Välkommen till

Ånäsvägen 4B

Ånäsvägen 4B
3:a Bagaregården

Välplanerad trea med otroligt ljusinsläpp och högt i tak

Välkommen till Ånäsvägen och denna fantastiskt fina trea med högt i tak, vackra takrosetter, stuckatur och stora fönster som bidrar till genomgående fint ljusinsläpp! Här fås en bostad i genomgående gott skick belägen med Redbergsplatsen och dess utbud av service och kommunikation precis utanför dörren, samtidigt som lägenheten ligger med lugnt läge mot grönskande Redbergsparken. Mycket stabil BRF som får goda intäkter tack vare sina lokaler i bottenplan. TV och bredband ingår dessutom i avgiften!

Läs hela beskrivningen
Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Jennieann
assisterande mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Jennieann
assisterande mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Ni välkomnas in i en ljus hall med plats avhängning av ytterkläder och bakom ett draperi finns plats för ytterligare förvaring. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett ljusgrått laminatgolv som också är genomgående för hela bostaden.

Ett par steg in når ni det sociala vardagsrummet som präglas av ett fint ljusinsläpp från de stora fönsterna som ligger med härligt läge ut mot grönskande Redbergsparken. Här finns plats för soffa, TV och ett matbord. Väggarna är målade i vitt och pryds också av en vacker stuckatur.

Bostadens kök är klassiskt och tidlöst med vit köksinredning, grå bänkskiva i laminat och ovan denna sitter ett vitt kakel. Ni finner goda förvaringsmöjligheter i skåp och lådor samt gott om bänkyta för den som tycker om att laga mat. Intill fönsterna, också dessa med utsikt över parken, finner ni en given plats för matbord. Den maskinella utrustningen består av fläkt, induktionshäll, inbyggd ugn, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd - allt i rostfritt utförande.

Bostadens två sovrum är båda rymliga och här kan man därmed välja vilket man nyttjar som masterbedroom då en dubbelsäng ryms i de båda. I det ena sovrummet finns en stor garderob med praktisk inredning från IKEA. Båda rummen ligger med lugnt läge mot husets innergård.

Badrummet är helkaklat i en och samma kulör. Här finns härlig golvvärme, WC, dusch, handfat med underliggande kommod och ett spegelskåp.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Bagaregården
Småstadsidyll, storstadspuls och gröna oaser
I Göteborgs östra centrum ligger charmiga Bagaregården, en mysig pärla som består av vacker och välbevarad bebyggelse. Här finns en blandning av fristående villor och landshövdingehus, alla omgivna av grönskande gårdar och mäktiga träd.

I Bagaregårdens kvarter finns mysiga caféer och trevliga närbutiker. I intilliggande områden som Olskroken, Lunden och Munkebäck finns ytterligare butiker, träningsställen, vårdmottagningar och apotek. Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn. Redbergsplatsen är knutpunkt för flera buss- och spårvagnslinjer.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter av olika slag för alla åldrar. I Härlanda park ligger kulturhuset Kåken. Här finns bland annat bibliotek, hälsotek, öppen förskola och café. I parken som omger byggnaderna finns gräsytor och fotbollsplaner.

Vill man ge sig ut i naturen ligger Göteborgs fina grönområden Delsjön, Skatås och Härlanda Tjärn på nära håll. I de lummiga skogarna finns vandringsleder, badsjöar, motionsslingor och ridvägar. I området kring Skatås har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Bagaregården inbjuder till ett gemytligt boende i en av Göteborgs äldsta och mest genuina stadsdelar. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta