Välplanerad lägenhet med stor delvis inglasad uteplats mot innergården

Anders Pettersson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se

Lundin Kvillebäcken - Centrala Hisingen

Med Lundin Kvillebäcken - Centrala Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Färgfabriksgatan 6

3:a Nya Kvillebäcken

Kortfakta

Avgift:
3 771 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
83 kvm
Våning:
1/6, hiss
Byggår:
2013
Adress:
Färgfabriksgatan 6,
417 24 GÖTEBORG

Förbered din försäljning redan nu!

Boka möte

Beskrivning

Med bekvämt läge i markplan ligger denna välplanerade trea som har genomgående modern standard samt tidlösa materialval. En soldränkt uteplats mot föreningens innergård ger ett extra Generösa fönsterpartier i två väderstreck, fransk balkong samt stor delvis inglasad uteplats som vetter mot innergården. Trevliga sällskapsytor med kök och vardagsrum i halvöppen planlösning, två rymliga sovrum, bra förvaringsmöjligheter i en klädkammare samt helkaklat badrum med egen tvättavdelning.

Kvillebäcken är en ny stadsdel i Göteborg som ligger bra till på alla tänkbara sätt med all service på nära håll. Mellan de nybyggda husen blandas små mysiga gårdsgator med breda avenyer, pocketparker, torg och grönområden. Här bor man centralt, endast en hållplats från Nordstan med buss och två hållplatser med spårvagn och med praktiskt cykelavstånd till stan. Backaplans köpcentrum och knutpunkten för kollektivtrafiken nås på bara några minuter. Även Kville Saluhall ligger inom kort gångavstånd. Det är inte heller långt till kajerna längs med Norra Älvstranden samt fina naturområden som Ramberget, Flunsåsparken och Slätta damm.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för avhängning. Lägenheten har genomgående ekparkett och ljusa väggar.

Modernt kök med tidlösa materialval och kvalitativa vitvaror från Husqvarna. Köksinredning i vitt med skålformade handtag kombineras med arbetsytor i ek och vitt kakel. Köket är utrustat med spishäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. I köket ryms en matplats för ett större middagssällskap och fint ljusinsläpp fås via ett generöst fönsterparti samt en fransk balkong. Halvöppen planlösning mot vardagsrummet vilket binder samman sällskapsytorna.

Rymligt vardagsrum med plats för både soffhörna och matplats. Ett generöst fönsterparti bidrar med ljusinsläpp och härifrån nås lägenhetens stora delvis inglasade uteplats som har lugnt gårdsläge.

Lägenheten har två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. Mittemellan sovrummen finns en passage med en gemensam klädkammare som bidrar med goda förvaringsmöjligheter.

Helkaklat badrum med grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Inredningen består av wc, handfat med vit kommod, spegelskåp med infälld belysning samt duschhörna med rundade vikdörrar i glas. Här finns även en tvättavdelning med praktisk arbetsbänk, två väggskåp, tvättmaskin och torktumlare. Ett fönster bidrar med ljusinsläpp.

Information Ekonomi

Avgift: 3 771 kr/månad. I avgiften ingår värme, vatten och Telia triple play.

Andelstal: Andel i föreningen är 1,3111%.

Pantsättning: Pantsatt, lån löses på tillträdesdagen. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr. Betalas av köparen.

Information Bostad

Adress: Färgfabriksgatan 6, 417 24 GÖTEBORG. Göteborg kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2013

Lägenhetsnummer: B1001

Våningsplan: Våningsplan 1 av 6. Hiss finns. Våningsplan 1 av 6.

Storlek: 3 rum och kök. Boarea 83 kvm. Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Balkong/Uteplats: Stor delvis inglasad uteplats som vetter mot innergården.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Information Förening

Förening: Brf Silverlöken. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 81 lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Silverlöken bildades 2011 och äger fastigheten Kvillebäcken 79:1 som är belägen på Färgfabriksgatan 6, 8 och Penselgatan 20 i Göteborg. Föreningens fastighet består av två flerbostadshus om 8/10 våningar med 81 bostadsrättslägenheter. Fastighetens byggnader är uppförda 2013 av NCC Boende AB. Föreningen är delaktig i två gemensamhetsanläggningar för parkeringsgaraget, ovanliggande gårdsanläggning och för sopsug.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av Bredablick.

Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Föreningen tillåter delat ägande: Nej
Föreningen äger marken: Ja

Försäkring: Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Moderna försäkringar.

Energideklaration: Utförd. Energiprestanda 73 kWh/kvm och år. Energiklass C.

Renoveringar: Godkänt bygglov finns för inglasning av balkonger, går ut under 2019. I dagsläget finns inga större renoveringar inplanerade framöver.
Utförda renoveringar:
2016 förstärktes källar- och entrédörrar med brytskydd och inglasning av ett stort antal balkonger genomfördes. Åtgärdsarbeten i lägenheter utifrån 2-års garantibesiktningen genomfördes. Genomgång av brandskydd och underhållsbehov resulterade i att brandskyddsrutin och underhållsplan upprättades.
2017 genomfördes en OVK-besiktning.
2018 skapades fler garageplatser (bil/mc/moped) och kameraövervakning installerades i soprum och styrelserum.
2019 uppgraderades fastigheternas passersystem.

TV och bredband: Föreningen är ansluten till Telia triple play (tv, bredband & IP-telefoni). TV: I månadsavgiften ingår Telia Triple Play via fiber (bredband, IP-telefoni och digital-tv).

Parkering: Föreningen förfogar över ca 42 parkeringsplatser i gemensamt garage under huset. Mer info finns här: https://www.aimopark.se/sv-se/cities/g%C3%B6teborg/brf-silverl%C3%B6ken/.

Gemensamma utrymmen: Föreningen har ingen gemensam tvättstuga då varje lägenhet har sin egna tvättutrustning. I föreningen finns barnvagnsförråd och cykelrum i varje uppgång. I källaren finns även ett rum avsett för handikappfordon som behöver laddas. Föreningen har även 12 cykelgarderober i källaren som går att hyra för ca 125 kr/mån.
Välskött innergård med planteringar och utemöbler.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Kvillebäcken

Bekvämt boende, god service och gröna oaser


Kvillebäcken inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Området är lite av en uppstickare och kan med sin mix av gamla och nya kvarter beskrivas som ett Göteborg i miniatyr. Nya blänkande fastigheter blir en spännande kontrast till de charmiga landshövdingehusen och de tidstypiska 70-talsbyggnaderna.

Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen har nominerats till det prestigefulla Kasper Salin-priset för sin arkitektur. Saluhallen med sitt breda utbud av delikatesser, mat, frukt och grönt är en populär mötesplats för kringboende i alla åldrar.

Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park och Flunsåsparken. I den stora Hisingsparken och Slätta Damm finns härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor. Uppifrån Ramberget får man en hänförande utsikt över staden och skärgården.

Kvillebäckens närhet till Göteborgs innerstad, med endast sex minuter till Brunnsparken med spårvagn, gör att hela stadens utbud är lättillgängligt.

Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning