Havsnära boende med två balkonger & slående utsikt

Martin Hasselblad
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare & Partner
0709-78 13 78 martin.hasselblad@lundin.se

Lundin Västra Göteborg

Med Lundin Västra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Hälleflundregatan 38

2:a Fiskebäck

Kortfakta

Pris/Bud:
3 995 000 kr
Avgift:
3 632 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
69 kvm
Våning:
1/4, hiss
Byggår:
2012
Adress:
Hälleflundregatan 38,
426 58 VÄSTRA FRÖLUNDA
Välkommen att kontakta Martin
Välkommen att kontakta Martin

Lundin Värdering

Boka nu

Beskrivning

Med fantastisk havsutsikt över Fiskebäck och havet som närmsta granne är detta ett hem att trivas i! Här erbjuds social och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, ett fint sovrum samt två underbara balkonger/uteplats. Bostaden har genomgående högkvalitativa materialval, jordnära färger och ett otroligt ljusinsläpp som präglar hela lägenheten. Här kan ni öppna balkongdörren och förlänga vardagsrummet och under de varma månaderna slå er ner och njuta av havets sköna bris i solen. Med närhet till stranden, båthamnen och kollektivtrafiken som tar er till city är detta ett perfekt läge!

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Ni välkomnas in i en ljus och inbjudande hall. Golvet kläs genomgående av vacker ekparkett och väggarna är målade i vitt.
Redan härifrån gör sig ljuset tillkänna och öppnar upp lägenheten.

Vidare in i lägenheten når ni den öppna och sociala planlösningen mellan kök och vardagsrum som bjuder in till samvaro med familj och vänner. I vardagsrummet ges flera möbleringsalternativ med soffgrupp, tv-bänk och övrigt möblemang. Med direkt utgång till bostadens ena balkong/uteplats kan ni öppna upp glasdörren och förlänga rummet under sommarens varma dagar. Här ute går det att inreda med bord med stolar eller lounge möblemang. Många fönsterpartier bidrar till ett fint ljusflöde.

Köket är stilrent och modernt med vit inredning. Här finns goda förvaringsmöjligheter i såväl lådor som skåp. Generösa arbetsytor i grått med ovanliggande stänkskydd i vitt kakel för den som tycker om att laga mat samt för avlastning. Den maskinella utrustningen utgörs av fläkt, spishäll, inbyggd ugn, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Samtliga vitvaror är från Siemens. Ett extra plus är de infällda spotlights över bänkskivan samt flertalet eluttag. Intill fönstret i köket får ett matbord för trevliga middagar och härligt utsikt plats.

In genom en passage via hallen når ni det rofyllda Master bedroom. Ljust och harmoniskt rum med stor tillhörande skjutdörrsgarderob samt utsikt mot balkongen. Från sovrummet når ni bostadens andra balkong som ger en underbar utsikt över hamnen. Här ute går det enkelt att möblera med en liten lounge grupp.

Det helkaklade badrummet har mörkt klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Inredningen utgörs av vägghängd wc, handfatskommod, spegelskåp med förvaring, handdukstork samt duschhörna med vikbara dörrar. Praktiskt tvätt-del med tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande bänkskiva samt vägghängda skåp som både bidrar till förvaring samt förenklar vardagssysslorna.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 3 995 000 kr

Avgift: 3 632 kr/månad. I avgiften ingår även internet. Utöver avgiften tillkommer tre obligatoriska tillägg till en summa av 430kr/mån. Dessa avser kabel-tv, Varmvattentillägg samt vattentillägg.

Andelstal: Andel i föreningen är 0,0144897%. Andel av årsavgift är 1,44792%.

Pantsättning: Ej pantsatt.

Driftkostnad: Totalt ca 325 kr/månad.Driftkostnaden fördelas enligt följande:
El: 200 kr/månadFörsäkring: 125 kr/månad
Driftkostnaden kan variera beroende på antal personer i hushållet, förbrukningsmängd samt val av tjänsteleverantör. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Ansvarig mäklare eller Lundin Fastighetsbyrå ansvarar ej för att uppgifterna är korrekta

Information Bostad

Adress: Hälleflundregatan 38, 426 58 VÄSTRA FRÖLUNDA. Göteborg kommun.

Objekttyp: Bostadsrättslägenhet. Byggår: 2012

Lägenhetsnummer: 703/1001

Våningsplan: Våningsplan 1 av 4. Hiss finns.

Storlek: 2 rum varav 1-1 sovrum. Boarea 69 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Information Förening

Förening: Brf Fiskebäck Havet. Föreningen är en bostadsrättsförening. I föreningen finns 54 lägenheter.

Allmänt om föreningen: Föreningen har del i gemensamhetsanläggningar för kvartersgator och kaj. Därutöver kommer föreningens fastighet att delta i gemensamhetsanläggning innehållande föreningslokal, gästlägenhet, gästparkering, tvättstuga, källsortering och gemensamma ledningar med tillbehör.

Föreningen har en välskött ekonomi.

Uppvärmning: Värmepump.

Ventilation: FTX.

Energideklaration: Utförd 2019-05-23. Energiprestanda 86 kWh/kvm och år. Energiklass D.

Parkering: Parkering finns i varmgarage under lägenheterna och nås via hissen i trapphuset.

Övrigt: I Fiskebäcks Brygga bor du mellan småbåtshamnen och den gamla fiskehamnen. På de gemensamma gårdarna som vetter mot havet finns gott om plats för grillkvällar och härliga dagar med vänner och familj. Husen sluttar ner mot vattnet och genom lugna gränder går du till kajstråket där du kan ta sköna promenader året runt. I småbåtshamnen har du möjlighet att ha din båt.

Med båten vid bryggan tar du dig snabbt ut i Göteborgs södra skärgård. Intill hamnen solar du på en fin badplats där det finns en flytbrygga och utomhusdusch. Och blir du blir sugen på shopping är det bara att cykla in till Frölunda Torg och kanske handla hem något gott från saluhallen eller fiskbilarna.

Fastigheterna här i Fiskebäcks Brygga ägs av de tre bostadsrättsföreningarna: Brf Fiskebäck Utsikten, Brf Fiskebäcks Udde samt
Brf Fiskebäck Havet

Småbåtshamnen drivs av Fiskebäcks Småbåtshamn AB. Föreningen havet äger 42 % av Fiskebäcks Småbåtshamn tillsammans med föreningarna Utsikten och Udden, 26 % resp. 32 % som har till uppgift att hyra ut båtplatser till medlemmarna. För mer information om hamnen kika på hemsidan; https://fiskebackssmabatshamn.com

Se även respektive förenings hemsida för mer information.

Informationen om föreningen har inhämtats från föreningens styrelse, årsredovisning och stadgar. Övriga uppgifter i objektsbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras, i enlighet med Fastighetsmäklarlagen, av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi råder dig som potentiell köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR på vår hemsida, www.lundin.se/villkor-och-cookies.

Fiskebäck

I Fiskebäck kombineras skärgårdslivet med storstadslivet på ett självklart sätt. Fiskebäck, som ligger på behändigt avstånd från Göteborgs centrum, är ett område med tydlig havsprägel. Fiskebäck är namnet på den bäck och de gårdar som låg här en gång och runt vilka ett fiskeläge växte upp.

På vindlande gator med namn som Skäddegatan, Sikgatan och Makrillgatan ligger äldre och moderna villor om vartannat. Radhus, kedjehus och några flerbostadshus utgör också en del av Fiskebäcks bebyggelse.

Frölunda Torgs köpcentrum och Frölunda kulturhus ligger 5 minuters bilväg bort. Högsbo 421 och Sisjöns industriområde är två köpcentra i närheten. Med bil, buss eller spårvagn tar du dig lätt till centrala Göteborg.

Området är populärt bland barnfamiljer. Det finns flera förskolor att välja mellan och en grundskola, Fiskebäcksskolan. Föreningslivet är rikt med verksamheter inom bl.a. segling, sjöscouting, fotboll och innebandy.

Fiskebäcks hamn är en av landets största. Södra skärgården öppnar sig precis utanför och erbjuder en härlig miljö året om. Badplatser hittar man vid Ganlet och Fiskebäcksbadet. Här finns också ett naturskönt rekreationsområde och ett vackert promenadstråk längs Eskils kanal.

Fiskebäcks trivsamma och charmiga miljö inbjuder till ett skönt och aktivt liv nära havet och storstaden. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning