Härligt ljusinsläpp från två väderstreck & balkong i västerläge

Carl Hogéus
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 60 carl.hogeus@lundin.se
Elina Vadász
assisterande mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se

Lundin Mölndal

Med Lundin Mölndal får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Broslättsgatan 13

3,5:a Mölndal Innerstad

Kortfakta

Pris/Bud:
4 290 000 kr
Avgift:
4 305 kr/mån
Rum:
3,5 rum
Boarea:
79 kvm
Våning:
2/7, hiss
Byggår:
2018
Adress:
Broslättsgatan 13,
431 31 MÖLNDAL

Lundin Värdering

Boka nu
Alternativ Planlösning
Alternativ Planlösning

Beskrivning

Oavsett om det är dags att lämna föräldrahemmet, flytta ihop med kärleken eller sälja villan med alla dess måsten som inte mäktas med - Ja, då är den här trerummaren med balkong i västerläge ett utmärkt alternativ. Ljusinsläpp från två väderstreck skiner upp bostadens 79 m² vilket förstärker de ljusa ytskikten och den bomullsvita pigmenteringen på enstavsparketten i ek. Med bra disponerade ytor inges en känsla av rymd och luftighet som tillsammans med utgången till den härliga balkongen i västerläge med utsikt över den fina innergården. Här bosätter ni er i en modern miljö som omges av faciliteter med förutsättningar oavsett ålder och livssituation!

Den inbjudande känslan till bostaden infinner sig redan i hallen och här erbjuds ni goda förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob med dörrar i spegelglas.

Det rymliga vardagsrummet har en bra utformning som skapar valmöjligheter för er möblering. I anslutning finns den möblerbara balkongen som har ett västerläge med utsikt över den grönskande och modernt utformade innergården.

Köket från Vedum inger ett stilrent och modernt intryck med vita släta skåpsluckor och push-open funktion. Den mörka arbetsbänken i marmorimitation kombineras med ett stänkskydd av vitt liggande kakel vilket skapar en fin kontrast. Bra förvaringsmöjligheter finns i både över- och underskåp med tillval av djupare lådor/skåp. Vitvarorna från Siemens utgörs av induktionshäll, inbyggd varmluftsugn och kombinerad mikro/ugn i ergonomisk höjd, integrerad diskmaskin samt två kombinerade kyl med frys vilket är praktiskt. Frånluftsfläkt från LGG.

Sovrummen är separat placerade från varandra och har valmöjligheter i sin disposition. I det största sovrummet är förvaringsmöjligheterna bra och utgörs av en gedigen klädkammare. Klädkammaren inreds med ett fönster, enstavsparkett och är rymligt nog för att användas som ett potentiellt arbetsrum eller barnrum.

Badrummet har mörk klinker och vitt kakel i liggande sättning, vilket ger ett smakfull och stiligt intryck. Inredningen består av WC, handfatskommod med spegelskåp och takdusch med glasdörrar samt handdukstork. Här finns även en tvättsektion som är utrustad med tvättmaskin och torktumlare från Siemens samt arbetsbänk med förvaringsmöjligheter i överskåp.


Övrigt:
Förråd – Tillhörande källarförråd. Förråden är belägna på plan 4 (garageplan) & plan 10 (gårdsplan).

Underhåll & Renovering:
Montage av plisségardiner.
Lagt trall på balkongen.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 4 290 000 kr

Avgift: 4 305 kr/månad. I avgiften ingår värme. Vatten & el tillkommer efter faktiskt förbrukning, IMD.

Andelstal: Andel i föreningen är 1,6448%. Andel av årsavgift är 1,64486%.

Pantsättning: Pantsatt, lån löses på tillträdesdagen. Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 483 kr. Betalas av köparen.

Överlåtelseavgift: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr. Betalas av köparen.

Driftkostnad: Totalt ca 495 kr/månad. Antal personer i hushållet: 2.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 200 kr/månadVatten/avlopp: 150 kr/månadFörsäkring: 145 kr/månad
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Broslättsgatan 13, 431 31 MÖLNDAL. Mölndal kommun.

Fastighetsbeteckning: Kummeln 3

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2018

Lägenhetsnummer: 6203/1103

Våningsplan: Våningsplan 2 av 7. Hiss finns.

Storlek: 3,5 rum varav 2 sovrum. Boarea 79 kvm. Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren. Registrerad som 3 rum & kök.

Balkong/Uteplats: Rymlig balkong i västerläge med utsikt över den privata innergården.

Övrigt: Förråd – Tillhörande källarförråd. Förråden är belägna på plan 4 (garageplan) & plan 10 (gårdsplan).

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Information Förening

Förening: Riksbyggen Brf Grandalia. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 69 lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Grandalia består av ett bostadshus på 8 plan med 3 trapphus. Byggnaderna innehåller totalt 69 lägenheter. Huset byggs ovanpå en del av Mölndals Galleria.
Våningsplanen för Brf Grandalia bostäder benämns i hissar och i trapphus som plan 10–18 vilket motsvarar våning 1–8.
- 1-3:e plan består av Gallerians lokaler och parkering.
- 4:e plan består av föreningens lägenhetsförråd och garageplatser.

Total bostadsarea: 4.505 m2

Föreningen ingår som en del i en större samfällighetsförening,
Kummelns samfällighetsförening, med Brf Bonum Rosenrot och Brf Tigeröga.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av Riksbyggen.
I avgiften ingår värme. Vatten & el tillkommer efter faktiskt förbrukning, IMD.

Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Föreningen tillåter delat ägande: Ja.
Föreningen äger marken: Ja

Försäkring: Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Folksam.
Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavaren och bostadsrättstillägg ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: FTX - Mekanisk till- och frånluft.

Energideklaration: Utförd 2020-09-22. Energiprestanda 67 kWh/kvm och år. Energiklass C.

Renoveringar:
Pågående:
2022 - Planerar för inglasning av balkonger. Detta betalas av varje bostadsrättshavare själv. I nuläget är den första etappen för ansökan om bygglov och inväntar ett besked från Mölndals stad inom kort.

TV och bredband: Föreningen är ansluten till Svenska Stadsnätet med öppen fiber. TV: Svenska Stadsnät öppna fiber. Bredband: Svenska Stadsnät öppna fiber.

Parkering: Garageplatser i garage (1.250 kr/mån) - Föreningen disponerar garageplatser i garage som är inrättat som gemensamhetsanläggning tillsammans med ytterligare ca. 4 fastigheter. Uthyrning av garageplatser sker via Mölndal Parkering AB.

Volvo on Demand (f.d. Sunfleet) - Föreningen är anslutna till en en bilpool (1 st/hushåll).

Gemensamma utrymmen:
- Tvättstuga - Belägen i entréplan.
- Miljöstation (2 st) - Belägna på Barnhemsgatan och Broslättsgatan.
- Gemensamhetslokal.
- Övernattningslägenhet.
- Cykelrum & barnvagnsrum.
Innergården är gemensam för alla tre bostadsrättsföreningarna.
Träden, växterna och gräsytan mellan husen, skapar en fin plats att vistas på och blir också ett blickfång där man kan följa årstidernas gång från lägenheterna. Innergården har grillplats, olika sittgrupper, boulebana och växthus med mera, en naturlig samlingspunkt för de boende.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Mölndals Innerstad

Friluftsliv, shopping och storstadspuls
Välkommen till Mölndal där stadsliv och friluftsliv kombineras på ett okomplicerat sätt. Mölndals stad, som är en egen kommun, är stort till ytan och har ett strategiskt bra läge till de större trafiklederna. Här bor man nära härlig natur med vackra sjöar, skog och mark som ger stora möjligheter till ett rikt friluftsliv. Bebyggelsen är blandad och består av äldre trävillor, radhus- och flerbostadsområden samt nybyggnationer.

Mölndals Innerstad erbjuder en shoppinggalleria med ett brett utbud av restauranger, kaféer, butiker och gym samt all annan vardaglig service man kan tänkas behöva. Mölndal har goda kommunikationsmöjligheter och är en knutpunkt för spårvagnar, bussar och pendeltåg. Härifrån tar du dig snabbt och lätt in till Göteborgs stadskärna. För barnfamiljer finns ett stort utbud av förskolor och grundskolor samt ett rikt föreningsliv som erbjuder alltifrån idrott, dans, teater och musik till djur och natur.

Mölndal är en naturskön kommun med ett dynamiskt näringsliv och en intressant historia som sträcker sig flera tusen år bakåt i tiden. Det optimala serviceutbudet och närheten till Göteborg gör Mölndal till en attraktiv kommun att bosätta sig i. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Alternativ Planlösning
Alternativ Planlösning