Genomgångslägenhet med inglasad balkong och utsikt

Elina Vadász
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se
Carl Hogéus
assisterande mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 60 carl.hogeus@lundin.se

Lundin Mölndal

Med Lundin Mölndal får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Kvarnbyvallen 21

3:a Mölndal

Kortfakta

Pris/Bud:
3 990 000 kr
Avgift:
3 907 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
79 kvm
Våning:
2/6, hiss
Byggår:
2016
Adress:
Kvarnbyvallen 21,
431 34 MÖLNDAL

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Varmt välkomna till denna utomordentligt fina trea uppe på Kvarnbyvallen! Gavelläge, fina ytskikt, öppna sociala ytor och en stor inglasad balkong med svårslagen utsikt, är bara några av de härliga attributen. Ett perfekt läge med nära till naturområden, badsjöar, kollektivtrafik och Mölndals galleria med ett stort utbud av restauranger och butiker!

Varmt välkomna att boka in er på visning!

Hallen är luftig med högt i tak och har rejäla skjutdörrsgarderober. Genomgående ekparkett i hela lägenheten samt vitmålade väggar. Från hallen nås köket direkt till höger, där en öppen planlösning ger en fantastiskt rymd och mycket trevliga sociala ytor. Köket har släta vita luckor med rostfria handtag, som kombineras med vitt kakel och mörkare bänkskiva. Köket är utformat på ett perfekt sätt, för att bibehålla det sociala under matlagningen och erbjuda en bra arbetsyta. Här finns full utrustning med sparsamt använda maskiner, så som ugn, micro, diskmaskin, spishäll samt kyl och frys. Matplatsen rymmer med enkelhet 6-8 personer med mycket fin och mysig utsikt. Härifrån nås även lägenhetens fantastiska balkong med svårslagen utsikt över Mölndal. Balkongen är stor och inglasad, vilket gör att den kan användas under många månader på året.

Vardagsrummet som har fönster åt två väderstreck är rymligt och väldigt lättmöblerat. Det ryms en större soffgrupp, soffbord, tv-bänk samt ytterligare möblemang om så önskas. Vardagsrummet präglas av stora fönsterpartier och högt i tak som ger en härlig känsla! Från vardagsrummet når man sedan den resterande delen av lägenheten som består utav ett badrum, två sovrum samt en klädkammare. Badrummet är helkaklat med ljusa och moderna färger och erbjuder dusch, kommod med förvaring, spegel, handdukstork, toalett, golvvärme samt en tvättavdelning med torktumlare och tvättmaskin från Siemens. Ovanför bänken finns även ett skåp för förvaring av handdukar.

Sovrummen ligger bredvid varandra i den andra delen av lägenheten. I det större sovrummet finns det bra med förvaringsmöjligheter i form utav skjutdörrsgarderober med spegelglas. Utöver detta finns det gott om plats för dubbelsäng, sängbord och en byrå. Det lilla extra är att även här finns det fönster i två väderstreck. Det mindre sovrummet passar perfekt som barnrum, kontor eller gästrum.

Trots småstadskänslan får du promenadavstånd till Mölndals innerstad och gallerian med ett 70-tal butiker, restauranger och caféer. Goda kommunikationer med bussar från Gamla Torget, tåg från Mölndals station eller spårvagn från Mölndals centrum som snabbt tar dig in till centrala Göteborg på bara 13 min. Promenadvägar med fina naturområden finns i närheten och Gunnebo Slott, badsjöarna Stensjön och Rådasjön ligger inom kort avstånd.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 3 990 000 kr

Avgift: 3 907 kr/månad. I avgiften ingår värme och kallvatten. Varmvatten enligt individuell mätning (87kr/kubik).

Andelstal: Andel i föreningen är 1,63431%. Andel av årsavgift är 1,63429%.

Pantsättning: Ej pantsatt. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr. Betalas av köparen.

Driftkostnad: Totalt ca 800 kr/månad.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 300 kr/månadVatten/avlopp: 200 kr/månadFörsäkring: 300 kr/månad
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Kvarnbyvallen 21, 431 34 MÖLNDAL. Mölndal kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2016

Lägenhetsnummer: 211203/1203

Våningsplan: Våningsplan 2 av 6. Hiss finns.

Storlek: 3 rum varav 2 sovrum. Boarea 79 kvm. Enligt lägenhetsförteckning.

Tillträdesdag: 2022-01-11 00:00:00

Information Förening

Förening: Brf Panorama. Föreningen är en bostadsrättsförening. I föreningen finns 67 lägenheter.

Allmänt om föreningen: Två stycken lamellhus i sex våningar med lägenheter om ett till fyra rum och kök i storlekar från 33 upp till 129 kvadratmeter.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: FTX.

Energideklaration: Utförd 2016-05-22. Energiprestanda 55 kWh/kvm och år. Energiklass B.

Renoveringar: I dagsläget inga renoveringar planerade. Underhållsplan finns och renoveringarna ligger längre fram i tiden.

TV och bredband: Telia Triple play för medlemmarna i föreningen. Kostnad 220kr/månad. TV: Telia Triple play i föreningen, kostnad 220:-/månad.

Parkering: Det finns 59 parkeringsplatser på 67 lägenheter. Ingen kö för vanliga parkeringar för tillfället. Kostnad 400:-/månaden. Platser för eluppvärmning kostar 500:-/månaden.
Inga lediga sådana platser utan det är kö till dem. Det pågår arbete i samfälligheten på att installera laddstolpar för elektriska bilar. Ny förrättning krävs först.

Övrigt: Styrelserummet i 23:an är "öppet" måndagar udda veckor kl.18.30-19.00.
e-postadress till styrelsen: brfpanoramamolndal@gmail.com

Föreningen har planer på att eventuellt höja avgiften nästa år för första gången sedan föreningen bildades. Inget beslut är taget ännu i styrelsen, men dom har diskuterat om det i och med att andra avgifter höjs, som t ex el, fjärrvärme och sophantering.

Inga planerade renoveringar för närvarande. Föreningen har en underhållsplan och renoveringarna ligger längre fram i tiden.
Dom har precis ändrat entrésystemet och i höstas sattes det upp entrétak ovanför alla entréer.

BRF Panorama äger marken. Hissen Kråkfoten ägs till 75% av Mölndals kommun och resten av föreningarna på området.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Mölndal Kvarnbyn

Välkommen till populära Kvarnbyn i Mölndal! Här har det under de senaste åren skapats omsorgsfullt utformade bostäder med högt läge och utsikt över vackra Störtfjället samt södra Mölndal. Att bo intill Kvarnbyns unika miljö är få förunnat. Det småskaliga och gemytliga genomsyrar livet här, samtidigt som man har nya Mölndals innerstad på bekvämt avstånd. Området skiljer sig från omgivande stadsdelar genom sin gamla bebyggelse och den brusande Mölndalsån som forsar ner längs sluttningen mellan husen.

I Kvarnbyn bor man med bekvämt avstånd till det mesta. I närområdet finns bland annat bageri och restaurang och till Mölndals innerstad, med sitt breda utbud av butiker, restauranger och caféer, är det promenadavstånd. Goda kommunikationer med bussar från Gamla Torget, tåg från Mölndals station eller spårvagn från Mölndals centrum, tar dig snabbt in till centrala Göteborg.

Stensjön är ett populärt naturområde nära Kvarnbyn. Här finns härliga promenadstråk, motionsspår och mysiga badplatser. Även naturområdet runt Gunnebo slott med sin vackra park och goda närproducerade mat erbjuder grönska och motionsspår.

Här i Kvarbyn finns alla förutsättningar att trivas!