Välkommen till

Klamparegatan 13

Klamparegatan 13
3:a Masthugget

Fantastisk bostad med franskbalkong & generöst ljusinsläpp

Välkomna till Masthugget och detta fina hem! Här erbjuds en ljus bostad med öppen planlösning som integrerar kök och vardagsrum. Kvalitativa vitvaror i kök och goda ytor att laga mat på. Genomgående parkettgolv samt klinker med golvvärme för bästa komfort. Generösa fönsterpartier i kombination med den franska balkongen bjuder på ett rikligt ljusinsläpp samt skapar en känsla av rymd. Här bor ni i en trygg förening med närhet till det rikliga utbud som city och Linnéstaden har att erbjuda. Promenadavstånd till natursköna Slottsskogen.

Läs hela beskrivningen
Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Rymlig och ljus hall med goda möjligheter för avhängning tack vare en dubbel skjutdörrsgarderob. Genomgående golvvärme för bästa komfort.

Köket har goda arbetsytor med vita köksluckor. Utrustat med kyl/frys, integrerad ugn och mikrovågsugn, fläkt samt spishäll. Vitkaklat ovan arbetsytor och bänkskiva i grå laminat. Vita ytskikt samt grå klinker.

Väl tilltaget vardagsrum med utrymme för både soffmöblemang och matsalsgrupp. Generösa fönsterpartier och fransk balkong bjuder på ett rikligt ljusinsläpp samt skapar en känsla av rymd. Väggarna är målade i en dov blå färg och parkettgolv.

Lugnt beläget sovrum med fönsterparti mot öster. Plats för dubbelsäng samt tillhörande möblemang. Tre garderober för god förvaring. Ljus tapet med mönster samt parkettgolv.

Helkaklat badrum i vitt och grått med golvvärme. Spotlights i taket för bästa belysning. Utrustat med dusch, tvättställ, överskåp med spegeldörrar samt handdukstork. Bekvämligheter så som tvättmaskin och torktumlare finns för att förenkla vardagen.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Masthugget
Redan på 1600-talet började människor bosätta sig på Masthuggsbergets sluttningar. Hamnen och varven drog folk till staden och varvsjobbarna gjorde Masthugget till sitt. Mycket av den gamla bebyggelsen är borta men historien lever kvar i gatunamn och äldre byggnader. Dagens Masthugget är en spännande mix av dåtid, nutid och framtid!

Stadsdelen karaktäriseras av branta backar och vindlande gator. Vid Masthuggskyrkan har man en magnifik utsikt och många göteborgare vallfärdar hit på nyårsafton för att beskåda stadens fyrverkerier.

Bebyggelsen är varierad. Södra Masthugget karaktäriseras av landshövdingehus medan norra består av 60-talskomplex och toppmoderna bostadsområden. I kvarteren finns det mesta man kan behöva för vardagslivet. Vid Masthuggstorget finns flera trevliga butiker och matställen.

Linnéområdet och Göteborgs city ligger på promenad- eller cykelavstånd. Som student har man nära till många av universitetets institutioner och för barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Här finns även många föreningar med verksamheter inom idrott och kultur.

Södra Masthugget ligger i direkt anslutning till Göteborgs stora gröna lunga – Slottsskogen.
I Slottsskogen kan man både motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Här finns också caféer, Observatoriet, Naturhistoriska museet och den stora lekplatsen Plikta.

I Masthugget lever man ett rikt storstadsliv med både havet i horisonten och grönskan inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta