Välkommen till

Sten-Åke Cederhöks Gata 3B

Sten-Åke Cederhöks Gata 3B
2:a Örgryte Torp

Tvåa med egen uteplats i sydvästläge

Välkommen till populära Örgryte Torp och denna välplanerade tvårummare om 49 kvadrat med en mysig uteplats belägen i sydväst. Här erbjuds nu en otroligt trevlig bostad med rymlig takhöjd, stora fönsterpartier, genomgående golvvärme, Marbodalkök samt helkaklat badrum med kombinerad tvätt- och torktumlare. Detta bostadshus, ritat av Johannes Norlander, tog 2016 hem Kasper Salin priset – Sveriges mest prestigefyllda arkitekturpris!

Läs hela beskrivningen
Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Johanna
assisterande mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Johanna
assisterande mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en entré med öppen planlösning mot vardagsrummet. Redan här möts man av en härlig rymd som skapas av generös takhöjd om ca 2,7 meter och ljus som flödar in från stora fönsterpartier. Här finns plats för avhängning med hatthylla. Lägenheten har genomgående mattlackad vitpigmenterad stavparkett med underliggande vattenburen golvvärme och vitmålade väggar.

Ljust och luftigt vardagsrum med generöst fönsterparti och fransk balkong samt halvöppen planlösning mot köket. Rummet kan inredas med soffhörna och matplats för större middagssällskap.

Modernt kök med köksinredning i vitt från Marbodal, laminatbänkskiva i drivved samt vit högblank skiva som stänkskydd. Köket erbjuder bra arbetsytor och gott om förvaring. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn med varmluftsfunktion, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl med frys. Stora öppningsbara fönsterpartier ut till uteplatsen som ligger i soligt sydvästläge. Uteplatsen har trätrall och en häck för insynsskydd.

Lägenhetens sovrum har gott om plats för en dubbelsäng med tillhörande sängbord samt skrivbord. Goda förvaringsmöjligheter i en garderobsvägg som har fem inbyggda släta garderober med klickfunktion. Ett stort fönsterparti med fransk balkong bidrar med ljusinsläpp.

Generöst tilltaget badrum som har mörkgrått klinkergolv med underliggande golvvärme och helkaklade väggar i vitt. Inredningen består av vägghängd wc, handfatskommod med vattenfallskran, spegelskåp med belysning, handdukstork, duschhörna med vikbara väggar i frostat glas samt både taksil och handdusch. Här finns även en kombinerad tvättmaskin med torktumlare som underlättar i vardagen.


Brf Studio 1 präglas av de vackra och hållbara. Arkitekturen är vilsam för ögonen, nästan rogivande. Husen liknas vid moderna villor men på höjden. På insidan ligger rummen i fil och ger fantastiska siktlinjer. Fasaden är murad i ett danskt, massivt tegel med hög hantverkskänsla. Huset och fasaden ska inte åldras utan patineras. Bli vackrare med åren. Konstnärlig utsmyckning är en självklar del av byggnaden och husens identitet och själ. Här bor du med lövskogens fågelkvitter utanför dörren, hav av vitsippor bland bäckarna på våren och Avenyn bara en cykeltur bort. Du behöver bara gå ut genom din port eller öppna upp de stora dörrarna till din balkong för att mötas av en vacker och rogivande natur. Längtar du efter avkoppling eller utmaningar? Det spelar ingen roll, löpspår, promenadvägar, badplatser, ridstigar, golfbanor, skatås friluftsområde och hela delsjöområdets naturreservat ligger för dina fötter.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Örgryte Torp

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och några spårvagnshållplatser bort ligger Focus-huset som har ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta