Välkommen till

Förmansgatan 2B

Förmansgatan 2B
1:a Lindholmen

Längs med charmiga gator och trähus på Lindholmen

Bostaden är belägen i en liten oas omgiven av vackra kullerstensgator, trähus med lummiga trädgårdar och inger en känsla som för oss tillbaka till dåtidens Göteborg där varvet inte går obemärkt förbi. Lägenheten är renoverad i tidlösa materialval med inslag av välbevarad charm. Här erbjuds ett kök med goda förvaringsmöjligheter där matbordet har en given plats intill ett vackert fönsterparti. Allrummet rymmer såväl soffgrupp som dubbelsäng och badrummet är helkaklat.

Läs hela beskrivningen
Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på elin.soderlund@lundin.se.

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Välkommen in i en mysig hall med plats för avhängning. Genomgående i hela lägenheten ligger ljus ekparkett och väggarna är målade.

Stilrent kök som renoverades 2020 med vita luckor. Ovan den ljusa bänkskivan i laminat sitter vitt kakel. Här finns god förvaring i flertalet överskåp och utdragslådor. Köket är utrustat med inbyggd ugn, induktionshäll, fläkt, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl/frys. Intill ett fönsterparti med utsikt mot den charmiga innegården finns en given plats för matbord.

Allrummet erbjuder plats för privat avskärmad del med säng samt sällskaps del där soffa med tillhörande möblemang ryms. De vackra och väl tilltagna fönsterna bidrar till ett enormt ljusinsläpp. Härifrån nås en av bostadens förvaringsutrymmen, en klädkammare.

Badrummet är helkaklat i ett charmigt utförande som avslöjar fastighetens byggår 1905. Utrustningen består av wc, handfat, spegel, skåp samt duschhörna med glasväggar.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Lindholmen
På Lindholmen möts historia och framtid i skön harmoni. När man kliver av färjan på
Lindholmspiren hamnar man mitt i Lindholmen Science Park, där många företag och skolor har sina verksamheter. Området i stort är präglat av expansion och framåtanda och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter. Här kommer bland annat Göteborgs första riktiga skyskrapa, Karlatornet, att byggas.

Den gemytliga kajpromenaden på Norra Älvstranden löper från Lindholmen till Eriksberg och är ett populärt promenadstråk såväl dag som kvällstid där man njuter av folklivet. Längs vägen finns många mysiga caféer och restauranger där man lätt finner sina egna guldkorn.

På Lindholmen finns Göteborgs äldsta biograf Aftonstjärnan, den öppnade 1915 och visar fortfarande film och teaterföreställningar. Även Backateatern är belägen i området.
Gröna oaser finner man exempelvis i Keillers Park och för den som vill motionera finns flera anläggningar att välja mellan.

Kommunikationerna till stadskärnan är mycket goda. Stig på färjan vid Lindholmspiren, Slottsberget eller Eriksberg och njut av en rofylld båttur in till Lilla Bommen eller Stenpiren.
Flertalet busslinjer trafikerar dessutom sträckan, däribland stombussen som går med fem minuters intervall under morgon- och eftermiddagstimmarna. Vill man hyra en båtplats finns möjlighet i Västra Sannegårdshamnens båtklubb eller i Eriksbergsdockan.

Lindholmen inbjuder till ett exklusivt och havsnära boende i unik Göteborgsmiljö.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta