Såld

Renoverad tvåa på andra våningen med två sovrum och balkong i soligt läge

Martin Hasselblad
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0709-78 13 78 martin.hasselblad@lundin.se

Lundin Västra Göteborg

Med Lundin Västra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Beryllgatan 20

2:a Tynnered

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
4 217 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
67,5 kvm
Våning:
2/3, ej hiss
Byggår:
1968-1969
Adress:
Beryllgatan 20,
426 59 Västra Frölunda

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Varmt välkomna till en bostad att trivas i!

Tidigare säljare har byggt om för att kunna disponera bostaden som en 3:a.

Endast en och en halv trappa upp finner ni en 2 rummare där ni kan bo bekvämt utan insyn från gatan. Två sovrum där det ena passar perfekt som barnrum eller kontor. Lättmöblerat vardagsrum samt bra utformat kök med ordentlig matplats. Stambytt badrum med stilrena ytskikt med både dusch och mini badkar. Härlig balkong med läge i sydost och vy mot innergården.

P-plats ingår i månadsavgiften!

Bra kommunikationer från beryllgatans hållplats tar er bland annat in till centrala Göteborg på mindre än 15 min.

Bo lugnt och trivsamt med närhet till salta bad, kommunikationer och grönska!

Rumsbeskrivning: Lägenhetens 67,5 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Vardagsrum
Vardagsrummet är ett stort och luftigt rum med härligt ljusinsläpp från de tre stora fönstren som vetter mot sydost och balkongen. Vardagsrummet liksom resten av bostaden har genomgående ljusa ytskikt. På golvet ligger ett laminat som fortsätter in i resten av bostadens rum. Detta rum erbjuder stora sällsskapsytor med plats för både soffgrupp och läshörna alternativt ett matsalsbord. Bjud in gästerna och ha en riktigt trevlig kväll då rummet är stort nog för ett större sällskap!

Balkongen
Via köket når man ut till den härliga balkongen.

Köket
Det renoverade köket har vita skåpsluckor med matchande vitt kakel över diskbänken. Flertalet skåpsluckor bjuder på gott med förvaring. Maskinell utrustning i form av kyl, frys, mikrovågsugn och ugn i arbetshöjd, spishäll, fläkt och diskmaskin. Ett stort härligt fönster släpper in mycket ljus och gör matplatsen till en inbjudande och naturlig del av köket.

Sovrum
Sovrummet rymmer enkelt en stor dubbelsäng. Ljusa ytskikt och samma golv som i vardagsrummet. Här ifrån når ni även det andra sovrummet som idag används som kontor men som även hade varit perfekt som ett barn rum.

Hall
En stor hall välkomnar er in i bostaden. Laminatgolv och ljusa ytskikt. Direkt till vänster finner ni en skjutdörrsgarderob samt krokar för av hängning. Rakt över har ni även plats för en förvaringsmöbel om så önskas.

Badrum
Badrummet renoverades i april 2011 under föreningens stambyte. Blått klinkergolv och ljust kaklade väggar. Inredningen består av handukstork, wc, vit handfatskommod med lådor, spegelskåp, mini badkar, kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt duschhörna med duschdörr i klarglas.

Känn er varmt välkomna att boka in er på visning!

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 4 217 kr/månad.

Andelstal: Andel i föreningen är 0,20346%. Andel av årsavgift är 0,20346%.

Pantsättning: Ej pantsatt. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr. Betalas av säljaren.

Driftkostnad: Totalt ca 300 kr/månad.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 200 kr/månadFörsäkring: 100 kr/månad
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Beryllgatan 20, 426 59 Västra Frölunda. Göteborg kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 1968-1969

Lägenhetsnummer: 411

Våningsplan: Våningsplan 2 av 3. Ej hiss. Våningsplan 2 av 3.

Storlek: 2 rum och kök varav 1-2 sovrum. Boarea 67,5 kvm.

Balkong/Uteplats: Balkong.

Tillträdesdag: 2021-12-15 00:00:00

Information Förening

Förening: HSB Brf Grevegården. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 444 lägenheter och 1 lokal.

Allmänt om föreningen: HSB Grevegården är en stor förening om 444 lägenheter samt en hyreslokal fördelat på sex stycken flerbostadshus. Den totala lägenhetsytan är 33 654 kvm och total lokalyta är ca 53 kvm. Föreningens adress är Beryllgatan 2-73. Byggnationen skedde åren 1968-1969. Fastigheterna upplåts med tomträtt. Tomträttsavgälden omförhandlades januari 2017 och nästa omförhandling sker januari 2027.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av HSB. I dagsläget finns inga beslutade avgiftsförändringar.
I avgiften ingår värme, kallvatten och parkerings- eller garageplats. Föreningen har individuell debitering av varmvatten och el.

Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Föreningen äger marken: Nej

Försäkring: Föreningens fastigheter är fullvärdesförsäkrade i Folksam. Föreningen har ett kollektivt bostadsrättstillägg för alla lägenheter.

Renoveringar: Föreningen följer en underhållsplan.
Pågående arbete/renovering i dagsläget:
Montering av solcellspaneler på taken, byte av äldre takfläktar och hängrännor, montering av nya uppstigningsluckor och landgångar vid taknock samt snörasskydd ovanför entréerna, byte/renovering av defekta tak- och rökluckor samt nytt lager takpapp läggs.
Urval av utförda renoveringar:
Ca 2010-2012 utfördes stambyte, renovering av badrum samt byte av elinstallationer och energisparande åtgärder.
Porttelefon och nytt passersystem till trapphusen är också att installerat. Samtliga trapphus är uppfräschade genom målningsarbeten.
2017-2018 genomfört åtgärder efter garantibesiktning av stambyte och nya badrum samt injustering av värme- och ventilationssystem.
2019 utfördes garagerenovering.

TV och bredband: Kabel-tv via Comhem. I samtliga lägenheter finns fiberkabel installerad. Föreningen har inget gruppavtal om bredband så du väljer själv leverantör, det finns ca 16 stycken via fibernätet.

Parkering: Till varje lägenhet hör antingen en garageplats eller en p-plats. Fördelningen av dessa gjordes när husen byggdes.
Föreningen har inget kösystem för p-platser och garage. Är du i behov av att hyra ytterligare en plats, råder föreningen dig att sätta upp lappar i portalerna. 13 pakeringsplatser hyrs ut som husvagnsplatser.

Du kan om du vill köpa en fjärrkontroll till garaget. Det finns även "vanliga" brickor att köpa.

Övervakning av gästparkering, gårdar och garage sköts av Parkeringstjänst i Väst och övervakning av matargator av Gatubolaget.

Gemensamma utrymmen: I föreningen finns två samlingslokaler, gym, boulebana, keramikverkstad, lekrum, odlingslotter, tvättstuga och cykelförråd.
Fina gröna innergårdar med sittgrupper och lekytor för barnen.

Övrigt: Öppettider: Expedition. Helgfria måndagar 18.30-19.30 Tel: 031-29 40 57

Bra med kommunikationsmöjligheter till bland annat Frölunda Torg dit du tar dig med buss 50, 90, 91 eller 97. Direktbuss 50 till Brunnsparken, ca 15 min. Vardagar på dagen är det täta avgångar, minst var 15:e minut.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Tynnered

I Tynnered bor man nära skog, hav och storstad. Bebyggelsen består främst av flerfamiljshus men här finns även villa- och radhusområden. Flerfamiljshusens rymliga innergårdar med skyddande trädkronor, prunkande rabatter och stora gräsytor skapar goda möjligheter till lek och avkoppling. Mellan kvarteren finns gott om promenad- och cykelvägar.

För Tynneredsbon ligger havet på nära avstånd. Med cykel tar man sig lätt ner till Askimsvikens badplatser eller ut till Näsets badvikar. Vid Ganlet och i Fiskebäck finns både flera fina bad och ett naturskönt rekreationsområde.

I kvarteren runt Smycketorget och Opaltorget finns god närservice. Till Frölunda Torgs köpcentrum tar man sig enkelt. Här finns ett stort utbud av affärer samt kulturhus, simhall och träningsställen. Göteborgs centrum ligger på bara 15 minuters avstånd med bil, buss eller spårvagn. Frölunda Torg är knutpunkt för ett stort antal buss- och spårvagnslinjer.

För barnfamiljer finns ett stort utbud av både skolor och föreningsverksamheter. Vårdcentral, BVC och apotek finner man vid Opaltorget. Här ligger även Tynnereds kulturcentrum.

Möjligheterna till ett aktivt liv är många. I området finns gott om motionsslingor och bollplaner. Åkeredsvallen, Välen och Ruddalens Idrottscentrum ligger alla på behändigt avstånd.

Tynnered inbjuder till ett trivsamt boende nära skog, hav och storstadsliv.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning