Välkommen till

Skrittgatan 3A

Skrittgatan 3A
3:a Åby

Välplanerad genomgångslägenhet med stor balkong i soliga sydväst

Välkommen till denna välplanerade trea med viss utvecklingspotential, möjlighet att forma lite som du vill. Lugnt och naturskönt område samt generösa fönster i två väderstreck ger en ljus och harmonisk bostad där man trivs. Stort och luftigt vardagsrum med utgång till den mysiga balkongen i soligt sydvästligt läge. Stilrent kök med en rymlig matplats med plats för familj och gäster. Två generösa sovrum samt helkaklat badrum som renoverades i samband med föreningens stambyte. Goda förvaringsmöjligheter i både garderober samt i klädkammaren. Även ett separat förråd som finns i trapphuset på samma våningsplan. Stabil bostadsrättsförening!

Läs hela beskrivningen
Louise
ansvarig mäklare
Louise Didoff
Fastighetsmäklare & Partner
0762-38 17 17 louise.didoff@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Louise
ansvarig mäklare
Louise Didoff
Fastighetsmäklare & Partner
0762-38 17 17 louise.didoff@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

BOSTADENS INTERIÖR:
Innanför ytterdörren möts man av hallen med plats för avhängning samt en rymlig klädkammare. I hallen finns klinker i rostbrun ton och i köket ligger ett ljust klinkergolv i beige ton. I vardagsrummet ligger original parkettgolv i holländsk läggning och i sovrummen en ekparkett.

Stilrent kök med gedigna stommar i original, vita luckor och skåpsfronter samt kakel över diskbänken. Kyl/frys, keramisk spishäll, fläkt samt diskmaskin. Matplatsen har en perfekt placering intill fönstret.

Stort vardagsrum med som kan inredas med soffhörna och matplats. Härligt ljusinsläpp från det generösa fönsterpartiet samt utgång till balkongen i sydvästligt läge som är utrustad med markis.

Huvudsovrummet har gott om plats för dubbelsäng och sängbord samt övriga möbler. Smidigt med god förvaring i garderober.

Det andra sovrummet är lite mindre och kan inredas med tex säng eller soffa samt arbetshörna/bibliotek. God förvaring även här tack vare garderober.

Badrummet renoverades i samband med föreningens stambyte 2009-11 och det är helkaklat med klinkergolv i stilrena färgval. Utrustat med dusch, wc, handfat i kommod, spegelskåp samt en tvättmaskin.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Mölndal Åby

Friluftsliv, shopping och storstadspuls
Välkommen till populära Åby! Ett lugnt område sydväst om Mölndals centrum, med ett strategiskt bra läge i nära anslutning till de större trafiklederna E6, E20 och Söderleden. Stadsdelen består av en blandad bebyggelse med såväl flerbostadshus som radhus och villor. I Åby finns bland annat matbutik, pizzeria samt frisör och inom kort gångavstånd nås Mölndals centrum, med sin nybyggda shoppinggalleria och ett brett utbud av restauranger, caféer, butiker, gym och all annan service man kan tänkas behöva.

För barnfamiljen finns flera förskolor och skolor samt en idrottsplats som erbjuder ungdomar möjligheter att spela fotboll, handboll och basket. Åby fritidscentrum rymmer simhall med äventyrsbad, ishall och bandybana, badmintonhall, friidrottsarena och fotbollsplaner. I området ligger även Åbytravet som är Sveriges näst största travbana.

Kommunikationerna i området är goda med flera busslinjer och vid Mölndals centrum finns både spårvagnar, busstrafik och pendeltåg, för den som exempelvis arbetar eller studerar utanför kommungränsen. Från Mölndals centrum tar det ca 15 min att ta sig in till centrala Göteborg.

För den som vill njuta av friluftslivet finns närmsta naturområden vid Sisjön och Stensjön, som båda bjuder på härliga promenadvägar och badplatser.

Här i Åby finns alla förutsättningar att trivas!

Karta