Välkommen till

Vaktmästaregången 7

2:a Masthugget

Välplanerad bostad med sociala ytor att umgås på & härligt ljusinsläpp

Välkommen till denna ljusa och hemtrevliga bostad med utmärkt planlösning och balkong i soligt läge. Lägenheten erbjuder goda förvaringsmöjligheter i ett flertalet garderober och ett generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum bjuder in till samvaro med familj och vänner. Här bor ni i ett populärt område med perfekt läge till Masthugget, Linnéstaden och Järntorgets utbud!

Läs hela beskrivningen
Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Ni välkomnas in i en rymlig hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder samt goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Golvet kläs i svart marmorerat klinker och väggarna är nymålade 2021 i en ljusgrå kulör .

Vidare in i lägenheten når ni det trevliga köket med blå/gråa luckor och massiv bänkskiva i ek. Här ges gott om förvaring i skåp och lådor samt goda arbetsytor för den som tycker om att laga mat. Intill det stora fönstret som ger ett underbart ljusinsläpp får ett matbord med stolar plats. Den maskinella utrustningen består av kolfilter fläkt, induktionshäll, inbyggd ugn, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl och frys.

Det sociala vardagsrummet erbjuder flera möbleringsalternativ och har plats för soffgrupp, tv-bänk samt matbord om så önskas. med direkt utgång till den underbara balkongen ges ett generöst ljusflöde och rymd i rummet. På golvet pryds vacker ekparkett och väggarna är målade i en grå/roströd nyans och tapet.

Det rofyllda sovrummet är ljust och fint och går att inreda med stor säng och tillhörande sidobord. Förvaring ges i ett flertalet platsbyggda garderober. Väggarna har målad strukturtapet i en grågrön färg.

Bostadens helkaklade badrum har vitt kakel på väggarna och grått klinkergolv. Inredningen består av wc, handfatskommod, badkar, spegelskåp med belysning samt infällda spotlights. Härlig underliggande golvvärme för extra komfort.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Masthugget

Redan på 1600-talet började människor bosätta sig på Masthuggsbergets sluttningar. Hamnen och varven drog folk till staden och varvsjobbarna gjorde Masthugget till sitt. Mycket av den gamla bebyggelsen är borta men historien lever kvar i gatunamn och äldre byggnader. Dagens Masthugget är en spännande mix av dåtid, nutid och framtid!

Stadsdelen karaktäriseras av branta backar och vindlande gator. Vid Masthuggskyrkan har man en magnifik utsikt och många göteborgare vallfärdar hit på nyårsafton för att beskåda stadens fyrverkerier.

Bebyggelsen är varierad. Södra Masthugget karaktäriseras av landshövdingehus medan norra består av 60-talskomplex och toppmoderna bostadsområden. I kvarteren finns det mesta man kan behöva för vardagslivet. Vid Masthuggstorget finns flera trevliga butiker och matställen.

Linnéområdet och Göteborgs city ligger på promenad- eller cykelavstånd. Som student har man nära till många av universitetets institutioner och för barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Här finns även många föreningar med verksamheter inom idrott och kultur.

Södra Masthugget ligger i direkt anslutning till Göteborgs stora gröna lunga – Slottsskogen.
I Slottsskogen kan man både motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Här finns också caféer, Observatoriet, Naturhistoriska museet och den stora lekplatsen Plikta.

I Masthugget lever man ett rikt storstadsliv med både havet i horisonten och grönskan inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta