Välkommen till

Antenngatan 37F

2:a Järnbrott

Väldisponerad tvåa i fint skick med balkong

Med ett mycket bra läge med närhet till det mesta ligger denna pärla med genomgående fina ytskikt som gör det enkelt att sätta sin egen prägel i bostaden. Lägenheten erbjuder ett stort vardagsrum där ni även finner utgången till bostadens fantastiska balkong, stilrent kök med klassiska materialval, fint sovrum som vetter mot den välskötta innegården samt ett smart planerat badrum .

Läs hela beskrivningen
Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Elvira
assisterande mäklare
Elvira Henningsson
Fastighetsmäklare
0704-55 22 80 elvira.henningsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Elvira
assisterande mäklare
Elvira Henningsson
Fastighetsmäklare
0704-55 22 80 elvira.henningsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Innanför ytterdörren möts ni av en öppen och ljus hall med plats för avhängning samt förvaringsmöjligheter i en garderob strax intill entrén. Golvet kläs av genomgående klassisk stavparkett och väggarna i hallen är vitmålade.

Vardagsrummet är rymligt, ljust och är lätt att möblera. Här erbjuds gott om plats för både soffhörna med tillhörande soffbord. Det finns även plats för middagsbord för flera personer om så önskas. Från vardagsrummet når ni även bostadens mysiga och soldränkta balkong. Här kan man enkelt inreda med ett härligt café-set.

Köket är klassiskt inrett med vita köksluckor, bänkskiva i svart laminat och stänkskyddet är vitkaklat. Här finns det gott om arbetsytor samt förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustningen består av ugn och spishäll, fläkt, kyl och frys. Ett fönster bidrar med härligt ljus och intill fönstret finns det plats för frukost/middagsbord för flera personer. Väggarna är målade i ljusgrå kulör.

Sovrummet är luftigt och rofyllt. Här erbjuds ett generöst rum med rymligt med förvaring som går längst ena väggen. Här kan man med enkelhet inreda med dubbelsäng samt tillhörande sängbord. Intill sängen finns det även plats för skrivbordshörna.

Badrummet har vita kaklade väggar och golvet täcks av plastmatta. Ett stort vädringsfönster erbjuder här härligt ljusinsläpp. Inredningen består av WC, handfat, spegel med belysning, badkar samt förvaringshyllor.

Varmt välkomna på visning!

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Järnbrott

Bekvämt boende, god service och med närhet till både hav & grönska


I Järnbrott bor man funktionellt och trivsamt nära såväl Göteborgs centrum som havet. Bebyggelsen består till största delen av flerfamiljshus från 50- och 60-talet samt några villa- och radhusområden.

Området har en gedigen historia från jordbruksbygd och här fanns under sent 1800-tal och tidigt 1900-tal Järnbrott stationshus, då järnvägen Säröbanan gick genom området. Idag är Säröbanan en populär cykel- och gångled som går parallellt med Antenngatan, in till Göteborgs stad och ut till Särö, och alla fina badställen och naturområden däremellan.

Utöver Säröbanan är kommunikationerna genom området är goda och med buss tar du dig smidigt till Marklandsgatan eller till Frölunda Torg, vilka båda är knutpunkter för flera buss- och spårvagnslinjer.

Frölunda Torg erbjuder ett stort och brett utbud av shopping, matställen och träningsställen. Här finns även ett populärt kulturhus med bibliotek, simhall och teater. Ytterligare två köpcentrum i närheten är Högsbo 421 och Sisjöns industriområde.

I Järnbrott finns flera skolor och föreningsverksamheter att välja mellan och både skogen och havet ligger på nära avstånd. Populära grönområden på cykel- eller gångavstånd är Ruddalens stora grön- och motionsområde, Slottsskogen, Änggårdsbergen och Botaniska. Med cykel eller buss tar man sig också lätt ner till Askimsvikens badplatser eller ut till Näsets badvikar.

Järnbrott inbjuder till ett behagligt boende med natur, service och storstadsliv inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta