Välkommen till

Träringen 44

3:a Björkekärr

Välplanerad bostad med balkong i naturnära Björkekärr

Välkommen till populära Träringen! Här finner ni denna bra planerade trea om 67,5 kvadrat med balkong som är belägen med sol. Bostaden erbjuder ett stambytt badrum från 2008, kök med gott om plats för matbord, rofyllda sovrum med garderober och ett luftigt och socialt vardagsrum varifrån ni når balkongen. En perfekt bostad för hemmafixaren. Här bor ni i en stabil HSB-förening med övernattningslägenheter och festlokal samt gångavstånd till Härlanda tjärn

Läs hela beskrivningen
Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Johanna
assisterande mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Benjamin
ansvarig mäklare
Benjamin Vidovic
Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se
Johanna
assisterande mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

Vi välkomnas in i hallen som erbjuder förvaringsmöjligheter i två platsbyggda garderober. Väggarna har mönstrad tapet.

Ett par steg in i bostaden når ni ett utav bostadens sovrum. Här får man med lätthet plats med dubbelsäng samt tillhörande sängbord. Förvaring hittar ni i tre platsbyggda garderober. Grönt golv och mönstrad tapet.

Vidare till bostadens andra sovrum. Här kan likaså med enkelhet inredas med dubbelsäng samt tillhörande sängbord alternativt som kontor. Förvaring finns i tre platsbyggda garderober.

Vardagsrummet är stort och rymligt med härligt ljusinsläpp från fönsterpartierna. Här kan med enkelhet inreda med soffhörna samt tillhörande soffbord. Ytterligare plats finns för matsalsbord för flera personer. Golvet kläs av vacker fiskbensparkett. Härifrån har ni direkt tillgång till den härliga balkongen med fritt läge. Balkongen är rymlig och kan inredas med bord, stolar eller soffhörna.

Några steg från vardagsrummet når vi bostadens kök. Här finns plats för ett matbord strax intill fönstret som bidrar med härligt dagsljus. Köket erbjuder gott om förvaring. Den maskinella utrustningen består av spis med ugn samt kyl med frys.

Badrummet som är stambytt från 2008 är helkaklat med ljus kakel och klinker på golvet. Inredningen består av wc, handfat, spegelskåp samt badkar.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Björkekärr

skogspromenader, friluftsliv och storstadspuls


Höga träd omgärdar husen i Björkekärr och bildar skyddande gröna tak och väggar. När området började byggas upp på 1950-talet fick bebyggelsen smälta in i den omgivande naturen och resultatet har blivit ett boende i en spännande mix av skog och storstad.
Bebyggelsen är varierad och består både av villaområden och låga flerfamiljshus.

Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn. Här finns stadens stora utbud av kultur, shopping, restauranger och nöjesställen. God närservice finns dock i de egna kvarteren. Stabbetorget, Trätorget och Spåntorget har alla något av detta.

För barnfamiljen finns flera förskolor och två grundskolor, Rosendalsskolan samt nybyggda Härlandatjärnskolan som beräknas vara klar hösten 2022. Det finns också flera idrottsklubbar inom bl.a. innebandy, fotboll, tennis, handboll och ridsport. Kulturhuset Kåken i Härlanda är ett hus för alla sinnen. Här finns bl.a. bibliotek, hälsotek, öppen förskola och café.

Björkekärr gränsar till det stora Delsjöreservatet. I vacker natur är vandringsleder, motionsslingor och badsjöar belägna. I området kring Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Björkekärrs trivsamma atmosfär, lummiga miljö och centrala läge inbjuder till ett behagligt boende i en av Göteborgs grönaste stadsdelar. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta