Välkommen till

Andra Långgatan 6A

Andra Långgatan 6A
2:a Linnéstaden

Perfekt citytvåa med social planlösning

Välkommen till en social tvåa med genomtänkt planlösning som är belägen i ett anrikt hus från 1890 mitt bland Långgatornas charm. De öppna ytorna mellan kök och vardagsrum gör det enkelt att umgås med både vänner och familj och den generösa takhöjden i kombination med höga fönsterpartier skapar en känsla av rymd. Genomgående fina materialval med vackra parkettgolv tillsammans med ljusa färgval vilket ger en bra bas för inredningen.

Läs hela beskrivningen
Nicklas
ansvarig mäklare
Nicklas Arnesson
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 69 nicklas.arnesson@lundin.se
Louisa
assisterande mäklare
Louisa Lundh
Fastighetsmäklare
0735-16 22 66 louisa.lundh@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Nicklas
ansvarig mäklare
Nicklas Arnesson
Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 69 nicklas.arnesson@lundin.se
Louisa
assisterande mäklare
Louisa Lundh
Fastighetsmäklare
0735-16 22 66 louisa.lundh@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för fri avhängning samt förvaringsmöjligheter i fyra garderober. Golvet kläs av vackert parkettgolv med holländskt mönster och väggarna är målade i en tidlös ljusbeige ton.

Luftiga sociala ytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning som kan inredas med både soffgrupp och matsalsbord. Två höga fönsterpartier som sträcker sig hela vägen upp till taket bidrar med rikligt ljusflöde till rummet. I taket finns en vacker takrosett vilket är ett fint inslag. Golvet kläs av vackert parkettgolv med holländskt mönster och väggarna är målade i en tidlös ljusbeige ton.

Köket är välplanerat och erbjuder gott om förvaring samt bra arbetsytor. De vita släta skåpsluckorna kombineras med en mörkgrå bänkskiva och stänkskydd i vitt kakel. Köket har helt nya vitvaror från 2022 som utgörs av hällspis med ugn (Cylinda), fläkt (Franke), integrerad diskmaskin (Asko) samt integrerad kyl med frys (Husqvarna). Köksdelen har mörkgrått golv och väggarna har samma ljusbeige ton som vardagsrummet.

Mysigt sovrum med fint ljusinsläpp från ett högt fönster med djup nisch. Här ryms en dubbelsäng med tillhörande sängbord och längs ena väggen finns platsbyggd förvaring. Golvet kläs av vackert parkettgolv med holländskt mönster och väggarna är målade i en ljusgrå ton.

Det rymliga badrummet har mörkgrå våtrumsmatta och helkaklade väggar i vitt kakel med gråblåa inslag. Inredningen består av wc, handfat med förvaringsskåp, spegelskåp, handdukstork samt dusch med draperi.

Härliga Linnéstaden är ett av stadens mest populära områden med vacker och omväxlande arkitektur. Här bor ni med tillgång till allt som kan tänkas behövas; mängder av restauranger och caféer, gym, matbutiker, saluhall och massor av småbutiker. Njut av naturen i närliggande Slottsskogen, Botaniska trädgården och Änggårdsbergen eller vattnet nere vid hamnen. Närhet till mycket goda kommunikationer.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Linnéstaden

Linnéstaden har stor charm och stark karaktär och är en av Göteborgs äldsta stadsdelar. Bebyggelsen härstammar främst från början av förra sekelskiftet. Pampiga stenhus, mäktiga trädalléer och nivåskillnader karaktäriserar stadsdelen. Skansen Kronan stod klar 1641 och är en viktig kulturhistorisk symbol.

Längs Linnégatan och dess tvärgator samt vid Järntorget finns ett myller av mysiga kaféer och restauranger. Här hittar man också trendiga och personliga butiker om vartannat. Apotek och vårdmottagningar finns också i området. Hagabion och Pusterviksteatern står för en del av det kulturella utbudet.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor att välja mellan och för studenten ligger flera av universitetets institutioner på nära håll. Stadsdelen har många idrotts- och kulturföreningar samt träningsställen. Kommunikationerna i området är mycket goda med Linnéplatsen och Järntorget som knutpunkter.

Området har sköna, gröna oaser i sin närhet. I Slottsskogen kan man strosa eller motionera och njuta av lummig växtlighet och öppna gräsytor. Botaniska trädgården står för fantastisk blomsterprakt året om. Parken ansluter till Änggårdsbergen, en vidsträckt vacker skog med flera promenadstigar och motionsslingor.

I Linnéstaden lever man ett rikt storstadsliv i en charmerande miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta