Snart till salu

Villakänsla mitt i populära Hildedal med egen parkeringsplats

Ida Goding
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 81 ida.goding@lundin.se

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Kamomillvägen 46

2:a Hildedal

Kortfakta

Avgift:
4 936 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
67 kvm
Våning:
1, ej hiss
Adress:
Kamomillvägen 46,
417 49 Göteborg
Välkommen till Kamomillvägen 46!
Välkommen till Kamomillvägen 46!

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på ida.goding@lundin.se.

Välkomna till denna perfekt planerade gaveltvåa med lugna grönskande omgivningar samtidigt som allt vad staden har att erbjuda finns inom endast 10 minuter med buss 17. Lägenheten har en underbart ljus och luftig känsla med öppna ytor samt modernt kök och badrum. Stor härlig uteplats i soligt läge och grönskande gemensam trädgård precis utanför. Njut av kvällens sista strålar samtidigt som du har grillen igång och något gott i glaset.

Välkommen på visning och välkommen hem!

Information Ekonomi

Avgift: 4 936 kr/månad. i avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv (grundutbud) och parkeringsplats.

Andelstal: Andel i föreningen är 1,8583%. Andel av årsavgift är 1,86%.

Pantsättning: Pantsatt, lån löses på tillträdesdagen. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr. Betalas av säljaren.

Driftkostnad: Totalt ca 350 kr/månad. Antal personer i hushållet: 2.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 200 kr/månadFörsäkring: 150 kr/månad
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Kamomillvägen 46, 417 49 Göteborg. Göteborg kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 212/1003

Våningsplan: Våningsplan 1. Ej hiss.

Storlek: 2 rum och kök. Boarea 67 kvm.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Information Förening

Förening: Brf Kamomillen. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 47 lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Kamomillen är en privat föreningen som bildades 2005. Husen upprättades av JM och för närvarande sköts den tekniska förvaltningen av HSB och den ekonomiska förvaltningen av Lundéns fastighetsförvaltning. Föreningen äger marken och det är en äkta bostadsrättsförening.

Föreningen har 47 st bostadsrätter i sin förvaltning. Fördelningen är 18 st tvåor och 29 st treor. Adressen som omfattas är Kamomillvägen 38 till 48.

Föreningen har även ett antal odlingslotter för den som har intresse för det. Man kontaktar styrelsen om man är intresserad över hur man får tillgång till dem.

Föreningen ligger i Hildedal som är ett område mitt emellan Hjalmar brantingsplatsen och Tuve. Härliga strövområden runt Slättadamm ligger bara 10 min promenad ifrån området. Vill man också ta sig in till stan så görs detta enkelt med kommunal trafik på bara 10 min.

Föreningens ekonomi: Under 2019 höjdess avgiften med 2%. Inga beslutade avgiftsförändringar beslutade i dagsläget. (2021-08-30).
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv (grundutbud) och parkeringsplats.

Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Föreningen tillåter delat ägande: Ja
Föreningen äger marken: Ja

Energideklaration: Utförd 2018-09-24. Energiprestanda 133 kWh/kvm och år. Energiklass E.

Renoveringar: 2020 målades träfasader om.

TV och bredband: Kabel-tv via Comhem (grundutbud ingår i avgiften och fiberbredband via Itux öppna nät.

Parkering: En parkeringsplats ingår i avgiften. Det går även att hyra ytterligare en parkeringsplats av annan medlem. Gästparkeringar finns i området.

Gemensamma utrymmen: Det finns två cykelrum för förvaring av cyklar i föreningen. Varje lägenhet har en egen tvättstuga i sitt badrum. Torktumlare och tvättmaskin finns i varje bostad och ingen gemensam tvättstuga erbjuds ytterligare i föreningen.
Föreningen har en egen grillplats med en utomhusgrill som alla medlemmar får använda. Den är belägen ner vid den allmänna gräsmattan vid Kamomillvägen 48. Barnvänlig innergård med utemöbler samt möjlighet till odlingslotter.

Övrigt: Vid hållplats Björnssonsgatan går stombuss nr 17 in till stan.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Hisingen Hildedal

Kajpromenader, storstadsliv och vacker natur


Välkommen till Hisingen, Sveriges femte största ö! Hisingen utgör en stor del av Göteborgs kommun och här finns flera olika bostadsområden varav Lindholmen, Sannegårdshamnen, Eriksberg, Kvillebäcken, Backa, Lundby, Hisings Backa, Gerrebacka, Hisings Kärra och Tuve är några. Området i stort präglas av nytänkande, framtidsvisioner och utveckling och bostäderna här är en blandning av äldre villor, nybyggnationer, rad- och kedjehusområden samt flerbostadshus. Serviceutbudet är mycket stort och här finns både kvartersbutiker och större köpcentrum. Utmed kajerna på Norra Älvstranden finns fina promenadstråk, småbåtshamnar och ett stort utbud av mysiga caféer och restauranger. Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park, Flunsåsparken, den stora Hisingsparken och Slätta Damm. Kommunikationerna är mycket goda och man tar sig lätt fram i staden med båt, buss eller spårvagn. Det finns även gott om gång- och cykelvägar.

Planritning