Välkommen till

Barbro Hörbergs Gata 7

3:a Örgryte / Torp

Toppmodernt boende med högkvalitativa materialval, sociala ytor & solig balkong

I populära och omtyckta Örgryte/Torp finner ni denna välplanerade bostad med genomtänka materialval och färgsättning, sociala sällskapsytor och en härlig balkong att slå sig ner vid under sommarens varma dagar. Bostaden erbjuder två vältilltagna sovrum, inbjudande kök från exklusiva Marbodal samt lyxigt badrum med praktisk tvätt-avdelning som underlättar vardagens sysslor. Här bor ni i ett toppmodernt hem med närhet till grönskande promenadstråk intill Delsjön samt närhet till kommunikationerna som tar er snabbt och enkelt till hela stadens generösa utbud! Välkomna till ett område att trivas i!

Läs hela beskrivningen
Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Simon
ansvarig mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Örgryte

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Ni tar er upp till våning tre och välkomnas in i bostaden. Hallen är rymlig och ett slående ljus från fönsterpartiet längre in i bostaden möter er. Här erbjuds gott om plats för avhängning av ytterkläder bakom en skjutdörrsgarderob med spegeldörrar samt plats för en hall-möbel. Genomgående ljusmålade väggar och fint ek-parkettgolv.

Ett par steg in möts ni av den öppna och sociala planlösningen mellan vardagsrum och kök. En given plats för familjen att slå sig ner eller att umgås vid med vänner. De stora fönsterpartierna öppnar upp och skapar rymd och ljusinsläppet sätter karaktär på detta hem. Rummet erbjuder flera möbleringsalternativ med soffgrupp, tv-bänk, övrigt möblemang samt ett stort matbord för trevliga middagar. Från vardagsrummet har ni utgång till bostadens stora balkong. Här ute har ni utsikt mot den trevliga innergården samt grönskan. Balkongen har plats för en lounge-möbel och erbjuder många timmar sol.

Exklusivt kök med vit inredning som på ett utmärkt sätt bryts av med ljus granitskiva och beslag i mässing. Varje detalj är noga utvalt och de små detaljerna gör stor skillnad. Ovan bänkskivan sitter högblankt stänkskydd i vitt kakel som sträcker sig upp längst väggen bakom fläkten. Här erbjuds generös förvaring i såväl överskåp som i lådor. Social och praktisk köksö bidrar till mer förvaringsutrymme och arbetsyta. Den maskinella utrustningen utgörs av fläkt, induktionshäll, inbyggd ugn, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Samtliga vitvaror är i vitt utförande.

I anslutning till vardagsrummet och köket finner ni ett av bostadens två sovrum. Det disponeras idag som ett barnrum men går utmärkt att inreda som gästrum eller kontor. Här får skrivbord, byrå samt säng plats. Förvaring ges i en skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Väggarna är målade i en dov grå/grön kulör. Det fina fönstret som är placerat i hörnet bidrar inte bara till ett ljusinsläpp utan blir också en detalj i rummet.

Bostadens master bedroom är ljust och fräscht med gott om plats för dubbelsäng, sidobord och byrå. Förvaring finns i en skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Fantastiskt ljusinsläpp från stort fönsterparti.

Helkaklat och lyxigt badrum med mörkt klinkergolv och vitt marmorerat kakel på väggarna. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegel med belysning, duschhörna med vikbara dörrar, handdukstork samt behaglig golvvärme. Praktisk tvätt-del med tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande bänkskiva och vägghängda skåp som förenklar vardagens sysslor.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Örgryte Torp

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och några spårvagnshållplatser bort ligger Focus-huset som har ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta