrar med en känsla av rymd.

Trivsamt vardagsrum med utgång till lägenhetens soliga sydvästbalkong som har utsikt över den grönskande gården. Vardagsrummet kan inredas med soffa, matsalsbord och övrigt möblemang. Här återfinns brädgolvet och väggarna är målade i ljusgrått.

Stilrent nyrenoverat kök från 2019. Köksinredning med klassiska vita ramluckor med fina beslag och stänkskydd målat i samma kulör som hallen - Jotun Lady - samt arbetsbänk i ljusgrå laminat. Bra förvaringsmöjligheter i både under- och överskåp samt generösa arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av en induktionshäll, integrerad varmluftsugn med självrengöring, fläktkåpa samt kombinerad kyl och frys. Dessutom finns det en integrerad tvättmaskin som underlättar vardagsbestyren. Brädgolv, vita väggar och en vacker fondtapet. Ett dubbelfönster bidrar med härligt ljusinsläpp.

Det rofyllda sovrummet är målat i en mild lindblomsgrön nyans som skapar en lugn atmosfär och även här finns brädgolv. Sovrummet kan inredas med dubbelsäng och förvaring finns i form av två platsbyggda garderober. Fint ljusinsläpp från ett dubbelfönster.

Helkaklat badrum med vita väggar som snyggt bryter av mot det något mörkare klinkergolvet. Inredningen består av wc, handfat med ovansittande spegel med belysning samt duschhörna med både taksil och handdusch.

Strömmensberg är ett lugnt och grönskande område öster om city, inte långt ifrån Delsjön, Härlanda tjärn och Skatås med badsjöar, grönområden och motionsspår. Här bor ni med behagligt avstånd till kulturhuset Kåken, restauranger, mysiga caféer och vardaglig service. Det är även nära till Ica Munkebäck. Goda kommunikationerna med både buss och spårvagn som tar er in till stan på cirka 10 minuter.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Strömmensberg
Stadsdelen Strömmensberg, belägen i Göteborgs östra centrum, ligger på ett berg precis som namnet antyder. Härifrån får man en enastående vy över staden, hamninloppet och Vinga fyr. Via slingrande backar når man upp till höga funkishus i milda, gula toner som sträcker sig mot himlen och bildar områdets karaktäristiska silhuett. Bostadshusen omges av grönskande gårdar och omgivningar.

I kvarteren finns frisörer, caféer och trevliga närbutiker och i intilliggande områden som Olskroken, Lunden och Munkebäck finner man ytterligare butiker och träningsställen. Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn. Redbergsplatsen är knutpunkt för flera buss- och spårvagnslinjer.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter av olika slag för alla åldrar. I Härlanda park ligger kulturhuset Kåken. Här finns bl.a. bibliotek, hälsotek, öppen förskola, och café. I parken som omger byggnaderna finns gräsytor och bollplaner.

Vill man ge sig ut i vidsträckt natur ligger Göteborgs fina grönområde Delsjöreservatet på nära håll. I de lummiga skogarna finns vandringsleder, motionsslingor, ridvägar och badsjöar. I området kring Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Strömmensberg inbjuder till ett behagligt och ljust boende i Göteborgs östra centrum.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta