Snart till salu

Välplanerad gavelfyra med söderbalkong

Johanna Håkansson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Benjamin Vidovic
assisterande mäklare
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se

Lundin Östra Göteborg

Med Lundin Östra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Artillerigatan 38

4:a Gamlestaden

Kortfakta

Avgift:
4 983 kr/mån
Rum:
4 rum
Boarea:
84 kvm
Våning:
3/7, hiss
Byggår:
2020-2021
Adress:
Artillerigatan 38,
415 05 Göteborg

Förbered din försäljning redan nu!

Boka möte

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på johanna.hakansson@lundin.se.

Välkommen till Gamlestaden och denna fräscha fyrarummare om 84 välplanerade kvadrat belägen med trevligt och insynsskyddat gavelläge. Här fås ett mycket praktiskt boende som har allt du behöver i form av bland annat egen tvätt- och torktumlare, solig söderbalkong, social planlösning och ordentligt med förvaring. I gemytliga Gamlestaden bor du med lugnt cityläge som erbjuder flertalet populära caféer och restauranger från alla världens hörn inom gångavstånd och på enbart 7 minuter tar du dig in till city med spårvagn.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Här möts du av en trivsam hall med skjutdörrsgarderob och klädhängare. Vidare i lägenheten öppnar det upp sig i en generös planlösning där kök och vardagsrum bildar ett stort, socialt rum. Golvet kläs av trestavsparkett i ek vilket också är genomgående för hela bostaden.

Köket är byggt i vinkel med plats för ett stort matbord. Skåpsluckorna är vita och beslagen är i rostfritt utförande vilket går fint ihop med den grå/svarta bänkskivan. Den maskinella utrustningen går i vitt och består av en fullstor kyl samt frys, induktionshäll, diskmaskin, inbyggnadsugn och mikrovågsugn. Ovan induktionshällen sitter en köksfläkt i rostfritt.

Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket och erbjuder generös yta för att möblera med soffgrupp och soffbord. I vardagsrum/kök fås trevligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck och härifrån nås även den trevliga balkongen som erbjuder sol under hela dagen.

Bostadens tre sovrum ligger i andra änden av lägenheten med badrummet i anslutning. Masterbedroom är väl tilltaget och här kan man med lätthet möblera med dubbelsäng, sängbord samt ytterligare förvaringsmöbel om så önskas. Här får man trevligt ljusinsläpp från två fönster i olika väderstreck där man också har lugn och behaglig utsikt mot grönskan. Ytterligare fås två välplanerade rum som går att inreda efter önskemål.

Det väl tilltagna badrummet är helkaklat i vitt och försett med WC, handfat med underliggande kommod, spegelskåp, vikbara duschväggar i klarglas, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare samt praktiskt skåp för förvaring.

Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Information Ekonomi

Avgift: 4 983 kr/månad. Inklusive värme, exklusive el & vattenförbrukning som debiteras efter avläsning.

Andelstal: Andel i föreningen är 0,98%. Andel av årsavgift är 0,98488%.

Pantsättning: Ej pantsatt. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr. Betalas av köparen.

Information Bostad

Adress: Artillerigatan 38, 415 05 Göteborg. Göteborg kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2020-2021

Lägenhetsnummer: 14-1203

Våningsplan: Våningsplan 3 av 7. Hiss finns.

Storlek: 4 rum och kök varav 3 sovrum. Boarea 84 kvm. Enligt lägenhetsförteckning.

Balkong/Uteplats: Balkong belägen i söder med sol under hela dagen!

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Information Förening

Förening: BRF Makrillen. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 137 lägenheter.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Makrillen registrerades år 2015 består av två flerbostadshus som bebyggdes år 2020-2021. Föreningen består av 137 lägenheter som alla uppförs med bostadsrätt.
Föreningen äger fastigheten Gamlestaden 5:8.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Energideklaration: Utförd 2020-05-11. Energiprestanda 69 kWh/kvm och år. Energiklass C.

Renoveringar: Då husen är nybyggda finns inga renoveringsbehov.

Parkering: Garage delas med Posiedon.

Gemensamma utrymmen: Föreningen har en gemensam tvättstuga, innergård, övernattningsrum, soprum och en hälsostudio med infraröd bastu och träningsyta.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Gamlestaden

Historiska vingslag, gröna oaser och staden om hörnet
Gamlestadens historia är, som namnet vittnar om, att det var här den ursprungliga stadens hjärta låg. Detta bidrar till att stadsdelen har en spännande historia och kulturhistoriskt intressanta kvarter. Majoriteten av bostäderna i området är flerbostadshus, de flesta av dem byggda mellan 1910- och 1960-talen. Sedan dess har många förändringar skett och idag är Gamlestaden en spännande mix av dåtid, nutid och framtid.

Gamlestaden är ett av Göteborgs mest expansiva områden med fantastiska framtidsmöjligheter. Här planeras för en modern, tät och dynamisk blandstad med nytt handelscentrum och en knutpunkt som binder ihop staden.

Området ligger beläget vid Säveån, på behändigt avstånd från Göteborgs centrum. Kommunikationerna är mycket goda och det finns även gott om promenad- och cykelvägar. Gamlestaden har ett bra utbud av vardaglig service, restauranger, skolor samt träningsställen. Samtidigt är det inte långt till underbar natur med härliga strövområden och en aktiv fritid. Ett av de större grönområdena är Fjällbo och i dessa lummiga skogar finns flera naturstigar och motionsslingor. En av dem går längs Fjällbo ängar och leder till Bergsjön som är en fin badsjö med klippstränder. Gröna oaser finner man även i områdets parker och prunkande innergårdar.

Många barnfamiljer bosätter sig gärna i Gamlestaden. Här finns flera skolor och ett rikt föreningsliv med verksamheter inom kultur, idrott och friluftsliv. I intilliggande Kviberg finns Sveriges största beachvolleyhall och nordens största multisportarena, Prioritet Serneke Arena.

Gamlestaden inbjuder till ett bekvämt boende för den moderna människan i genuin Göteborgsmiljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning