Välkommen till

Kopparmyntsgatan 9

Kopparmyntsgatan 9
3:a Högsbo

Ljus och fräsch trea med grönskande utsikt från balkongen

Till er som söker en mycket fin och välplanerad bostad för hela familjen har vi nu denna att erbjuda. Hjärtligt välkomna till Kopparmyntsgatan 9 i populära Högsbo! Ni erbjuds en genomgående fin bostad med ljusa ytskikt och fönsterpartier i två olika väderstreck som låter dagsljuset flöda. Goda förvaringsmöjligheter finns via klädkammare och platsbyggd garderob. Socialt vardagsrum där hela familjen kan umgås och från denna del av bostaden når ni även den härliga balkongen med utsikt över den grönskande omgivningen. Väldisponerat kök som bjuder in till härlig matlagning och plats för matbord. Två lugna och harmoniska sovrum samt ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin som underlättar vardagssysslorna. En bostad för er att trivas i!

Här bor ni i en mycket bra förening med flera gemensamhetslokaler som bastu, motionsrum, hobbyrum och övernattningsrum samt en härligt grönskande gård med lekplats, grillplats, bärbuskar och fruktträd.

Högsbo är ett lugnt område med närhet till natur och motionsområden som Slottsskogen och Änggårdsbergen. Här bor ni även nära träningsanläggningar som Slottskogsvallen och Frölundaborg där det finns friidrottsanläggning, gym, ishall med mera. Här finns det gott om plats för såväl vardagsmotionärer som den organiserade idrotten. Vid Axel Dahlströms torg, som ligger en kort promenad bort, finns vårdcentral, bibliotek, bageri, apotek med mera. På nära avstånd finner ni även Köpcentret 421 i Högsbo samt Frölunda Torg med dess utbud av affärer. Kommunikationerna in till centrum är mycket goda med spårvagnslinjerna 1, 2, 7 och 8 från Axel Dahlströms torg. Endast 7 minuter till Linné och dess stora utbud av restauranger med mera. Det är även nära att ta sig ut till havet.

Läs hela beskrivningen

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostadens 66 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Kliv in i trappuppgången och ta er upp en våning innan ni tar klivet in genom ytterdörren. I hallen finns det gott om förvaringsmöjligheter för kläder och skor via en stor garderob direkt till höger och på vänster sida hittar ni krokar för avhängning. Väggarna är målade i vitt och på golvet ett gråt klinker som sedan övergår i ek laminat.

Fortsätter ni in möts ni av det generösa vardagsrummet. Ett fönsterparti och balkongdörren bjuder på rikligt med ljusinsläpp som reflekteras fint i de vitmålade väggarna. I vardagsrummet finner ni olika möbleringsalternativ som inkluderar soffa, bord, tv-möbel och matbord för minst 4 gäster för den som önskar. På golvet ligger fin ekparkett i original. Från denna del av bostaden finner ni även den härliga balkongen i soligt läge. Mindre bord och stolar får plats här för att kunna sitta ned och njuta.

I anslutning till vardagsrummet finner ni ett av bostadens två sovrum. Disponeras idag som sovrum men går lika bra som gästrum, barnrum alternativt kontor för den som önskar. Plats för en dubbelsäng tillsammans med avlastningsmöbel och skrivbord. Väggarna är målade i vitt tillsammans med en blå fondvägg och på golvet ligger laminat.

Köket (renoverat 2015) bjuder in till härlig matlagning. Goda arbetsytor och gott om förvaring för köksredskapen i flertalet över – och underskåp. Inredningen går i vitt med upplyst vitrinskåp med frostat glas. Ovanför den gråa laminatbänken sitter ett ljusgrönt kakel. Den maskinella utrustningen består av vin-kyl, induktionshäll samt ugn, köksfläkt i rostfritt, diskmaskin och en kombinerad kyl med frys i vitt. Intill fönstret har ett matbord för 4 en given plats. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger ek-laminat.

Bostadens andra sovrum passar utmärkt som gästrum, kontor eller barnrum. Rymligt och ger plats för en dubbelsäng tillsammans med avlastningsmöbel. Ett fönsterparti bjuder på rikligt med ljus som reflekteras fint i de mönstrade tapetserade väggarna och på golvet ligger tidigare nämnda ek-laminat.

Bostadens helkaklade badrum som stamrenoverades 2007-08 ligger i anslutning till hallen. Väggarna är kaklade i vitt och på golvet ligger grått klinker. Inredningen består av vägghängd WC, handfat med vit kommod med ovansittande spegelskåp, dusch och en egen tvättmaskin som underlättar vardagssysslorna.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Högsbo

I Högsbo bor man funktionellt och trivsamt nära Göteborgs centrum. Högsbo består av flera mindre områden såsom Högsbohöjd, Högsbotorp, Kaverös och Flatås. Bebyggelsen består till största delen av flerfamiljshus från 50- och 60-talet samt några villa- och radhusområden.

Högsbo erbjuder mycket god närservice för de boende. På Axel Dahlströms torg, som är navet, finns både butiker och matställen. Axel-huset på torget erbjuder service och aktiviteter för alla Högsbos invånare.

Vid Frölunda torg finns ett stort köpcentrum, kulturhus och flera träningsställen. Högsbo 421 och Sisjöns industriområde är ytterligare två köpcentra i närheten.

Här finns flera skolor och föreningsverksamheter att välja mellan. Kommunikationerna i området är mycket goda. Det finns gott om cykelvägar och från Marklandsgatan avgår ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. På några minuter är man inne i Göteborgs stadskärna.

Skog och hav ligger på nära avstånd. Högsbo gränsar till Ruddalens stora grön- och motionsområde. Slottsskogen, Änggårdsbergen och Botaniska ligger på cykel- eller gångavstånd. Med cykel eller buss tar man sig också lätt ner till Askimsvikens badplatser eller ut till Näsets badvikar.

Högsbo inbjuder till ett behagligt boende nära naturen och storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta