Välkommen till

Blåsutgatan 5

Blåsutgatan 5
4:a Majorna

Dubbla balkonger och takterass med spektakulär utsikt

Välkomna till detta eleganta fyra rum med en vidsträckt takterrass och två rymliga balkonger i ett lugnt och tryggt område! Hela bostaden präglas av ljusa ytskikt och vackra parkettgolv. Här kan ni njuta av dagssolen på de två härliga balkongerna. Den välplanerade layouten erbjuder 3 generösa sovrum samt ett kök och vardagsrum som smidigt flyter samman och skapar en social atmosfär. Hissen i fastigheten ger extra bekvämlighet. Detta är ett tryggt boende i en välskött och stabil HSB-förening.

Detta unika boende ligger i det charmiga området Majorna, som har mycket att erbjuda med sina trevliga restauranger och butiker. Dessutom har ni närheten till den natursköna Slottsskogen. Tack vare utmärkta kommunikationer når ni city på cirka 10 minuter.

Läs hela beskrivningen
Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Kevin
ansvarig mäklare
Kevin Arnagård
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se
Lundin Västra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Äntligen kan vi stolt presentera ett av de mer unika objekten i Majorna - en fyra rum och kök som verkligen utmärker sig. Denna bostad erbjuder tre rymliga rum med en smart planlösning och en extra dimension med övervåning, nås via en elegant trappa, som leder till den magnifika takterrassen. Här kan du njuta av vidsträckt utsikt över Göteborgs hamninlopp, och det är den perfekta platsen för att imponera på dina gäster under trevliga kvällar eller bara för att njuta av.

Denna bostad har badrum på första på våningsplan 1, utrustad med dusch, golvvärme, tvättmaskin handfat och kommod utöver detta finns en toalett på våningsplan 2, praktiskt till sovrummen. De har genomgått en grundlig stamrenovering år 2018, vilket garanterar en modern och bekväm boendemiljö. Med sina välplanerade utrymmen och fantastiska terrass är detta verkligen en ovanlig pärla i Majorna.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Majorna
Majorna är en av Göteborgs mest genuina och charmiga stadsdelar. En stad i staden med eget uttryck och livfullhet. Vindlande kullerstensgator, vackra landshövdingehus och små parker och torg skapar tillsammans områdets trivsamma utseende och levande atmosfär.

Majorna är ett område med gamla anor. Hamnen, älven och havet har sedan århundraden varit livsviktiga för majborna. Härifrån hämtade man sin försörjning och många namn härrör från den tiden då det behövdes både båtbyggare, segelsömmare och repslagare. Idag är kajerna både arbetsplatser och härliga rekreationsområden. Och från många av Majornas kullar har man utsikt mot älvmynningen.

Stadsdelen sjuder av aktivitet för alla åldrar. Musik- och kulturlivet är rikt och det finns gott om idrottsföreningar och träningsställen. I kvarteren hittar man ett brett och varierat utbud av butiker, mysiga caféer och restauranger. Göteborgs city nås lätt med cykel, spårvagn eller buss.

Majorna är en populär stadsdel för studenter, flera av Göteborgs universitets institutioner ligger på nära avstånd. För barnfamiljen finns ett stort utbud av förskolor och skolor.

Små parker, som Söderlingska parken i Gathenhielmska kulturreservatet, finner man i de egna kvarteren. Klippan, Slottsskogen, Botaniska och Änggårdsbergen ligger alla på promenad- eller cykelavstånd och är ljuvliga oaser året om.

I Majorna lever man ett aktivt storstadsliv i en charmerande småstadsmiljö med både havet och grönskan inpå knuten.

Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta