Välkommen till

Fredriksdalsgatan 12A

Fredriksdalsgatan 12A
2:a Fredriksdal

Funkischarm & västerbalkong

Näst högst upp i huset med rikligt ljusinsläpp finner ni denna välplanerade tvåa med totalrenoverat kök från 2020, stamrenoverat badrum från 2005 med tvättmaskin samt härlig 50-talscharm där många originaldetaljer är bevarade. Fiskbensparkett, gjutjärnsradiatorer och fönsterbänkar i marmor är några av attributen som bidrar till själen i detta hem. Härlig balkong i fritt västerläge ger många soltimmar och fin utsikt med grönska utanför fönstren förhöjer trivseln ytterligare. Den gemensamma uteplatsen är väldigt gemytlig och erbjuder grillning och avkoppling i rofylld miljö.

Läs hela beskrivningen

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en möblerbar hall med goda förvaringsmöjligheter en skjutdörrsgarderob med dörrar i spegelglas. Golvet kläs av ekparkett och väggarna är målade i vitt.

Vardagsrummet präglas av fina femtiotalsattribut som fiskbensparkett, gjutjärnselement och fönsterbräde i sten. Härifrån är det utgång till den härliga balkongen som har högt läge där man kan njuta av västersolen och de gröna omgivningarna. Vardagsrummet är lättmöblerat och inbjuder till olika möbleringsalternativ.

Trivsamt kök med ljus matplats och grönskande utsikt. Köket renoverades 2020 med köksinredning i vitt från Ikea, bänkytor i mörkgrå laminat och stänkskydd i vitt marmorerat kakel. Den maskinella utrustningen består av glaskeramikhäll (Bosch), inbyggnadsugn med varmluftsfunktion och självrengöring (Bosch), kolfilterfläkt (Bosch), inbyggnadsmikro (Bosch), diskmaskin (Samsung) samt kyl med frys (Samsung). Golvet kläs av ekparkett och väggarna har vit tapet.

Rogivande sovrum med tyst läge mot parken. Här ryms en dubbelsäng med tillhörande sängbord och goda förvaringsmöjligheter finns i en inbyggd skjutdörrsgarderob. Trägolv och vita väggar.

Helkaklat badrum som renoverades av föreningen 2005 med grått klinkergolv och vitt kakel. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegel med belysning och tillhörande skåp, handdukstork, duschhörna med vikbara glasväggar samt tvättmaskin (LG).

I föreningen finns gästlägenhet, bokningsbart biljardrum och bastu att tillgå. Fint område med bra grannar, många barnfamiljer, lekplats i parken och förskola i närheten. För dig med bil erbjuds gratis parkering i området och för den som vill åka kollektivt når du knutpunkten Korsvägen på endast fyra minuter med spårvagn. Stora livsmedelsbutiker såsom Willys och Ica Maxi når du med promenadavstånd från bostaden. För den träningsintresserade finns Nordic Wellness och Fysiken i närheten liksom Safjällets naturreservat med ett cirka 2,5 km långt elljusspår. Här bor ni i ett lugnt område med närhet till stadens puls - helt enkelt det bästa av två världar.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Karta