Välkommen till

Övralidsgatan 3

2:a Hisings Backa

Välplanerad tvåa med söderbalkong

Accepterat pris! Fin genomgångslägenhet med balkong i soligt söderläge! Bostaden erbjuder väldisponerade ytor plats för vänner och umänge. Både vardagsrum och sovrum har fönster mot söder vilket ger ett fint ljusinsläpp. Praktiskt u-format kök med en matborsdel intill härligt fönsterparti. Bo i en stabil och välskött bostadsrättsförening med många faciliteter. Området är expansivt med närhet Selma Lagerlöfs Torg med dess utbud av affärer och service. Goda bussförbindelser in till city. Välkomna på visning!

Läs hela beskrivningen
Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

I hallen finns en hatthylla invid ytterdörren och lite längre in erbjuds även en praktisk inbyggd garderob av större modell.

Vardagsrummet är ljust och luftigt med plats för både soffgrupp och matsalsbord. Här ligger den vackra, och välskötta, originalparketten kvar. Från vardagsrummet har man utgång till balkongen som vetter mot den vackra innergården och som har ett soligt söderläge.

Sovrummet har goda förvaringsmöjligheter i den rymliga klädkammaren, vilken även nås från köket. Klädkammaren kan även inredas till kontor eller en liten sovkammare om man minskar ner sovrummets storlek.

Köket har en ljus och fin matplats invid det stora fönsterpartiet. Köksstommarna är original men man har satt in fina nya luckor i vitt. Utrustningen består av spis, diskmaskin, fläkt samt kyl/frys.

Badrummet har man inrett med en duschvägg, wc, handfat och ytskikten består av våtrumsmatta och kakel på väggarna. Det finns även en praktisk bänkskiva med vädringsfönster ovan.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Hisings Backa Blå Staden

Hisings Backa består av flera mindre områden såsom Brunnsbo, Backadalen och Backatorp.
Här bor man både nära Göteborgs centrum och vackra naturmiljöer.
Fram till 1960-talet låg främst bondgårdar i detta område som kallades ”Hisingens trädgård”. Idag består bebyggelsen av en god blandning av funktionella lägenhetskomplex, mysiga villa- och radhusområden och spännande nybyggnationer.

Hisings Backa erbjuder god närservice för de boende. Backaplan och Bäckebol ligger i närheten med flera köpcentrum och stormarknader. Selma Lagerlöfs Torg och området runtomkring står
inför en stor förändring med planerad om- och tillbyggnation. I den första etappen kommer det bland annat att byggas 800 nya bostäder, verksamhetslokaler, idrottshall samt torg- och parkstråk. På sikt planeras det för omkring 3000 nya bostäder. På Hisings Backa finner man även Sankt Jörgen Park Resort med spa- och konferenscenter och Sankt Jörgen Park Golf med sin vackra 18-hålsbana.

För barnfamiljer finns det gott om skolor att välja på, både kommunala och fristående. I stadsdelen finns flera aktiva idrottsföreningar inom exempelvis handboll, fotboll och innebandy. Möjligheter till motion hittar man bland annat vid Backavallens motionscentrum och Backa Röds näridrottsplats.

Vacker natur finns på nära avstånd och lummiga skogar bäddar in flera av bostadsområdena.
Omgivningarna kring Hökällan är exempel på gröna miljöer att vistas i och njuta av.

Hisings Backa inbjuder till ett bekvämt boende omgivet av vackra naturmiljöer nära storstadslivet, med goda kommunikationer till Göteborgs stadskärna. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta