Snart till salu

Stor välplanerad etta i populära Johanneberg

David Söderholm
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Victoria Wigerud
assisterande mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se

Lundin Innerstaden

Med Lundin Innerstaden får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Kristinehöjdsgatan 7

1:a Johanneberg

Kortfakta

Pris/Bud:
2 690 000 kr
Avgift:
3 126 kr/mån
Rum:
1 rum
Boarea:
47 kvm
Våning:
1/7, hiss
Byggår:
1935
Adress:
Kristinehöjdsgatan 7,
412 82 Göteborg
Välkommen att kontakta David
Välkommen att kontakta David

Lundin Värdering

Boka nu
Götaplatsen och paradgatan Avenyn
Götaplatsen och paradgatan Avenyn
Direkt närhet till Korsvägen!
Direkt närhet till Korsvägen!
Natursköna Näckrosdammen
Natursköna Näckrosdammen
Fantastisk stenugnsbakad pizza på BOV
Fantastisk stenugnsbakad pizza på BOV
Vackra näckrosdammen
Vackra näckrosdammen
Knutpunkten Korsvägen
Knutpunkten Korsvägen

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på david.soderholm@lundin.se.

Mitt i populära Johanneberg finner ni denna välplanerade lägenhet med härlig grönska utanför dörren. Här bor ni i ett lugnt område endast en kort promenad bort från stadens puls och med alla bekvämligheter som gym, livsmedelsbutik, restauranger och frisör runt hörnet. Bostaden erbjuder sociala ytor för den som tycker om att bjuda över vänner och är en perfekt plats att komma hem till. En underbar bostad där ni bara kan flytta in och njuta av tillvaron! Alldeles utanför huset ligger Carlanderska och Korsvägen inom kort promenadavstånd, där det finns gott om förbindelser med spårvagnar och buss till resterande delar av Göteborg.

I Johanneberg bor ni i hjärtat av Göteborg med närhet till välkända restauranger, biografer, nöjesliv och kultur. Tio minuters gångväg bort finns Avenyn med sitt utbud av shopping, restauranger och nöjesliv. Knutpunkten Korsvägen som ligger precis nedanför backen erbjuder goda buss- och spårvagnskommunikationer till stadens alla hörn. I närheten finner ni även Näckrosdammen, Chalmers samt delar av Göteborgs Universitet.

Välkommen på visning och välkommen hem!

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall som är lägenhetens mittpunkt och binder samman rummen. Här finns plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i fem garderober.

Till höger om hallen ligger vardagsrummet som har en avgränsad sovalkov med plats för en större säng. Vardagsrummet präglas av fint ljusinsläpp från ett generöst fönsterparti och golvet kläs av vacker fiskbensparkett. Här kan man inreda med soffa och övrigt möblemang.

Till vänster om hallen ligger det rymliga köket som har köksinredning i vitt från Marbodal. Den maskinella utrustningen består av hällspis (Electrolux), fläkt (Franke), diskmaskin (Bosch serie 6 med wifi från 2021) samt kyl med frys (Electrolux). Grått laminatgolv och vitmålade väggar. I köket ryms en matplats för fyra personer och ett fönster bidrar med ljusinsläpp.

Till sist har vi badrummet där väggarna är helkaklade i ljusblått och golvet kläs av en mörkgrå plastmatta. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp med belysning, handdusktork samt duschhörna med avskiljande glasvägg.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 2 690 000 kr

Avgift: 3 126 kr/månad. I avgiften ingår värme, vatten & kabel-TV.

Andelstal: Andel i föreningen är 4,46%. Andel av årsavgift är 4,46156%.

Pantsättning: Pantsatt, lån löses på tillträdesdagen. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 483 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr. Betalas av säljaren.

Driftkostnad: Totalt ca 342 kr/månad.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 197 kr/månadFörsäkring: 145 kr/månad
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Kristinehöjdsgatan 7, 412 82 Göteborg. Göteborg kommun.

Fastighetsbeteckning: Krokslätt 85:4

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 1935

Lägenhetsnummer: 1/1002

Våningsplan: Våningsplan 1 av 7. Hiss finns.

Storlek: 1 rum och kök. Boarea 47 kvm. Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Övrigt: Till bostaden tillhör ett källarförråd.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Information Förening

Förening: Brf Kristinehöjdsgatan 7. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 18 lägenheter.

Allmänt om föreningen: Föreningens fastighet förvärvades år 2004. Fastigheten bebyggdes år 1935 med en omfattande renovering år 1986. Föreningen upplåter 18 lägenheter med bostadsrätt.

Föreningens ekonomi: Föreningens ekonomi förvaltas av SBC.

Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Föreningen tillåter delat ägande: Ja.
Föreningen äger marken: Ja

Försäkring: Fullvärdesförsäkring finns via Moderna Försäkringar.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Mekanisk frånluft.

Energideklaration: Utförd 2009-06-24. Energiprestanda 127 kWh/kvm och år.

Renoveringar: Kommande renoveringar:
2021 Målning av balkongsmide samt översyn av termostatventiler
Utförda renoveringar:
2020 - Utfört brandsyn
2019 - Ny porttelefon, ny entré samt ny trapphusbelysning
2018 - Nytt torkskåp till tvättstugan.
2017 - Relining, asfaltering av innergård och byte av takfläktar.
2016 - Renovering av avloppsrör i krypgrund
2015 - Byte av hissmaskin och hisskorg.
2014 - Byte av termostatventiler.
2005 - Renovering av takterrass.
1986: ROT-ombyggnad. Huset är rot-ombyggt 1986 och då gjordes bland annat utbyte av stammar, badrum respektivs köksrenoveringar. Även fönster samt elinstallation inom lägenheterna byttes ut vid denna renovering aamt ny fasad mot gård och tilläggsisolering av denna.

TV och bredband: Tv och bredband via Tele 2. Grundutbud av tv ingår i avgiften men bredbandsavtal tecknas separat. Bredband:.

Parkering: I området gäller boendeparkering genom Göteborgs stad inom område "S" .

Gemensamma utrymmen: Föreningen har en gemensam tvättstuga på entréplan som är utrustad med tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Det finns även låst cykelförråd.
Innergård med liten gräsmatta.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Johanneberg

Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning