Välkommen till

Träkilsgatan 44

3:a Björkekärr

Gaveltrea med stor västerbalkong och vacker utsikt

Välkomna till lummiga Björkekärr och denna trerummare med en stor balkong i skönt läge. Här bor ni i en stor trerummare om 92 kvadratmeter med möjlighet för att bygga om till en fyrarummare. Fina materialval och öppna sociala ytor. Två toaletter varav ett badrum med tvättmaskin och torktumlare, stor balkong med en inglasad del och en öppen del, högt och fritt läge med utsikt mot väster är några av de fördelarna.
Björkekärr är ett lugnt och grönt område som präglas av närheten till naturen, badsjöar och motionsspår. Bra utbyggd service i området med flera små torg med bland annat mataffär, bageri, restaurang, pizzeria samt förskola och grundskola. Goda kommunikationer med buss i närområdet och spårvagn från Östra sjukhuset.

Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Björkekärr

skogspromenader, friluftsliv och storstadspuls


Höga träd omgärdar husen i Björkekärr och bildar skyddande gröna tak och väggar. När området började byggas upp på 1950-talet fick bebyggelsen smälta in i den omgivande naturen och resultatet har blivit ett boende i en spännande mix av skog och storstad.
Bebyggelsen är varierad och består både av villaområden och låga flerfamiljshus.

Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn. Här finns stadens stora utbud av kultur, shopping, restauranger och nöjesställen. God närservice finns dock i de egna kvarteren. Stabbetorget, Trätorget och Spåntorget har alla något av detta.

För barnfamiljen finns flera förskolor och två grundskolor, Rosendalsskolan samt nybyggda Härlandatjärnskolan som beräknas vara klar hösten 2022. Det finns också flera idrottsklubbar inom bl.a. innebandy, fotboll, tennis, handboll och ridsport. Kulturhuset Kåken i Härlanda är ett hus för alla sinnen. Här finns bl.a. bibliotek, hälsotek, öppen förskola och café.

Björkekärr gränsar till det stora Delsjöreservatet. I vacker natur är vandringsleder, motionsslingor och badsjöar belägna. I området kring Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Björkekärrs trivsamma atmosfär, lummiga miljö och centrala läge inbjuder till ett behagligt boende i en av Göteborgs grönaste stadsdelar. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta