Välkommen till

Knapegatan 7B

Knapegatan 7B
1:a Centrala Hisingen

Genomgångsetta i stabil förening med låg månadsavgift

Här erbjuds en modern och välplanerad genomgångslägenhet med en mycket låg avgift. Bostaden totalrenoverades 2016 med påkostade materialval såsom kök från HTH och komplett maskinpark från Siemens. Helkaklat badrum i tidlös stil. Genomgående parkettgolv och neutrala ytskikt. En takhöjd om ca. 2,70 meter ger en rymlig och luftig känsla. Föreningens ekonomi är stabil vilket också speglar sig i månadsavgiften.

Här bor ni centralt med närhet till spårvagn och några få minuter in till Centrum. I området finns gym, saluhall och matbutiker. I närområdet ligger även Backaplan där det inom de närmaste åren planeras nya bostäder samt ett nytt och modernt köpcenter. Det är även nära till Norra Älvstranden där natur och stad förenas, älven möter restauranger, butiker och kaféer och man kan även ta båten över till stan.

Läs hela beskrivningen
Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Centrala Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Centrala Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall:
En välkomnande hall med lagom yta för avhängning. Ekparkett på golvet som sträcker sig genomgående i lägenheten. Från hallen nås samtliga rum.

Kök:
Stilfullt kök från HTH som går i vitt med rostfria vitvaror från Siemens. Kyl/frys, diskmaskin, spishäll, inbyggnadsugn, mikro och kolfilterfläkt. Vitt kakel ovan de svarta arbetsytorna. Praktiskt skafferi och plats för matbord för 4 personer. Fönster mot innergården ger ljus.

Allrum:
Trivsamt rum med samma fina parkett och ljusa ytskikt. Möbleringsmöjligheterna är många och ytan rymmer både soffa, tv och säng utan problem. Förvaring finns i dubbelgarderob.

Badrum:
Elegant badrum med ljus kakelsättning och mörkt klinker. Golvvärme ger en behaglig miljö. Snyggt handfat med underskåp, spegelskåp, WCoch dusch med vikbara dörrar.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Centrala Hisingen

Bekvämt boende, god service och gröna oaser


Centrala Hisingen består av flera mindre områden såsom Brämaregården, Kvilletorget, Kyrkbyn och Lundby. Området präglas idag av nytänkande och framtidsvisioner och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

I kvarteren finns närbutiker, matställen och frisörer, ofta samlade kring mindre torg. Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen erbjuder allt från frukt och grönt till lokala delikatesser och smaker från när och fjärran. Saluhallen är en populär mötesplats för kringboende i alla åldrar. Backaplan är det stora shoppingcentret i området. Utöver stormarknader finns här träningsställen och restauranger.

Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park och Flunsåsparken. I den stora Hisingsparken och Slätta Damm finns härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor. Uppifrån Ramberget får man en hänförande utsikt över staden och skärgården.

Kommunikationerna i området är mycket goda. På bara ett par minuter når man Göteborgs centrum. Det finns även gott om gång- och cykelvägar att ta sig fram på.

Centrala Hisingen inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta