Välkommen till

Uggleberget 24

Uggleberget 24
4:a Nya Hovås

Underbar havsutsikt och öppen planlösning

Modernt och tidlöst boende! Planlösningen är genomtänkt, sällskapsytorna är öppna med rymd och inredningen är stilren och ljus. Läget från den generösa balkongen skapar magi - perfekt solläge och vy mot hamninloppet och fyrarna utanför. Bredband ingår i avgiften. Bastu och relaxavdelning finns att boka samt en enorm takterrass för alla att nyttja i föreningen. Bo lugnt och naturnära på Uggleberget med Amundön, Hovåsbadet och Hovås Kallbadhus som närmsta havsbad. Expansiva Nya Hovås har allt man behöver - bra kommunikationer, restauranger samt mycket bra närservice. Svårslagen bostad som har det där extra - något som måste upplevas på plats!

Läs hela beskrivningen
Emelie
ansvarig mäklare
Emelie Tolinsson
Fastighetsmäklare & Partner
0730-91 68 75 emelie.tolinsson@lundin.se
Carl
assisterande mäklare
Carl Larsson
Fastighetsmäklare
0705-81 21 33 carl.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Emelie
ansvarig mäklare
Emelie Tolinsson
Fastighetsmäklare & Partner
0730-91 68 75 emelie.tolinsson@lundin.se
Carl
assisterande mäklare
Carl Larsson
Fastighetsmäklare
0705-81 21 33 carl.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Varmt välkommen till en utsökt bostad med hörnläge, där alla tillval är noggrant utvalda för att få en hög finish med ett elegant resultat.

HALL

Spotlight i tak, klinkergolv i mörkare nyans och vita väggar. Här finns plats för avhängning och förvaring i en rymlig klädkammare.

VARDAGSRUM

Här finns plats för soffgrupp med tillhörande möblemang. Öppen planlösning mot köket och den perfekta platsen för långa middagar i goda vänners sällskap. Härifrån nås även bostadens tilltagna balkong med plats för både loungegrupp och matplats. Högresta fönster som bidrar med ljus. Utsikten från vardagsrum och kök är magisk. Se ut till Vinga en fin dag! Ljusspelet från fartygen som lämnar hamnen och beger sig ut på öppet vatten är hisnande.

KÖK

HTH-kök med en exklusiv känsla som går i vitt. Det rymliga köket i L-form ger gott om plats för arbetsutskott förvaring. Köket är utrustat med induktionshäll, integrerad kyl och frys, inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikro, diskmaskin samt fläkt. Sittplats för ca 8 personer runt matplatsen. En mörk, mycket vacker och exklusiv stenskiva pryder köket. Öppen planlösning mot vardagsrummet.

SOVRUM 1

Parkettgolv och väggar målade i vitt. Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang samt förvaring i en inbyggd skjutdörrsgarderob från HTH. Perfekt kontorsplats invid fönstret som vetter mot en vacker tall. Harmoniskt rum med hotellfeeling.

SOVRUM 2

Här finns plats för enkelsäng med tillhörande möblemang samt skrivbord. Två garderober pryder rummet.

SOVRUM 3

Används idag som sovrum men fungerar utmärkt som kontor eller liknande. Detta sovrum kunde man också vid nyproduktion välja bort så att sällskapsytan mot vardagsrummet blev större ifall man inte var i behov av det extra rummet. Vackert och avslappnat med vacker vy, fin parkett och väggar målade i vitt. Parketten går under väggen och då väggen är uppsatt i efterhand så är det relativt enkelt att ta ner den för att få större vardagsrum.

BADRUM

Mjuka ljusa färger på klinker och kakel. Badrummet är utrustat med WC, handfat med kommod, spegelskåp med belysning ovan, takdusch, tvättmaskin, torktumlare, handdukstork samt generös arbetsbänk med väggfasta skåp ovan. I taket sitter spotlights. För extra komfort har man även valt till golvvärme här.

WC

Helkaklat. Stor kommod, spegel med belysning och toalett finns här med direktaccess från hallen, väldigt praktiskt och en välkommen detalj som förhöjer kvalitén i lägenheten.

FÖRRÅD
Till bostaden hör ett källarförråd.

ÖVRIGT
Man har valt att utöka antal eluttag, dimbelysning i kök/vardagsrum, mer exklusiva innerdörrar vid nyproduktion. Tack vare hörnläget badar lägenheten i ljus och rymd.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Nya Hovås

Välkommen till Nya Hovås! Här, mittemellan vackra Amundö Marina och Oxsjön i Sandsjöbackas naturreservat, växer denna nya och unika stadsdel fram. Den härliga blandningen av bostäder, butiker, caféer, restauranger och kontor gör att du har det mesta du behöver precis runt hörnet.

Arkitekturen i området bjuder på en fin dynamik genom varierande material på fasader, olika takhöjder och placeringar av huskroppar. Här är det lätt att trivas för såväl barnfamiljen som unga och äldre.

Närheten till naturen är påfallande med Sandsjöbackas populära naturreservat på kort avstånd. I detta vidsträckta grönområde finns flera fina vandringsleder och badsjöar. För den som föredrar salta bad finns flera mysiga badvikar på kort promenad- och cykelavstånd. Däribland är Hovås Kallbad, T-bryggan och Amundöarna populära utflyktsmål. För den golfintresserade finns Hovås legendariska golfbana Göteborgs Golfklubb på nära avstånd. Golfklubben bildades redan 1902 och är Sveriges äldsta.

Mycket goda kommunikationer in till Göteborgs centrum finns precis i anslutning till området.

Nya Hovås inbjuder till välbefinnande i ett unikt och bekvämt boende nära havet och vacker natur. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta