Snart till salu

Välplanerad etta med härlig balkong och nära till allt

Poya Sondosi
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0768-74 75 76 poya.sondosi@lundin.se
Elin Söderlund
assisterande mäklare
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se

Lundin Centrala Hisingen

Med Lundin Centrala Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Brämaregatan 13B

1:a Centrala Hisingen

Kortfakta

Avgift:
2 030 kr/mån
Rum:
1 rum
Boarea:
36 kvm
Våning:
1/3, ej hiss
Adress:
Brämaregatan 13B,
417 03 GÖTEBORG
Välkommen att kontakta Poya
Välkommen att kontakta Poya

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på poya.sondosi@lundin.se.

En trappa upp i huset finner ni denna välplanerade etta med närhet till allting man kan tänkas önska. Lägenheten präglas av tidstypiska detaljer från 1930-talet samt en väldigt välplanerad planlösning. Ni välkomnas in till en rymlig hall med plats för avhängning i garderob direkt till vänster. Stort allrum som rymmer både en större dubbelsäng samt en soffgrupp med tillhörande möblemang, den öppna planlösningen mot köket skapar en social känsla då man från matbordet kan blicka ut mot vardagsrummet när man samlar de större sällskapen. I anslutning till vardagsrummet finner ni även den rymliga balkongen som vetter ut mot Kvilletorget och dess vackra fastigheter.

Området präglas starkt av autentiska restauranger som Duy-Tan, Leilas bageri eller stick ut huvudet från balkongen och känn lukten av kolgrill som osar från Sultan.

Här bor ni med närhet till det mesta. På Wieselgrensplatsen finns apotek, Folktandvård, Lundby sjukhus, banker, olika butiker samt flera caféer och restauranger. Bara några minuter bort ligger även Backaplan, som erbjuder ett stort utbud av shopping med mera. Natursköna promenader förläggs med fördel till Keillers park där man kan njuta av vackra promenadstråk och från toppen av Ramberget bjuds man på en bedårande utsikt över hela Göteborg. Lockar citypulsen mer tar ni enkelt spårvagn eller buss från Wieselgrensplatsen. Tio minuter senare är ni mitt i city.

Information Ekonomi

Avgift: 2 030 kr/månad.

Andelstal: Andel i föreningen är 4,8257%.

Pantsättning: Ej pantsatt.

Information Bostad

Adress: Brämaregatan 13B, 417 03 GÖTEBORG. Göteborg kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet.

Våningsplan: Våningsplan 1 av 3. Ej hiss.

Storlek: 1 rum. Boarea 36 kvm.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Information Förening

Förening: Brf Brämaregården, Hisingsgatan Göteborg. Föreningen är en bostadsrättsförening.

Föreningens ekonomi: Se årsredovisningen.

Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Föreningen tillåter delat ägande: Ja.

Renoveringar: Totalrenoverat och stambytt 2008.

Övrigt: Föreningen äger marken.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Centrala Hisingen

Bekvämt boende, god service och gröna oaser


Centrala Hisingen består av flera mindre områden såsom Brämaregården, Kvilletorget, Kyrkbyn och Lundby. Området präglas idag av nytänkande och framtidsvisioner och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

I kvarteren finns närbutiker, matställen och frisörer, ofta samlade kring mindre torg. Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen erbjuder allt från frukt och grönt till lokala delikatesser och smaker från när och fjärran. Saluhallen är en populär mötesplats för kringboende i alla åldrar. Backaplan är det stora shoppingcentret i området. Utöver stormarknader finns här träningsställen och restauranger.

Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park och Flunsåsparken. I den stora Hisingsparken och Slätta Damm finns härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor. Uppifrån Ramberget får man en hänförande utsikt över staden och skärgården.

Kommunikationerna i området är mycket goda. På bara ett par minuter når man Göteborgs centrum. Det finns även gott om gång- och cykelvägar att ta sig fram på.

Centrala Hisingen inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Här finns alla förutsättningar att trivas!