Såld

Genomgångslägenhet med härlig balkong i Mollösunds genuina fiskesamhälle

Nicklas Arnesson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 69 nicklas.arnesson@lundin.se
Anders Pettersson
assisterande mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se

Lundin Fastighetsbyrå

Med Lundin Fastighetsbyrå får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Vallenvägen 23

2:a Mollösund

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
3 320 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
64,8 kvm
Våning:
2/2, ej hiss
Byggår:
1990
Adress:
Vallenvägen 23,
474 70 Mollösund
Brf Mollösund
Brf Mollösund

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Välkomna till BRF Mollösund och denna pärla på Orusts sydvästra udde. Mitt i denna sommaridyll finns nu en unik möjlighet att köpa en bostadsrätt. Med ett stenkast från hamn, bad och båtliv erbjuds nu ett boende beläget i en fridfull omgivning.

Innanför ytterdörren möts man av en möblerbar hall med plats för avhängning. Direkt till höger nås även två garderober med gott om plats för förvaring. Hallen har ljusa väggar.

Lättmöblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp. Vardagsrummet kan inredas med soffhörna och övrigt möblemang, Från vardagsrummet nås även lägenhetens balkong.

Köket har köksinredning med vita släta luckor samt bänkskiva i laminat. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, separat kyl/frys och spis. Väggarna är målade i en vit nyans.

Rofyllt sovrum som kan inredas med dubbelsäng och tillhörande sängbord. Här finns även goda förvaringsmöjligheter med tre garderober.

Till sist erbjuder lägenheten ett badrum med golv och väggar i våtrumstapet samt våtrumsmatta. Inredningen består av tvättmaskin och torktumlare, handfat, linneskåp, duschhörna samt wc.

Mollösund är ett gammalt genuint fiskesamhälle med anor från 1500-talet, beläget på sydvästspetsen av Orust. Med omedelbar närhet finner ni den trevliga gästhamnen rymmer mer än hundra gästbåtar. Det finns flera affärer, bl.a. två tankstationer, matvaruaffär, fiskaffärer, restauranger och caféer. Utöver det finner man vackra promenadstråk och en minigolfbana. Under sommartid är det här som mest intensivt med både seglare och besökande såväl som åretruntboende.

Vid början av 1900-talet fanns det som mest 1000 invånare i Mollösund, som därmed var ett av landets största fiskelägen. Fiskenäringen har inte helt försvunnit. Det finns fortfarande några fiskare, en fiskberedningsfabrik och på Mollön torkas ännu långa för framställning av lutfisk. Men framfört allt är Mollösund en populär turistort.

Här är de främsta aktiviteterna på och vid havet. Många fina badplatser, både arrangerade och rent naturliga. Genom sundet, som även kallas havets E6:a, seglar tusentals båtar varje sommar och det är ett stort folknöje att helt enkelt sitta och titta. Busskommunikationer till Göteborg och Uddevalla finns.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 3 320 kr/månad.

Andelstal: Andel i föreningen är 6,3943%.

Pantsättning: Ej pantsatt.

Driftkostnad: Totalt ca 1 150 kr/månad. Antal personer i hushållet: 2.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 200 kr/månadUppvärmning: 800 kr/månadFörsäkring: 50 kr/månadÖvrigt: 100 kr/månad
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Vallenvägen 23, 474 70 Mollösund. Orust kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 1990

Lägenhetsnummer: 23-5

Våningsplan: Våningsplan 2 av 2. Ej hiss.

Storlek: 2 rum och kök. Boarea 64,8 kvm.

Tillträdesdag: 2021-11-23 00:00:00

Information Förening

Förening: Brf Mollösund. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 14 lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Mollösund registrerades hos Bolagsverket 2018 och består av 3 byggnader med 2 våningar. Byggnaderna inrymmer 14 stycken bostadsrättslägenheter, bestående av 8 st tvåor och 6 st treor.

Ventilation: FTX.

Energideklaration: Energideklaration ej utförd.

TV och bredband: TV & Bredband via ADSL. TV: ADSL. Bredband: ADSL.

Parkering: 20 parkeringsplatser för bilar finns på fastigheten. Parkeringsplatserna kommer upplåtas med separata sidoavtal.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Planritning