Välkommen till

Mattssonsliden 26

Mattssonsliden 26
1:a Masthugget

Perfekt compact living med låg avgift

Kvadratsmart etta som passar perfekt för studenten eller som ett första eget boende! Ett stenkast bort finns trendiga Linnéstaden med bland annat Långgatornas stora utbud av vimmel och umgänge.
Bostaden bjuder på generösa fönsterpartier som ger ett ljust och luftigt intryck. Öppen planlösning med utrymme för matbord, soffa och säng. Badrum som även rymmer tvättmaskin om så önskas.

Läs hela beskrivningen
Louise
ansvarig mäklare
Louise Didoff
Fastighetsmäklare & Partner
0762-38 17 17 louise.didoff@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Louise
ansvarig mäklare
Louise Didoff
Fastighetsmäklare & Partner
0762-38 17 17 louise.didoff@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostadens 25 kvm disponeras enligt följande.

Hall som öppnar upp mot rummet och man slås direkt av det generösa ljusinsläppet. Plats för att hänga av sig ytterkläder och skor. Två garderober finns för förvaring av kläder och andra tillhörigheter. Vitmålade väggar i bostaden och en fin ekparkett pryder golvet.

Kök och rum möts i en öppen planlösning. Soffa, säng och matbord ryms på ett enkelt vis.
Köket är utrustat med rostfri bänkskiva, spis med ugn och kylskåp med frysfack samt fläkt.

Badrummet har kaklade väggar och våtrumsmatta på golvet. Utrustat med dusch, wc, handfat samt badrumsskåp med spegel.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Masthugget

Redan på 1600-talet började människor bosätta sig på Masthuggsbergets sluttningar. Hamnen och varven drog folk till staden och varvsjobbarna gjorde Masthugget till sitt. Mycket av den gamla bebyggelsen är borta men historien lever kvar i gatunamn och äldre byggnader. Dagens Masthugget är en spännande mix av dåtid, nutid och framtid!

Stadsdelen karaktäriseras av branta backar och vindlande gator. Vid Masthuggskyrkan har man en magnifik utsikt och många göteborgare vallfärdar hit på nyårsafton för att beskåda stadens fyrverkerier.

Bebyggelsen är varierad. Södra Masthugget karaktäriseras av landshövdingehus medan norra består av 60-talskomplex och toppmoderna bostadsområden. I kvarteren finns det mesta man kan behöva för vardagslivet. Vid Masthuggstorget finns flera trevliga butiker och matställen.

Linnéområdet och Göteborgs city ligger på promenad- eller cykelavstånd. Som student har man nära till många av universitetets institutioner och för barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor. Här finns även många föreningar med verksamheter inom idrott och kultur.

Södra Masthugget ligger i direkt anslutning till Göteborgs stora gröna lunga – Slottsskogen.
I Slottsskogen kan man både motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Här finns också caféer, Observatoriet, Naturhistoriska museet och den stora lekplatsen Plikta.

I Masthugget lever man ett rikt storstadsliv med både havet i horisonten och grönskan inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta