Välkommen till

Doktor Svedbergs Gata 4

Doktor Svedbergs Gata 4
3:a Kungsbacka centrum

Stor inglasad balkong med soligt läge i centrala Kungsbacka

Liljewalls arkitekter ritade denna tilltalande byggnad som är belägen längs med Kungsbacka ån på Doktor Svedbergs gata 4 i centrala Kungsbacka. Här bosätter ni er med en utsökt geografisk utgångspunkt oavsett om ni pendlar till Göteborg med kollektivtrafiken från Centralstationen eller är i behov av bil. Från samma trapphus tar du hissen ner till garaget där det finns en tillhörande parkeringsplats som är utrustad med en laddstolpe. Bostaden har en gedigen inglasad balkong som ni sannolikt kommer spendera flertalet timmar på avkopplandes i solen med utsikt över den grönskande omgivningen längs med ån i västerläge.

Läs hela beskrivningen

Bilder

Planritning

Beskrivning

Hallen har bra förvaringsmöjligheter som utgörs av klädkammare samt möjligheter för avhängning. Klinker avgränsar hallen och övergår sedan till en genomgående klassisk trestavsparkett i ek som kombineras väldigt smakfullt med bostadens snickerier med ekdörrar och socklar i ek. Det ger ett mycket smakfullt, enhetligt och varmt intryck för hemmet. Det härliga ljusinsläppet från fönsterpartierna i sällskapsytan skiner upp hemmet och når ut till hallen.

Köket och vardagsrummet har en öppen planlösning som får ett ombonande ljusinsläpp från två väderstreck. Köket från Myresjö inreds med vita ramluckor, avlånga rostfria beslag och gedigen arbetsyta över bänkskivan i massiv ek. Bra förvaring utgörs av över- och underskåp samt ”dold” förvaring längs med sockeln. Vitvaror från Electrolux utgörs av induktionshäll, integrerad diskmaskin, mikro & ugn i ergonomisk höjd samt kyl & frys i fullhöjd.

Vardagsrummet har bra disponerade ytor som medför lättmöblerade ytorna. Den stora inglasade balkongen löper längs med de stora fönsterpartierna vid sällskapsytorna och ge en luftig känsla till hemmet och förstärker intrycket av rymd.

Sovrummen inreds med bra förvaring som utgörs av garderober. Rummen har en bra disposition som medför valmöjligheter i hur rummen skall inredas och är placerade i ett rofyllt läge från sällskapsytorna vilket är en bra grund för god sömn.

Badrummet är rymlig och inreds med helkaklade väggar, klinker med golvvärme, handfat med dubbla blandare, spegelskåp med belysning, handdukstork och dusch med glasdörrar.
För att optimera komforten i vardagen finns givetvis en tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare. Bra arbetsytor på arbetsbänken och tillhörande skåpsförvaring ovan.


Underhåll:
2023:
- Oljat trallen på balkongen & bänkskivan i köket.
- Bytt spishäll.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Karta