Snart till salu

3:a Mölndal / Enerbacken

Elina Vadász
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se
Carl Hogéus
assisterande mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 60 carl.hogeus@lundin.se

Lundin Mölndal

Med Lundin Mölndal får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Delbancogatan 9C

Kortfakta

Avgift:
4 424 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
75 kvm
Våning:
3/3, ej hiss
Byggår:
1963
Adress:
Delbancogatan 9C,
431 35 MÖLNDAL

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på elina.vadasz@lundin.se.

Varmt välkomna till denna utomordentligt moderna och stilrena lägenhet i populära och barnvänliga Enerbacken!
Bostaden erbjuder bland annat unika materialval, inbyggt högtalarsystem, spotlights i alla rum, quooker kran samt ett naturnära läge och ett stenkast från kommunikationer. Här bor man med närhet till badsjöar, fina promenadspår, förskola, skola samt promenadavstånd till Mölndals Galleria.

Varmt välkommen på visning!

Hallen är rymlig och välplanerad med stora skjutdörrsgarderober som erbjuder riktigt bra förvaring! Det är genomgående ekparkett i hela lägenheten och ljusa väggar.

Direkt till höger nås det mindre sovrummet som är perfekt att använda som barnrum, kontor eller gästrum. Här finns gott om plats för säng, skrivbord, bokhyllor m.m.

Intill det mindre rummet ligger badrummet som är helkaklat i moderna och behagliga nyanser. Utrustad med kombinerad tvättmaskin och torktumlare, kommod med förvaring, spegelskåp, dusch, toalett, värmegolv, samt handdukstork.

I det fantastiska köket erbjuds kvalitativa vitvaror från Siemens. Utrustningen består utav induktionshäll, fläkt, integrerad diskmaskin, quook kran, kyl, frys samt inbyggd micro och ugn. Köket har genomgående bra standard med vita luckor och rejält med förvaring. Intill fönstret så finns det plats för upp till fem personer vid matbordet.

Vidare in i bostaden så kommer man till det välplanerade vardagsrummet med stora fönsterpartier och lättmöblerade ytor. Vardagsrummet ger plats till en stor soffa, tv-bord, tv-bänk samt ytterligare möblemang om detta önskas.

Det större sovrummet ligger intill vardagsrummet med utgång till balkong i ett härligt västerläge, med utsikt över en lugn och mysig innergård. Det finns gott om plats för dubbelsäng, sängbord samt avlastningsmöbel. Från rummet nås även en svårslagen walk in closet. Här erbjuds bra förvaringsmöjligheter, med ett elfasystem att bygga på som man själv önskar.

Information Ekonomi

Avgift: 4 424 kr/månad. I avgiften in går värme, vatten och digital-tv. Obligatorisk kostnad om 214kr/månad för internetuppkoppling.

Andelstal: Andel i föreningen är 0,45654%. Andel av årsavgift är 0,45246%.

Pantsättning: Pantsatt, lån löses på tillträdesdagen.

Driftkostnad: Totalt ca 750 kr/månad. Antal personer i hushållet: 3.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 650 kr/månadFörsäkring: 100 kr/månad
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Delbancogatan 9C, 431 35 MÖLNDAL. Mölndal kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 1963

Lägenhetsnummer: 155/1301

Våningsplan: Våningsplan 3 av 3. Ej hiss.

Storlek: 3 rum. Boarea 75 kvm.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Information Förening

Förening: HSB:s Brf Enerbacken . Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 224 lägenheter varav 2 hyresrätter.

Allmänt om föreningen: Föreningen äger och förvaltar fastigheterna Pensén 1, Pensén 2 och Pensén 3. Byggnadsår är 1963. Föreningens byggnad består av 222 lägenheter som upplåts med bostadsrätt och 2 hyresrätter. Den totala boytan enligt taxeringsbesked uppgår till 16 606 kvm, hyreslägenheterna upptar 147 kvm därav.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av HSB Mölndal.

Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
Föreningen tillåter delat ägande: Ja.
Föreningen äger marken: Ja

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Energideklaration: Utförd. Energiprestanda 96 kWh/kvm och år. Energiklass D.

Renoveringar: För fastigheten finns en 30-årig underhållsplan upprättad som årligen uppdateras av styrelsen för att bevara fastigheterna i gott skick.

Utförda renoveringar:
1987: Byte till treglasfönster.
2001-2003: Relining av avloppsstammarna.
2005: Byte från oljepannan till fjärrvärme som uppvärmningssystem.
2005-2009: Fasadrenovering och hydrofobering av fasaderna.
2009: Installation av joniseringsaggregat och filter i värmeledningssystemet.
2011-2013: Relining av tappvattenledningarna.
2015: Under våren avslutades arbetet med studien om att energieffektivisera föreningens fastigheter. Värmesystem på Lövgatan 2 balanserades och radiatorventiler byttes.
2016: Balanserades även värmesystemen på Lövgatan 4 och 6 samt Delbancogatan 9 och 11. Radiatorventilerna byttes till termostatventiler.
2017: Hydrofobering av fasaderna.
2020: Renovering av ventilationen.

Parkering: I föreningen finns kallgarage samt parkeringsplatser med och utan el. Kostnad för parkeringsplats är ca 250kr/månad för vanlig och ca 330kr/månad för plats med el. Garage kostar ca 480 kr/månaden. Varje lägenhet kan få tillgång till en parkeringsplats eller en garageplats per lägenhet. Överskjutande parkerings- och garageplatser tilldelas efter ett ordnat kösystem som handläggs av föreningen. Föreningen förbereder p-platser med laddstolpar för elbilar.
I föreningen finns kallgarage samt parkeringsplatser med och utan el. Kostnad för parkeringsplats är ca 250kr/månad för vanlig och ca 330kr/månad för plats med el. Garage kostar ca 480 kr/månaden. Varje lägenhet kan få tillgång till en parkeringsplats eller en garageplats per lägenhet. Överskjutande parkerings- och garageplatser tilldelas efter ett ordnat kösystem som handläggs av föreningen. Föreningen förbereder p-platser med laddstolpar för elbilar.

Gemensamma utrymmen: Mycket välskötta gårdar i Brf-Enerbacken. Här finns mysiga grillplatser, lekytor, lekplatser och fina grönområden.

Övrigt: Föreningen har trevliga aktiviteter för alla åldrar som bland annat föreläsningar, whiskeyprovning, pubkvällar med musikquiz, grillfest, sportevent på storbild, qigong, tomten kommer på besök och påskharen på besök. För mer information se föreningens hemsida: https://www.hsb.se/molndal/brf/enerbacken/.

För att bli medlem i föreningen krävs även medlemskap i HSB Mölndal.

Informationen ovan är tagen från styrelsen, föreningens årsredovisning samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Vi som mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.