Såld

Modern, två balkonger och havsvy

Emelie Tolinsson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0730-91 68 75 emelie.tolinsson@lundin.se

Lundin Västra Göteborg

Med Lundin Västra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Ugglegården 14

4:a Brottkärrs Hamn

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
3 711 kr/mån
Rum:
4 rum
Boarea:
92,6 kvm
Våning:
2, hiss
Byggår:
2014
Adress:
Ugglegården 14,
43658 Hovås
Underbart boende med närheten till Askimsfjorden och hamnen vid  Lilla Amundön
Underbart boende med närheten till Askimsfjorden och hamnen vid Lilla Amundön
Kort promenadavtånd till Amundö Marina
Kort promenadavtånd till Amundö Marina
Fantastiska promenadstråk
Fantastiska promenadstråk
och T-bryggan
och T-bryggan
Stora Amundön
Stora Amundön

Beskrivning

Underbar genomgångslägenhet på våning två med tre sovrum, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt två balkongen på var sin sida med både morgon och kvällssol. Ljuvlig vy över grönska och hav. Sobert kök i u-form från Ballingslöv och ett badrum med tvättavdelning samt gästwc. Arkitektonisk trevliga hus byggda med hög standard i en utomordentligt välskött föreningen. Hiss finns.

P-plats, värme, vatten, tv och bredband ingår bland annat i den låga avgiften!

Ett perfekt boende för familjen i en bubblande ny del av Brottkärr. I närområdet finns flera bra skolor, hamn, badvikar och förskolor för alla åldrar. Även nära kommunikationer med buss. Närheten till Nya Hovås med härliga restauranger, shopping och komplett närservice ger även möjlighet för ett urbant leverne i närområdet.

Mer information kommer. Är du nyfiken och vill veta mer? Kontakta mäklaren för frågor och tidsplan.

Klinker i hall och ekparkett i övriga rum. Golvvärme i alla rum med lokala termostater.
Vitt kök från Ballingslöv. Bänkskiva i granit. Induktionshäll, ugn med pyrolys, fläkt, mikro, kyl och frys samt integrerad diskmaskin. Allt från Siemens.
Badrum helkaklat med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Gästwc helkaklat.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 3 711 kr/månad. Värme, vatten, bredband, telefoni, tv och p-plats i går i avgiften.

Andelstal: Andel i föreningen är 4,44355%. Andel av årsavgift är 4,78111%.

Pantsättning: Ej pantsatt. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 483 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr. Betalas av köparen.

Driftkostnad: Totalt ca 450 kr/månad. Antal personer i hushållet: 2.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 400 kr/månadFörsäkring: 50 kr/månad
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Ugglegården 14, 43658 Hovås. Göteborg kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2014

Lägenhetsnummer: 1101C/1101

Våningsplan: Våningsplan 2. Hiss finns.

Storlek: 4 rum och kök varav 3 sovrum. Boarea 92,6 kvm.

Övrigt: I Nya Hovås finns ICA Kvantum, Systembolag, apotek, vårdcentral, tandläkare och mycket mer.
Från 1800-talet fram till idag har Brottkärr gått från fashionabel badort till en populär adress att bo på året runt. Ugglegården ger dig nya möjligheter till ett hem nära hav och natur. Här kommer Ni bo med härlig havsutsikt och salta vindar som för med sig trivsamma ljud av båtmaster från hamnen vid Lilla Amundön.

Information Förening

Förening: Brf Brottkärrs Havssida. Föreningen är en bostadsrättsförening. I föreningen finns 23 lägenheter.

Allmänt om föreningen: Fastighet och lägenhetsfördelning
Föreningen registrerades 2013-05-10 äger och förvaltar byggnaden på fastigheten Brottkärr 522:1. En ekonomisk plan registrerad hos Bolagsverket 2013-09-25 inklusive fakta om fastigheten och markområde. Föreningens stadgar uppdaterades senast 2021 hos Bolagsverket. Samtliga 23 lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har adressen Ugglegården 10, 436 58 Hovås. Fastighetsförsäkring är tecknad hos Länsförsäkringar.

Styrelsen arbetar för att upprätthålla värdet på samtliga bostadsrätter genom en välskött förening med god ekonomi och förhållandevis låga månadskostnader. Dessutom strävar Föreningen mot att ligga i framkant vad avser vår boendemiljö och gällande miljökrav.

Renoveringar: Fastigheten är i mycket bra skick. Mindre underhåll löpande såsom översyn av hissar, armaturer, fastighetsskötsel. Laddstolpar är en pågående diskussion och det finns möjlighet att framgent önska en plats med el.

TV och bredband: Tv, bredband och telefoni ingår i månadsavgiften. TV: Telia. Bredband: Telia.

Parkering: P-plats ingår i avgiften. Pågående plan finns för elstolpar.
Laddplats för bil är under utbyggnad.

Gemensamma utrymmen: Cykelförråd samt lägenhetsförråd finns att tillgå.
Ny utemiljö med bord, stolar och grillmöjligheter är en populär plats hos föreningens medlemmar.

Övriga byggnader: Förråd om ca 6 kvm via källaringången. Galler.

Övrigt: Kommunikationer
Busslinje 82 går mellan Ugglegården och Marklandsgatan. Rosa Express stannar uppe vid Nya Hovås och tar dig hela vägen in till centrala stan. Det finns dessutom en buss 258 som går flera turer under morgon och eftermiddag från Ugglegården till Vasaplatsen.
Bilister tar väg 158, Säröleden mot Göteborg eller söderut mot Kungsbacka och för cyklister är Säröbanan perfekt.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Hovås

Hovås är beläget mellan Askim och Billdal, på behändigt avstånd från Göteborgs centrum. Karaktäristiskt för området är de eleganta och charmiga villorna utmed havet med anor från förra sekelskiftet. Idag består bebyggelsen av en blandning av dessa äldre villor och moderna bostäder som byggts upp sedan 1960-talet.

Hovås är ett område dit många barnfamiljer gärna flyttar. Här finns flera förskolor och ett par grundskolor. Hovås har ett rikt föreningsliv med verksamheter inom bland annat segling, fotboll, ishockey och ridsport.

Östra Hovås gränsar till Sandsjöbacka naturreservat. I detta vidsträckta grönområde finns flera fina vandringsleder och badsjöar. Mer motion och rekreation kan man få på Hovåsvallen samt på Hovås legendariska golfbana, Göteborgs Golfklubb. Golfklubben bildades redan 1902 och är Sveriges äldsta.

I Hovås hamn pågår båtlivet året om. Mysiga badvikar ligger som pärlor på rad och utmed havet går en promenad- och cykelväg. Hovås Kallbad med sina pittoreska badhus och restaurang är en privat anläggning som delvis även är öppen för allmänheten. Det vackra naturområdet på Amundöarna är också en populär utflykt, för såväl promenader som salta bad.

Söderöver har den nya stadsdelen Nya Hovås vuxit fram med en härlig blandning av bostäder, butiker, restauranger och kontor. Här finns det mesta man kan tänka sig! Utöver Nya Hovås så erbjuder bland annat även Sisjöns industriområde, Kodakhuset och Frölunda Torg ett brett utbud av service på nära avstånd.

Hovås inbjuder till välbefinnande i ett exklusivt och bekvämt boende nära havet och vacker natur. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning