Såld

Välplanerad lägenhet i expansivt område

Elin Söderlund
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se

Lundin Centrala Hisingen

Med Lundin Centrala Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Korstörnegatan 9

3:a Centrala Hisingen

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Avgift:
3 676 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
62 kvm
Våning:
2/6, hiss
Byggår:
2019
Adress:
Korstörnegatan 9,
417 11 Göteborg

Beskrivning

Hjärtligt välkomna till Korstörnegatan! Här finner du en bostad med fokus på smarta lösningar, mycket god förvaring och stilrena materialval. Planlösningen är öppen och de stora fönsterpartierna låter ljuset flöda fritt. Bostaden har ett fantastiskt kök från Marbodal med påkostade vitvaror från Siemens, genomgående vitbetsat ekparkett samt helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Till sist erbjuds två trevliga sovrum där det ena ger plats för en dubbelsäng och utgången till den stora balkongen belägen i ett soligt söderläge.

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts ni av en hall med plats för avhängning samt förvaringsmöjligheter i en garderob.
Genomgående i hela lägenheten ligger vitbetsat ekgolv och väggarna är vitmålade.

Vidare in i bostaden finner ni kök och vardagsrum i öppen planlösning. Fantastiska sällskapsytor för nära och kära och ett generöst ljusinsläpp från ett stort fönsterparti. Vardagsrummet kan möbleras med soffgrupp och tillhörande möblemang samt matplats.

Stilrent kök från Marbodal med släta luckor i lingrönt. Ovan den ljusa bänkskivan i laminat sitter vitt kakel. Här finns förvaring så det räcker och blir över i flertalet överskåp och utdragslådor. Köket är utrustat med inbyggs varmluftsugn, induktionshäll, fläkt, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl och frys i fullhöjd, allt från Siemens.

Det stora sovrummet rymmer med lätthet en dubbelsäng med tillhörande sängbord samt plats för förvaringsmöbel. Här finner du utgången till bostadens möblerbara balkong i ett soligt söderläge.
Längst väggen mellan kök och sovrum löper en hel garderobsvägg, inbyggda och målade i samma vackra kulör som köket.

I anslutning till hallen ligger det andra sovrummet som passar perfekt som barnrum eller kontor. Här kan man inreda med en säng och skrivbord. Förvaringsmöjligheter finns i form av en garderob.

Modernt badrum i diskreta färger med grå klinker och kakel. Inredningen består av WC, vit handfatskommod och ovansittanade spegelskåp för smidig förvaring, handdukstork samt duschhörna med glasväggar. Praktisk tvättavdelning med kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk och förvaringsskåp ovan.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Avgift: 3 676 kr/månad. I avgiften ingår värme, bredband samt kabel-tv.

Andelstal: Andel i föreningen är 2,2801%. Andel av årsavgift är 2,2801%.

Pantsättning: Ej pantsatt. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 483 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr.

Information Bostad

Adress: Korstörnegatan 9, 417 11 Göteborg. Göteborg kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2019

Lägenhetsnummer: 4.1201/1202

Våningsplan: Våningsplan 2 av 6. Hiss finns.

Storlek: 3 rum och kök varav 2 sovrum. Boarea 62 kvm. Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Information Förening

Förening: Brf Sverigehuset Kubik 2. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 52 lägenheter.

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen Sverigehuset Kubik 2 registrerades 2017-09-14. Föreningen äger fastigheten Rambergsstaden 74:8 i Göteborgs kommun. På fastigheten är ett flerbostadshus innehållande 52 lägenheter uppfört. Total boarea uppgår till 2 286 kvm.

Föreningens ekonomi: Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av International NordicLife Förvaltning AB.

Föreningen äger marken: Ja

Försäkring: Fastigheten är fullvärdesförsäkrade hos Länsförsäkringar.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft.

Energideklaration: Utförd 2020-02-06. Energiprestanda 85 kWh/kvm och år. Energiklass B.

Renoveringar: Då huset stod klart med inflytt under 2019 finns inga utförda eller planerade renoveringar.

TV och bredband: Internetanslutning med fiber, TV och IP-telefoni finns i samtliga lägenheter genom Telia.

Parkering: Underjordiskt garage med 14 platser. Separat kö med en kostnad på ca 1400 kr/mån.

Gemensamma utrymmen: I föreningen finns ett gemensamt orangeri om hela 90 kvm med kök och toalett. Detta kan abonneras av föreningens medlemmar.
Innegård med sandlåda och klätterställning, bänkar och gräsmatta.

Övrigt: Förråd finns till samtliga lägenheter.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Centrala Hisingen

Bekvämt boende, god service och gröna oaser


Centrala Hisingen består av flera mindre områden såsom Brämaregården, Kvilletorget, Kyrkbyn och Lundby. Området präglas idag av nytänkande och framtidsvisioner och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

I kvarteren finns närbutiker, matställen och frisörer, ofta samlade kring mindre torg. Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen erbjuder allt från frukt och grönt till lokala delikatesser och smaker från när och fjärran. Saluhallen är en populär mötesplats för kringboende i alla åldrar. Backaplan är det stora shoppingcentret i området. Utöver stormarknader finns här träningsställen och restauranger.

Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park och Flunsåsparken. I den stora Hisingsparken och Slätta Damm finns härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor. Uppifrån Ramberget får man en hänförande utsikt över staden och skärgården.

Kommunikationerna i området är mycket goda. På bara ett par minuter når man Göteborgs centrum. Det finns även gott om gång- och cykelvägar att ta sig fram på.

Centrala Hisingen inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning