Välkommen till

Broslättsgatan 13

3,5:a Mölndal Innerstad

Härligt ljusinsläpp från två väderstreck & balkong i västerläge

Oavsett om det är dags att lämna föräldrahemmet, flytta ihop med kärleken eller sälja villan med alla dess måsten som inte mäktas med - Ja, då är den här trerummaren med balkong i västerläge ett utmärkt alternativ. Ljusinsläpp från två väderstreck skiner upp bostadens 79 m² vilket förstärker de ljusa ytskikten och den bomullsvita pigmenteringen på enstavsparketten i ek. Med bra disponerade ytor inges en känsla av rymd och luftighet som tillsammans med utgången till den härliga balkongen i västerläge med utsikt över den fina innergården. Här bosätter ni er i en modern miljö som omges av faciliteter med förutsättningar oavsett ålder och livssituation!

Läs hela beskrivningen
Carl
ansvarig mäklare
Carl Hogéus
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 60 carl.hogeus@lundin.se
Elina
assisterande mäklare
Elina Vadász
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Carl
ansvarig mäklare
Carl Hogéus
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 60 carl.hogeus@lundin.se
Elina
assisterande mäklare
Elina Vadász
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se
Lundin Mölndal

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Den inbjudande känslan till bostaden infinner sig redan i hallen och här erbjuds ni goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob med dörrar i spegelglas.

Det rymliga vardagsrummet har en bra utformning som skapar valmöjligheter för er möblering. I anslutning finns den möblerbara balkongen som har ett västerläge med utsikt över den grönskande och modernt utformade innergården.

Köket från Vedum inger ett stilrent och modernt intryck med vita släta skåpsluckor och push-open funktion. Den mörka arbetsbänken i marmorimitation kombineras med ett stänkskydd av vitt liggande kakel vilket skapar en fin kontrast. Bra förvaringsmöjligheter finns i både över- och underskåp med tillval av djupare lådor/skåp. Vitvarorna från Siemens utgörs av induktionshäll, inbyggd varmluftsugn och kombinerad mikro/ugn i ergonomisk höjd, integrerad diskmaskin samt två kombinerade kyl med frys vilket är praktiskt. Frånluftsfläkt från LGG.

Sovrummen är separat placerade från varandra och har valmöjligheter i sin disposition. I det största sovrummet är förvaringsmöjligheterna bra och utgörs av en gedigen klädkammare. Klädkammaren inreds med ett fönster, enstavsparkett och är rymligt nog för att användas som ett potentiellt arbetsrum eller barnrum.

Badrummet har mörk klinker och vitt kakel i liggande sättning, vilket ger ett smakfull och stiligt intryck. Inredningen består av WC, handfatskommod med spegelskåp och takdusch med glasdörrar samt handdukstork. Här finns även en tvättsektion som är utrustad med tvättmaskin och torktumlare från Siemens samt arbetsbänk med förvaringsmöjligheter i överskåp.


Övrigt:
Förråd – Tillhörande källarförråd. Förråden är belägna på plan 4 (garageplan) & plan 10 (gårdsplan).

Underhåll & Renovering:
Montage av plisségardiner.
Lagt trall på balkongen.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Mölndals Innerstad

Friluftsliv, shopping och storstadspuls
Välkommen till Mölndal där stadsliv och friluftsliv kombineras på ett okomplicerat sätt. Mölndals stad, som är en egen kommun, är stort till ytan och har ett strategiskt bra läge till de större trafiklederna. Här bor man nära härlig natur med vackra sjöar, skog och mark som ger stora möjligheter till ett rikt friluftsliv. Bebyggelsen är blandad och består av äldre trävillor, radhus- och flerbostadsområden samt nybyggnationer.

Mölndals Innerstad erbjuder en shoppinggalleria med ett brett utbud av restauranger, kaféer, butiker och gym samt all annan vardaglig service man kan tänkas behöva. Mölndal har goda kommunikationsmöjligheter och är en knutpunkt för spårvagnar, bussar och pendeltåg. Härifrån tar du dig snabbt och lätt in till Göteborgs stadskärna. För barnfamiljer finns ett stort utbud av förskolor och grundskolor samt ett rikt föreningsliv som erbjuder alltifrån idrott, dans, teater och musik till djur och natur.

Mölndal är en naturskön kommun med ett dynamiskt näringsliv och en intressant historia som sträcker sig flera tusen år bakåt i tiden. Det optimala serviceutbudet och närheten till Göteborg gör Mölndal till en attraktiv kommun att bosätta sig i. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta