Välkommen till

Ernst Torulfsgatan 19A

Ernst Torulfsgatan 19A
2:a Munkebäck

Välplanerad bostad med balkong i skönt läge

I Munkebäcks mysiga kvarter ligger denna charmiga tvåa med balkong! Bostaden erbjuder välplanerade kvadratmeter och en genomgående planlösning som ger ett underbart ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås bostadens fantastiska balkong med sköna soltimmar. Köket är stilrent, modernt och välutrustat med matplats för goda middagar i vänners sällskap. Den unika kombinationen av grönska och närheten till stadskärnan gör Munkebäck så attraktivt. De natursköna omgivningarna är lugna och trivsamma och bjuder på fina elljusspår, vidsträckta strövområden samt badplatser vid både Delsjön och Härlanda Tjärn. Gång- och cykelavstånd till Skatås motionscentral.

Läs hela beskrivningen
Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Johanna
assisterande mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Johanna
assisterande mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Ni välkomnas in i en rymlig hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder samt förvaringsmöjligheter i en klädkammare. Golvet kläs av klinker som renoverades 2016 och väggarna är tapetserade i vitt. Från hallen nås bostadens samtliga rum och knyter samman lägenheten.

Vardagsrummet är luftigt och lättmöblerat. Här bidrar fönsterpartierna till ett härligt ljusinsläpp och härifrån har ni direkt anslutning till lägenhetens inglasade balkong med sydväst-läge. Vardagsrummet kan med enkelhet inredas med soffhörna tillhörande soffbord, matsalsbord samt övrigt möblemang. Golvet kläs av ekparkett som är lagt 2016 och väggarna är tapetserade i vitt.

Bostadens sovrum är harmoniskt och här inne får dubbelsäng och tillhörande sängbord plats. Här ges goda förvaringsmöjligheter i de platsbyggda garderoberna med skjutdörrar i spegelglas. Golvet kläs av ekparkett från 2016 och väggarna är tapetserade i en fin beige ton. Härligt ljusinsläpp från fönsterpartierna skapar karaktär.

Bostaden har ett hemtrevligt kök som totalrenoverades 2018 med vit inredning från Kvik. Här ges generösa arbetsytor med ovanliggande stänkskydd i vitt kakel för den som tycker om att laga mat. Den maskinella utrustningen består av spishäll, inbyggd mikro, inbyggd ugn, fläkt samt kyl och frys från BOSCH. Golvet kläs i mörk klinker och väggarna målade i vitt. Här får ett matbord för trevliga middagar med vänner och familj plats.

Det helkaklade badrummet från 2019 har mörkt klinkergolv och vitt samt grått kakel på väggarna. För extra komfort erbjuds härlig golvvärme. Inredningen består av WC, kommod, spegelskåp samt duschhörna. Här ges ett fint ljusinsläpp från fönstret.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Munkebäck


Munkebäck är beläget i Göteborgs östra centrum, omgivet av vackra naturmiljöer. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består både av höghus, landshövdingehus och av villaområden.

Munkebäcks torg och kvarteren däromkring har ett gott utbud, här finns mataffärer, butiker och restauranger. Torpavallens handelsplats ligger vid Munkebäcksmotet, ett köpcentrum med ett stort utbud av shopping, träning och service.

I Härlanda park ligger kulturhuset Kåken. Här finns bl.a. bibliotek, hälsotek, öppen förskola, och café. I parken som omger byggnaderna finns gräsytor och bollplaner. Munkebäck har flera aktiva föreningar inom exempelvis fotboll och innebandy. Det finns gott om förskolor och grundskolor att välja på, både kommunala och fristående.

Vacker natur finns på nära avstånd. Delsjöns naturreservat är ett vidsträckt grönområde med vandringsleder, motionsslingor och badsjöar. För Munkebäcksborna ligger Härlanda Tjärn närmast till hands. I området kring Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Cykelvägar och goda kommunikationer i området gör att Göteborgs city lätt nås med cykel, buss eller spårvagn.

Munkebäck inbjuder till ett behagligt och centralt boende nära naturen.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta