Välkommen till

Monsungatan 48

Monsungatan 48
1:a Eriksberg

Välplanerad etta med stor balkong i söderläge

Välkomna till en modern och genomtänkt lägenhet med yteffektiv planlösning och hög standard. Bostaden är socialt planerad med ljusa ytskikt och inredd med smakfulla och genomtänkta materialval i såväl kök som badrum. Här bor ni bekvämt med genomgående hög standard och får alla tänkbara bekvämligheter som behövs för en trivsam vardag. Stora fönster bjuder på ett mycket vackert ljusinsläpp och rymligheten är påtaglig genom hela lägenheten.

Brf Albertina är välskött och för medlemmarna finns lyxig relaxavdelning med bastu, gemensamhetslokal, övernattningslägenhet, boulebana och även möjlighet att hyra båtplats i dockan som tillhör föreningen. Bredband ingår!
Strax utanför porten finner ni många trevliga restauranger, caféer och mysiga promenadstråk kring kajen och i grönskande Färjenäsparken!
Varmt välkomna hem!

Läs hela beskrivningen
Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenhetens 32 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Ni välkomnas in till en rymlig hall med plats för avhängning direkt till höger.

Direkt till vänster om hallen finner ni lägenhetens rymliga badrum utrustat med alla förnödenheter. Badrummet är utrustat med handfat med kommod, skåp, wc, dusch samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare med gott om arbetsyta och överskåp.

Från hallen når ni lägenhetens allrum som bjuder på rymliga ytor och stora fönsterpartier som är belägna så nära vattnet att man kan känna den ljuva havsdoften. De stora ytorna gör det möjligt att inreda vardagsrummet med ett större matbord med tillhörande möblemang samt en soffgrupp. Från allrummet når ni lägenhetens rymliga balkong som bjuder på allt man kan tänkas önska i form av stora ytor, härlig utsikt över småbåtshamnen samt en given plats för grillen.

Stilrent kök med neutrala färgval där vita luckor möter mörkt kakel och rostfria vitvaror. Bekvämligheter som inbyggd diskmaskin och mikrovågsugn gör livet lite enklare!

Sovalkoven är anpassad för en större dubbelsäng och ger en genuin sovrumskänsla.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Eriksberg

På Eriksberg möts historia och framtid i skön harmoni. Toppmoderna, exklusiva fastigheter belägna precis vid vattnet, integreras med gamla, genuina varvsbyggnader och arbetarbostäder.
Eriksberg är präglat av expansion och framåtanda och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv,
skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

Den gemytliga kajpromenaden på Norra Älvstranden löper från Eriksberg till Lindholmen och är ett populärt promenadstråk såväl dag som kvällstid där man njuter av folklivet. Längs vägen finns många mysiga caféer och restauranger där man lätt finner sina egna guldkorn.

Gröna oaser finns exempelvis i Krokängsparken och Färjenäsparken, varav den senare också har en mycket populär lekplats. För den som vill motionera finns flera anläggningar.
På Norra Älvstranden finns Göteborgs äldsta biograf Aftonstjärnan, den öppnade 1915 och visar fortfarande film och teaterföreställningar. Även Backateatern är belägen i området.

Kommunikationerna till stadskärnan är mycket goda. Stig på färjan vid Eriksberg, Slottsberget eller Lindholmspiren och njut av en rofylld båttur in till Lilla Bommen eller Stenpiren.
Flertalet busslinjer trafikerar dessutom sträckan, däribland stombussen som går med fem
minuters intervall under morgon- och eftermiddagstimmarna. Vill man hyra en båtplats
finns möjlighet i Eriksbergsdockan eller i Västra Sannegårdshamnens båtklubb.

Eriksberg inbjuder till ett exklusivt och havsnära boende i unik Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta