Perfekt nyrenoverad etta med fina originaldetaljer

Nicklas Arnesson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 69 nicklas.arnesson@lundin.se
Benjamin Vidovic
assisterande mäklare
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se

Lundin Östra Centrum

Med Lundin Östra Centrum får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Ejdergatan 2D

1:a Bagaregården

Kortfakta

Pris/Bud:
1 995 000 kr
Högsta bud:
2 000 000 kr
Se budhistorik
Avgift:
2 000 kr/mån
Rum:
1 rum
Boarea:
32 kvm
Våning:
1/3, ej hiss
Byggår:
1913
Adress:
Ejdergatan 2D,
416 68 GÖTEBORG

Förbered din försäljning redan nu!

Boka möte
Välkommen att kontakta Nicklas
Välkommen att kontakta Nicklas
Vidsträckt utsikt från Redbergsparken
Vidsträckt utsikt från Redbergsparken
Redbergsplatsen
Redbergsplatsen

Beskrivning

I Bagaregårdens idylliska kvarter finner ni denna perfekta etta med plats för allt man behöver! Lägenheten har högt i tak och fint ljusinsläpp under hela dagen tack vare sin genomgående planlösning med fönster i två väderstreck. Nyrenoverad med fina materialval och bevarade originaldetaljer. Mysigt och populärt område med mycket grönska och Redbergsparken samt Redbergsplatsen på nära håll. Perfekta kommunikationer samt närhet till stadskärnan!

Lägenheten disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren kommer man direkt in i köket. Till höger om entrén finns plats för fri avhängning samt en garderob. Lägenheten har genomgående nylagt ljust laminatgolv från Pergo och nymålade väggar i ljus kulör.

Köket är nyrenoverat 2021 med ljusa ramluckor från Ikea samt bänkskiva och stänkskydd i snygg kvartskomposit. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, inbyggnadsugn med varmluftsfunktion, kolfilterfläkt, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl med frys. I köket ryms en matplats för fyra personer.

Ljust och luftigt allrum som kan inredas med soffa, säng och övrigt möblemang. Fina originaldetaljer som profilerade lister, takrosett och gjutjärnselement. Förvaringsmöjligheter en dubbelgarderob. Två dubbelfönster bidrar med ljusinsläpp.

Helkaklat badrum med svart klinkergolv och vitt blankt kakel. Inredningen består av WC, handfat med blandare från Tapwell, spegelskåp och duschhörna med draperi. I taket sitter infällda spotlights. Renoveringen är fackmannamässigt utförd och certifikat finns.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 1 995 000 kr

Avgift: 2 000 kr/månad. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

Andelstal: Andel i föreningen är 2,19752%.

Pantsättning: Pantsatt, lån löses på tillträdesdagen. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr. Betalas av köparen.

Driftkostnad: Totalt ca 275 kr/månad.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 150 kr/månadFörsäkring: 125 kr/månad
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Ejdergatan 2D, 416 68 GÖTEBORG. Göteborg kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 1913

Lägenhetsnummer: 411/1001

Våningsplan: Våningsplan 1 av 3. Ej hiss.

Storlek: 1 rum och kök. Boarea 32 kvm. Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Övrigt: Till lägenheten hör ett vindsförråd som är beläget i samma uppgång.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Information Förening

Förening: Brf Ejdern. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 42 lägenheter varav 6 hyresrätter.

Allmänt om föreningen: Brf Ejdern i Göteborg är en äkta bostadsrättsförening med 42 lägenheter i Göteborg. Föreningen bildades år 2014. Föreningen äger fastigheten Olskroken 15:6 med adresserna Ejdergatan 2 A-H samt Riddaregatan 16.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen sköts av Husjuristerna. Föreningen har dolda tillgångar i form av sex kvarvarande hyresrätter. Den dagen hyresgästerna inte längre önskar utöva sin hyresrätt kommer lägenheterna att upplåtas med bostadsrätt och inbringa ett stort ekonomiskt tillskott till föreningen.

Föreningen äger marken: Ja

Försäkring: Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar. Ansvarsförsäkring för styrelsen ingår.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Självdrag.

Energideklaration: Utförd 2008-12-02. Energiprestanda 142 kWh/kvm och år.

Renoveringar: 70-talet utfördes V/A-stambyte, el-stambyte och badrumsrenovering.
2011/2012 byttes fönstren mot gatan.
2015 påbörjades grundförstärkning.
2016 slutfördes grundförstärkning och dränering påbörjades. Säkerhetsdörrar installerades till samtliga lägenheter.
2017 renoverades två badrum i hyreslägenheter och återställning av markbeläggning på gården påbörjades.
2018 slutfördes dränering och en ny tvättmaskin installerades i tvättstugan.
2020 renovering fasad och byte av tak.

TV och bredband: Föreningen är ansluten till digital-TV och Internet via Tele2.

Parkering: Som folkbokförd i stadsdelen är man berättigad till boendeparkering inom område Ö. Tillstånd för boendeparkering ansöker man om hos Göteborgs Stad.

Gemensamma utrymmen: I föreningen finns cykelförråd samt en gemensam tvättstuga som är utrustad med tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel.
Lummig och välskött innergård med utemöbler och grill.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Bagaregården

Småstadsidyll, storstadspuls och gröna oaser


I Göteborgs östra centrum ligger charmiga Bagaregården, en mysig pärla som består av vacker och välbevarad bebyggelse. Här finns en blandning av fristående villor och landshövdingehus, alla omgivna av grönskande gårdar och mäktiga träd.

I Bagaregårdens kvarter finns mysiga caféer och trevliga närbutiker. I intilliggande områden som Olskroken, Lunden och Munkebäck finns ytterligare butiker, träningsställen, vårdmottagningar och apotek. Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn. Redbergsplatsen är knutpunkt för flera buss- och spårvagnslinjer.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan. Det finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter av olika slag för alla åldrar. I Härlanda park ligger kulturhuset Kåken. Här finns bland annat bibliotek, hälsotek, öppen förskola och café. I parken som omger byggnaderna finns gräsytor och fotbollsplaner.

Vill man ge sig ut i naturen ligger Göteborgs fina grönområden Delsjön, Skatås och Härlanda Tjärn på nära håll. I de lummiga skogarna finns vandringsleder, badsjöar, motionsslingor och ridvägar. I området kring Skatås har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Bagaregården inbjuder till ett gemytligt boende i en av Göteborgs äldsta och mest genuina stadsdelar. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning