Välkommen till

Liedstrandsgatan 1C

Liedstrandsgatan 1C
1:a Lunden

Kvadratsmart & nyrenoverad etta med charm

Välkommen till Liedstrandsgatan och denna mycket charmiga lägenhet belägen i ett hus anno 1929! Här fås 27 välplanerade kvadratmetrar där det bara är att flytta rakt in då både kök och badrum är alldeles nyrenoverade i smakfulla materialval. Bostaden erbjuder generös takhöjd samt fina tidstypiska detaljer såsom bevarat brädgolv, vackra taklister och takrosett. Här bor du med bara några minuters promenad till buss, spårvagn, matbutiker, gym, apotek och systembolag.

Läs hela beskrivningen
Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Benjamin
assisterande mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Benjamin
assisterande mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostadens disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren välkomnas du in genom en mindre hall med plats för avhängning samt ytterligare förvaring i en praktisk garderob.

Hallen löper sedan vidare i allrum/sovrum. Här är väggarna målade vilket blir en fin kontrast till de vita taklisterna och golvet täcks av ett vitlaserat brädgolv i original. Den väl tilltagna takhöjden och de två fönsterna bidrar med fint ljusflöde i hela lägenheten. Här kan man möblera med säng och tillhörande sängbord, mindre soffa eller fåtölj samt en arbetshörna eller matbord.

Köksdelen är renoverad år 2021 och består av gråa köksluckor med bänkskiva i trä samt vitt kakel. Här finns en praktiskt köksö med förvaring. Den maskinella utrustningen består av spishäll, kombinerad mikro/varmluftsugn, kolfilterfläkt samt kyl/frys - allt från IKEA.

Badrummet är även det renoverat år 2020/2021 i gammaldags stil. Golvet täcks av ett svart/vitt klinker och väggarna är helkaklade i vitt. Här finns WC, dusch med glasvägg, handfat med underliggande kommod samt en handdukstork.

Till lägenheten hör två förråd, ett beläget i källaren och ett på vinden.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Lunden


Bebyggelsen i denna del av staden är varierad. Charmiga landshövdingehus från 1920-talet blandas med stilren 50-talsarkitektur och moderna bostadsområden. Stadsdelen karaktäriseras av backiga, trädkantade gator som skapar en gemytlig småstadskänsla. De stora nivåskillnaderna ger Lunden sitt typiska utseende.

I Lundens mysiga kvarter finns allt man behöver. Utmed Danska vägen ligger flera trevliga butiker och matställen. Flera träningsanläggningar ligger på nära avstånd. Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor. Det finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Kulturhuset Kåken i Härlanda Park är ett hus för alla sinnen med bl.a. bibliotek, hälsotek och café. För studenten finns flera av Göteborgs universitets institutioner på nära avstånd.

Det stora Delsjöreservatet är en stor tillgång för de boende i Lunden. I vidsträckta skogar finns härliga ytor för motion och rekreation. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Lunden inbjuder till ett trivsamt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta