Välkommen till

Hedtångsvägen 27

Hedtångsvägen 27
1:a Nya Hovås

Kvadratsmart etta med balkong i solläge

Här bosätter du dig med inredning vald med både känsla för kvalitet och hållbarhet. Genom de generösa fönsterpartierna sköljs bostadens öppna planlösning med ett naturligt ljus vilket gör att hela hemmet upplevs rymligt och inbjudande. Balkongen har ett soligt sydvästläge vilket passar utmärkt för att få koppla av i vårsolens kyssar njutandes med en varm kôpp.

Läs hela beskrivningen
Patrik
ansvarig mäklare
Patrik Henningsson
Fastighetsmäklare & Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patrik
ansvarig mäklare
Patrik Henningsson
Fastighetsmäklare & Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

När du kommer in i hallen möts du av ljuset från de stora fönsterpartierna som förstärker de vita ytskikten och den klassiskt mattlackad trestavsparkett i ek från Kährs. Hallen öppnar upp sig mot köket som smälter samman med vardagsrum och sovplats med möjlighet till avgränsning. Hela bostaden får ett härligt ljusinsläpp och med den sydvästvända balkongen mot innergården inges en luftig känsla och rymd. För dig som önskar nyttja balkongen även under de svalare årstiderna finns möjlighet till inglasning, vilket är ett stort plus!

Köket från Marbodal har vita släta skåpsluckor och en mörkgrå laminatbänkskiva vilket ger ett stilrent intryck till bostadens helhet. Köket utrustas med miljöklassade vitvaror i rostfritt som utgörs av induktionshäll, integrerad frånluftsfläkt, diskmaskin, inbyggd varmluftsugn, micro i ergonomisk höjd samt kombinerad kyl & frys. Samtliga vitvaror är från Siemens förutom fläkten som är från LGG. Här finns det både förutsättningar och plats för matlagningen som senare mynnar ut i trevliga hemmakvällar.

Det väl tilltagna badrummet har antracitgrå klinker som har golvvärme och ljusgrått kakel. Inredningen består av WC, vit handfatskommod, spegelskåp, duschhörna från INR med rundade glasdörrar. Tvättsektion med arbetsyta, bra skåpsförvaring och kombimaskin från Siemens.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Nya Hovås

Välkommen till Nya Hovås! Här, mittemellan vackra Amundö Marina och Oxsjön i Sandsjöbackas naturreservat, växer denna nya och unika stadsdel fram. Den härliga blandningen av bostäder, butiker, caféer, restauranger och kontor gör att du har det mesta du behöver precis runt hörnet.

Arkitekturen i området bjuder på en fin dynamik genom varierande material på fasader, olika takhöjder och placeringar av huskroppar. Här är det lätt att trivas för såväl barnfamiljen som unga och äldre.

Närheten till naturen är påfallande med Sandsjöbackas populära naturreservat på kort avstånd. I detta vidsträckta grönområde finns flera fina vandringsleder och badsjöar. För den som föredrar salta bad finns flera mysiga badvikar på kort promenad- och cykelavstånd. Däribland är Hovås Kallbad, T-bryggan och Amundöarna populära utflyktsmål. För den golfintresserade finns Hovås legendariska golfbana Göteborgs Golfklubb på nära avstånd. Golfklubben bildades redan 1902 och är Sveriges äldsta.

Mycket goda kommunikationer in till Göteborgs centrum finns precis i anslutning till området.

Nya Hovås inbjuder till välbefinnande i ett unikt och bekvämt boende nära havet och vacker natur. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta