Välkommen till

Guldpokalsgatan 2A

1:a Centrala Hisingen

40-tals pärla med bevarade originaldetaljer och stor balkong i soligt läge

I ett av Hisingens äldsta lägenhetshus visar vi nu en 1:a med ovanligt många kvalitéer. Här finns bevarade detaljer från 40-talet, en takhöjd utöver det vanliga, bevarade brädgolv och ett vackert originalkök.

Hisingen är ett av Göteborgs mest expansiva områden, ett stenkast från Guldpokalsgatan finner ni ett brett utbud av restauranger och fik. En kort promenad bort har ni flertalet olika livsmedelsbutiker, gym och allt annat man kan tänkas önska.

Välkommen till Guldpokalsgatan - här finner ni inte bara en lägenhet, här finner ni ett hem!

Läs hela beskrivningen
Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Centrala Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Elin
ansvarig mäklare
Elin Söderlund
Fastighetsmäklare
0704-55 22 82 elin.soderlund@lundin.se
Lundin Centrala Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

Kök:
Vackert originalkök med tidsenliga detaljer så som platsbyggd förvaring, vackert plankgolv samt djupa fönsterbrädor. Ett stort fönster i österläge bidrar med rikligt med solljus när det är dags för morgonkaffet eller en fräsande Resorb en lördagmorgon.

Badrum:
Halvkaklat badrum med vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med badkar, handfat samt spegelskåp.

Allrum:
Öppet och luftigt allrum med en luftig takhöjd om ca 2,7 meter. Vackert betsat brädgolv som andas historia i kombination med den stilrena färgen som pryder väggarna. Vita taklister som på ett stilrent sätt knyter ihop väggar och tak.

Balkong:
Från vardagsrummet når man lägenhetens balkong i sydväst-läge som fullständigt badar i solljus. Här ryms en loungedel som verkligen gör balkongen till ett extra rum under sommarhalvåret. Läget högst upp i huset gör att man slipper insyn och får en härlig överblick av områdets grönska.

Här bor du med närhet till alla bekvämligheter man kan tänkas önska. På 10 minuter är du i Göteborgs centrum och ett stenkast bort finner du Göteborgs bästa restaurangutbud samt gym i absoluta världsklass. Hisingen är Göteborgs mest expansiva område, på Guldpokalsgatan bor du i ett ostört läge när staden runt dig växer.

Välkommen till Guldpokalsgatan och välkommen hem!

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Centrala Hisingen

Bekvämt boende, god service och gröna oaser


Centrala Hisingen består av flera mindre områden såsom Brämaregården, Kvilletorget, Kyrkbyn och Lundby. Området präglas idag av nytänkande och framtidsvisioner och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

I kvarteren finns närbutiker, matställen och frisörer, ofta samlade kring mindre torg. Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen erbjuder allt från frukt och grönt till lokala delikatesser och smaker från när och fjärran. Saluhallen är en populär mötesplats för kringboende i alla åldrar. Backaplan är det stora shoppingcentret i området. Utöver stormarknader finns här träningsställen och restauranger.

Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park och Flunsåsparken. I den stora Hisingsparken och Slätta Damm finns härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor. Uppifrån Ramberget får man en hänförande utsikt över staden och skärgården.

Kommunikationerna i området är mycket goda. På bara ett par minuter når man Göteborgs centrum. Det finns även gott om gång- och cykelvägar att ta sig fram på.

Centrala Hisingen inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta