Välkommen till

Kristinehöjdsgatan 7

Kristinehöjdsgatan 7
1:a Johanneberg

Stor välplanerad etta i populära Johanneberg

Mitt i populära Johanneberg finner ni denna välplanerade lägenhet med härlig grönska utanför dörren. Här bor ni i ett lugnt område endast en kort promenad bort från stadens puls och med alla bekvämligheter som gym, livsmedelsbutik, restauranger och frisör runt hörnet. Bostaden erbjuder sociala ytor för den som tycker om att bjuda över vänner och är en perfekt plats att komma hem till. En underbar bostad där ni bara kan flytta in och njuta av tillvaron! Alldeles utanför huset ligger Carlanderska och Korsvägen inom kort promenadavstånd, där det finns gott om förbindelser med spårvagnar och buss till resterande delar av Göteborg.

I Johanneberg bor ni i hjärtat av Göteborg med närhet till välkända restauranger, biografer, nöjesliv och kultur. Tio minuters gångväg bort finns Avenyn med sitt utbud av shopping, restauranger och nöjesliv. Knutpunkten Korsvägen som ligger precis nedanför backen erbjuder goda buss- och spårvagnskommunikationer till stadens alla hörn. I närheten finner ni även Näckrosdammen, Chalmers samt delar av Göteborgs Universitet.

Välkommen på visning och välkommen hem!

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Victoria
assisterande mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Victoria
assisterande mäklare
Victoria Wigerud
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på david.soderholm@lundin.se.

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall som är lägenhetens mittpunkt och binder samman rummen. Här finns plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i fem garderober.

Till höger om hallen ligger vardagsrummet som har en avgränsad sovalkov med plats för en större säng. Vardagsrummet präglas av fint ljusinsläpp från ett generöst fönsterparti och golvet kläs av vacker fiskbensparkett. Här kan man inreda med soffa och övrigt möblemang.

Till vänster om hallen ligger det rymliga köket som har köksinredning i vitt från Marbodal. Den maskinella utrustningen består av hällspis (Electrolux), fläkt (Franke), diskmaskin (Bosch serie 6 med wifi från 2021) samt kyl med frys (Electrolux). Grått laminatgolv och vitmålade väggar. I köket ryms en matplats för fyra personer och ett fönster bidrar med ljusinsläpp.

Till sist har vi badrummet där väggarna är helkaklade i ljusblått och golvet kläs av en mörkgrå plastmatta. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp med belysning, handdusktork samt duschhörna med avskiljande glasvägg.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Johanneberg
Johanneberg är en trivsam stadsdel med härlig atmosfär belägen i Göteborgs södra centrum. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består främst av flervåningshus men även villakvarter. Nedre Johanneberg går främst i 1920-talsstil och karaktäristiskt för den övre delen av stadsdelen är de ljusa funkishusen. Johannebergs vattentorn som byggdes 1925 används idag som studentbostäder.

I området finns mataffärer, butiker, vårdmottagningar och apotek. Utmed Eklandagatan och Gibraltargatan finns flera mysiga kaféer och restauranger. Johanneberg är en populär stadsdel för studenter, Chalmers tekniska högskola och flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. Kommunikationerna i området är mycket goda och Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många träningsställen samt frilufts-, idrotts- och kulturföreningar för alla åldrar. I Johannebergsparken och vid Carlanderska samt Näckrosdammen finns härliga gröna ytor att njuta av.

En stor del av Göteborgs kultur- och nöjesliv finner man vid Götaplatsen och på Avenyn samt längs Göteborgs Evenemangsstråk.

Johanneberg inbjuder till ett bekvämt och centralt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta