Såld

Välplanerad etta med stor balkong i söderläge

Poya Sondosi
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0768-74 75 76 poya.sondosi@lundin.se
Elin Söderlund
assisterande mäklare
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Monsungatan 48

1:a Eriksberg

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
2 260 kr/mån
Rum:
1 rum
Boarea:
32 kvm
Våning:
2/9, hiss
Byggår:
2015
Adress:
Monsungatan 48,
417 66 GÖTEBORG

Beskrivning

Välkomna till en modern och genomtänkt lägenhet med yteffektiv planlösning och hög standard. Bostaden är socialt planerad med ljusa ytskikt och inredd med smakfulla och genomtänkta materialval i såväl kök som badrum. Här bor ni bekvämt med genomgående hög standard och får alla tänkbara bekvämligheter som behövs för en trivsam vardag. Stora fönster bjuder på ett mycket vackert ljusinsläpp och rymligheten är påtaglig genom hela lägenheten.

Brf Albertina är välskött och för medlemmarna finns lyxig relaxavdelning med bastu, gemensamhetslokal, övernattningslägenhet, boulebana och även möjlighet att hyra båtplats i dockan som tillhör föreningen. Bredband ingår!
Strax utanför porten finner ni många trevliga restauranger, caféer och mysiga promenadstråk kring kajen och i grönskande Färjenäsparken!
Varmt välkomna hem!

Lägenhetens 32 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Ni välkomnas in till en rymlig hall med plats för avhängning direkt till höger.

Direkt till vänster om hallen finner ni lägenhetens rymliga badrum utrustat med alla förnödenheter. Badrummet är utrustat med handfat med kommod, skåp, wc, dusch samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare med gott om arbetsyta och överskåp.

Från hallen når ni lägenhetens allrum som bjuder på rymliga ytor och stora fönsterpartier som är belägna så nära vattnet att man kan känna den ljuva havsdoften. De stora ytorna gör det möjligt att inreda vardagsrummet med ett större matbord med tillhörande möblemang samt en soffgrupp. Från allrummet når ni lägenhetens rymliga balkong som bjuder på allt man kan tänkas önska i form av stora ytor, härlig utsikt över småbåtshamnen samt en given plats för grillen.

Stilrent kök med neutrala färgval där vita luckor möter mörkt kakel och rostfria vitvaror. Bekvämligheter som inbyggd diskmaskin och mikrovågsugn gör livet lite enklare!

Sovalkoven är anpassad för en större dubbelsäng och ger en genuin sovrumskänsla.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 2 260 kr/månad.

Andelstal: Andel i föreningen är 0,7444%. Andel av årsavgift är 0,74444%.

Pantsättning: Ej pantsatt. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 483 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr. Betalas av köparen.

Information Bostad

Adress: Monsungatan 48, 417 66 GÖTEBORG. Göteborg kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2015

Lägenhetsnummer: 04823

Våningsplan: Våningsplan 2 av 9. Hiss finns.

Storlek: 1 rum. Boarea 32 kvm.

Information Förening

Förening: Riksbyggen Brf Albertina. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 89 lägenheter och 2 lokaler.

Allmänt om föreningen: Brf Albertina äger fastigheten Sannegården 67:1 med adress Monsungatan 40-52. På fastigheten finns två 9-våningshus med 89 lägenheter samt två lokaler till uthyrning för kommersiell verksamhet. Husen är lågenergihus med hög miljöklassningsnivå där miljövänliga material är genomgående valda med omsorg för de boende. Byggdes av Tornstaden på uppdrag av Riksbyggen 2015-2016.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av SBC. Stabil förening med god ekonomi. Styrelsen har upprättat en budget för att upprätthålla en god ekonomi för föreningen. Budgeten är baserad i grunden på föreningens ekonomiska plan, men med justeringar för att minska föreningens belåning. Bland annat har styrelsen aktivt jobbat med att förhandla fram kostnadseffektiva avtal för att hålla nere föreningens utgifter. Föreningen är nybyggd och har därför en högre belåning än äldre föreningar men tack vare den goda ekonomin och amorteringsplanen minskar belåningen avsevärt varje år.

Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Föreningen tillåter delat ägande: Ja.
Föreningen äger marken: Ja

Försäkring: Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Folksam. Bostadsrättstillägget i hemförsäkringen ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Renoveringar: Föreningen följer en underhållsplan. Huset nyproducerades under 2015-2016 så inga större renoveringar behövs utan endast löpande reparationer och underhåll.

TV och bredband: Föreningen har ett kollektivt avtal för Telia Triple Play, vilket innebär att abonnemang för digital-TV, IP-telefoni och bredband ingår i månadsavgiften.

Parkering: Föreningen erbjuder parkering i garage under huset med ca 30 bilplatser och 4 MC-platser. Hissen går hela vägen ner i garaget. Kostnad ca 1100 kr/mån för bil respektive ca 550 kr/mån för MC. Ytterligare ca 30 platser finns att tillgå via Eriksbergsdockans garage i närheten. Två av platserna är utrustade med laddning för el-fordon. Kostnad för att hyra en plats är ca 1000 kr/mån. Platserna administreras av Apcoa. På gatan utanför huset finns parkeringsplatser där man kan stå gratis i två timmar. Det finns även 24-timmars betalparkering. Det finns flera platser i området för parkering dock inget föreningen hanterar utan detta sköts av Apcoa.

Möjlighet till egen båtplats via Grefab.
Föreningen erbjuder parkering i garage under huset med ca 30 bilplatser och 4 MC-platser. Hissen går hela vägen ner i garaget. Kostnad ca 1100 kr/mån för bil respektive ca 550 kr/mån för MC. Ytterligare ca 30 platser finns att tillgå via Eriksbergsdockans garage i närheten. Två av platserna är utrustade med laddning för el-fordon.

Möjlighet till egen båtplats via Grefab.

Gemensamma utrymmen: Här finns en grönskande upphöjd innergård med utemöbler, grill, boulebana. Föreningens medlemmar har möjlighet att nyttja en gemensamhetslokal i ett gårdshus med solterrass på taket, övernattningslägenhet, en relaxavdelning med bastu samt även cykelförråd. I varje trappuppgång finns ett barnvagnsförråd. Föreningen har ingen gemensam tvättstuga då varje lägenhet har sin egna tvättutrustning. Förråd till varje lägenhet finns i anslutning till lägenhetens våningsplan.

Övrigt: För mer information se föreningens hemsida: www.brfalbertina.se.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Eriksberg

På Eriksberg möts historia och framtid i skön harmoni. Toppmoderna, exklusiva fastigheter belägna precis vid vattnet, integreras med gamla, genuina varvsbyggnader och arbetarbostäder.
Eriksberg är präglat av expansion och framåtanda och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv,
skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

Den gemytliga kajpromenaden på Norra Älvstranden löper från Eriksberg till Lindholmen och är ett populärt promenadstråk såväl dag som kvällstid där man njuter av folklivet. Längs vägen finns många mysiga caféer och restauranger där man lätt finner sina egna guldkorn.

Gröna oaser finns exempelvis i Krokängsparken och Färjenäsparken, varav den senare också har en mycket populär lekplats. För den som vill motionera finns flera anläggningar.
På Norra Älvstranden finns Göteborgs äldsta biograf Aftonstjärnan, den öppnade 1915 och visar fortfarande film och teaterföreställningar. Även Backateatern är belägen i området.

Kommunikationerna till stadskärnan är mycket goda. Stig på färjan vid Eriksberg, Slottsberget eller Lindholmspiren och njut av en rofylld båttur in till Lilla Bommen eller Stenpiren.
Flertalet busslinjer trafikerar dessutom sträckan, däribland stombussen som går med fem
minuters intervall under morgon- och eftermiddagstimmarna. Vill man hyra en båtplats
finns möjlighet i Eriksbergsdockan eller i Västra Sannegårdshamnens båtklubb.

Eriksberg inbjuder till ett exklusivt och havsnära boende i unik Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Planritning
Planritning