Såld

Väldisponerat hem med centralt läge och två balkonger

Annie Mälarborn
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare
0707-63 04 57 annie.malarborn@lundin.se

Lundin Fastighetsbyrå

Med Lundin Fastighetsbyrå får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Östra Storgatan 27E

4:a Kungsbacka Östra Villastaden

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
5 418 kr/mån
Rum:
4 rum
Boarea:
103 kvm
Våning:
2/5, hiss
Byggår:
2014
Adress:
Östra Storgatan 27E,
434 41 KUNGSBACKA

Förbered din försäljning redan nu!

Boka möte

Beskrivning

Med ett fantastiskt centralt läge mitt i Kungsbackas anrika Östra Villastad, finns nu chansen till en bekväm och trivsam bostad! Här bor man med perfekt närhet till tågstationen samt Kungsbackas rika utbud av handel, restauranger och service. Bostaden som byggdes 2014 har två balkonger i soligt västerläge, varav den ena är ett 17 kvm stort inglasat uterum med utsikt över såväl villakvarteren som innergården. Modern och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och generösa fönster med ljusinsläpp från tre väderstreck. Tre bra sovrum samt två bekväma badrum med dusch. Gedigna klassiska materialval i stilrent utförande. Gott om förvaringslösningar samt tillhörande vindsförråd. Närliggande parkering finns att hyra samt stor hiss som förenklar i vardagen. Varmt välkomna på visning!

Bostaden disponeras enligt följande:
Välkomnande entréhall med plats för avhängning. Perfekt med den stora Elfa-skjutgarderoben med spegeldörrar som håller ordning på ytterkläder och skor. Entrégolvet har ljusa klinkerplattor men från hallen och i lägenhetens övriga rum, ligger ett enhetligt lackat ekparkettgolv. Fönsterbänkskivor i sten samt ekgolvlister ger också en fin karaktär till bostaden.

Rakt fram från hallen ligger det stora ljusa vardagsrummet med fönster i två väderstreck. Insynsskyddat läge med utsikt som sträcker sig både över de fina villakvarteren och ända upp mot vattentornet. Här är det lätt att möblera med såväl soffgrupp som matsalsplats och plats finns för både tv samt bibliotek och läshörna. Utgång till balkongen i soligt västerläge.

Vardagsrummet ligger i öppen planlösning med köket. Köket är i modernt klassiskt utförande och denna lägenhet är extra utrustad med en köksö framför fönsterpartiet. Detta blir en naturlig samlingspunkt för ägarna och dess gäster och häri inryms förutom massor av förvaring, även en vinkyl. Köksinredningen kommer från Myresjökök och är i vitt utförande med rostfria beslag. Laminatbänkskivan i grått matchar väl mot det överliggande svarta kaklet. Vitvarorna är från Husqvarna och består av kyl och frys i fullhöjd. Induktionshäll , mikro, ugn samt integrerad diskmaskin. Fläkt från Franke.

Bostaden har tre fina sovrum varav de två största nås från hallen samt att de är utrustade med garderober. Gott om plats för dubbelsäng, skrivbord, byråer mm. Det tredje sovrummet används idag som ett barnrum och det ligger i anslutning till uterummet.

Uterummet är ett härligt komplement till bostaden och med sina 17 kvm utgör det en generös lounge med plats för utemöbler. Här trivs man i skyddat läge större delen av året och glasrutorna som vetter åt öster går att öppna upp under årets varmare dagar.

Det största av de två badrummen är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Helkaklat med vitt kakel på väggarna och sandfärgat klinkergolv. Duschhörna med vikbara väggar samt wc, handfat med kommod, spegel med belysning, handdukstork samt spottar i taket. Över tvättavdelningen finns en praktisk arbetsbänk och däröver hänger förvaringsskåp. Fönstret ger ett naturligt dagsljusinsläpp.

Det andra badrummet ligger i anslutning till hallen och även detta är utrustat med dusch. Helkaklat med vita väggar samt grått klinkergolv. Takspotbelysning och stilren design. Handfat med kommod samt spegel med belysning. Wc samt handdukstork.

Helt enkelt ett bekvämt och bekymmersfritt boende i en välmående förening, perfekt beläget i centrala Kungsbacka!

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 5 418 kr/månad. Inklusive, värme, vatten, tv, bredband, bredbands-tv och förråd.

Andelstal: Andel i föreningen är 2,9291%. Andel av årsavgift är 2,93%.

Pantsättning: Pantsatt, lån löses på tillträdesdagen. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr. Betalas av köparen.

Driftkostnad: Totalt ca 650 kr/månad. Antal personer i hushållet: 4.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 400 kr/månadFörsäkring: 250 kr/månad
Tillkommer kostnad för parkeringsalternativ, 100 eller 250 kronor/månad.
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Östra Storgatan 27E, 434 41 KUNGSBACKA. Kungsbacka kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2014

Lägenhetsnummer: E1103/1103

Våningsplan: Våningsplan 2 av 5. Hiss finns.

Storlek: 4 rum och kök varav 3 sovrum. Boarea 103 kvm.

Balkong/Uteplats: Utöver bostadens 103 kvm ger uterummet ytterligare ca 17 kvadratmeter och perfekt för loungemöblerna. Här kan man njuta större delen av året och vill man kan man skjuta bort glasrutorna.

Bostaden har även en balkong som vetter mot väster med eftermiddags- och kvällssol.

Tillträdesdag: 2022-02-14 00:00:00

Information Förening

Förening: Brf Fanérsågen. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 40 lägenheter.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Fanérsågen registrerades 2012-06-01 och den ekonomiska planen registrerades 2012-10-26. Nuvarande stadgar registrerades 2018-10-05. Fastigheten Sågen 15 förvärvades 2012 och bebyggelsen stod klar 2014.

Föreningens ekonomi: Föreningens ekonomiska förvaltning sköts genom Primär Fastighetsförvaltning AB. Den tekniska förvaltningen sköts genom Kungsrikets Fastighetsservice. Det finns i nuläget inget större planerat underhåll och man följer underhållsplanen. För mer information hänvisas till föreningens årsredovising, stadgar samt den ekonomiska planen.
Månadsavgiften har varit oförändrad sedan 2015. I nuläget finns inga planerade avgiftshöjningar. (Kontrollerat med styrelsen 2021-12-01).

Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Föreningen äger marken: Ja

Försäkring: Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Moderna Försäkringar. Som bostadsrättsinnehavare behöver man bara teckna en vanlig hemförsäkring. Bostadsrättstillägget ingår i föreningens försäkring.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Energideklaration: Utförd 2017-01-24. Energiprestanda 72 kWh/kvm och år. Energiklass C.

Renoveringar: Föreningen följer underhållsplanen. En OVK-besiktning kommer att genomföras under 2022.

TV och bredband: Föreningen har tecknat avtal med Telia via fiber. Bredband/bredbandstelefoni samt kabel-tv ingår i månadsavgiften.

Parkering: Carport eller p-plats finns att hyra men det kan vara kö till framförallt carport-platserna. Carport kostar 250 kronor/månad och p-plats kostar 100 kronor/månad.

Gemensamma utrymmen: Ett vindsförråd tillhör lägenheten och nås via trapphuset eller hissen. Soprum med källsortering finns på gården. Det finns även cykelrum samt en snickeriverkstad.
Gemensam innergård samt lekplats med träd och planteringar.

Övrigt: Föreningen ingår som fastighetsägare av Sågen 15, i gemensamhetsanläggningen GA:1.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Planritning