Välkommen till

Marklandsgatan 57

2:a Högsbo

Ljus & välplanerad bostad med underbar inglasad balkong

Välkomna till omtyckta och trevliga Marklandsgatan 57 där ni finner denna mycket välplanerade bostad! Här erbjuds generösa sociala ytor, trevlig kök, stort sovrum samt gott om förvaringsutrymmen. Underbar inglasad balkong med vy över grönområde. Underbart med eftermiddagssolen och glaspartierna som förlänger balkongsäsongen. Med ett tyst och fridfullt läge bor man perfekt med närhet till allt!

Läs hela beskrivningen
Elvira
ansvarig mäklare
Elvira Henningsson
Fastighetsmäklare
0704-55 22 80 elvira.henningsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Elvira
ansvarig mäklare
Elvira Henningsson
Fastighetsmäklare
0704-55 22 80 elvira.henningsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på elvira.henningsson@lundin.se.

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Ni välkomnas in i en ljus och inbjudande hall med gott om plats för att hänga av ytterkläder samt goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Ljusa väggar och fint trägolv.

Till höger in i bostaden når ni de sociala delarna med stort vardagsrum där ni har direkt utgång till den inglasade balkongen. Här inne ges flera möbleringsalternativ med soffgrupp, tv-bänk, matbord samt övrigt möblemang. Fantastiskt fint ljusinsläpp från flertalet fönster öppnar upp och präglar bostaden. Ute på balkongen kan ni avnjuta en kopp kaffe under de varma månaderna och här kan ni enkelt inreda med utemöbler.

Sovrummet är harmoniskt med plats för stor dubbelsäng med tillhörande sidobord samt skrivbord. Härligt fönster bidrar till ljusinsläpp. Ljusa väggar och även här kläs golvet av fint trägolv.

Inbjudande och trevligt kök för goda middagar med vänner och familj. Här får ett matbord med stolar plats intill fönstret. Inredningen är vit med generösa förvaringsmöjligheter i flertalet skåp och lådor samt goda ytor att laga mat eller baka på. Den maskinella utrustningen utgörs av fläkt, spis med ugn, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys.

Helkaklat badrum med mörkt klinkergolv och ljust kakel på väggarna. Inredningen utgörs av wc, handfat, spegelskåp samt duschhörna med vikbara dörrar.

Ekonomi
Bostad
Förening
Området

Högsbo

I Högsbo bor man funktionellt och trivsamt nära Göteborgs centrum. Högsbo består av flera mindre områden såsom Högsbohöjd, Högsbotorp, Kaverös och Flatås. Bebyggelsen består till största delen av flerfamiljshus från 50- och 60-talet samt några villa- och radhusområden.

Högsbo erbjuder mycket god närservice för de boende. På Axel Dahlströms torg, som är navet, finns både butiker och matställen. Axel-huset på torget erbjuder service och aktiviteter för alla Högsbos invånare.

Vid Frölunda torg finns ett stort köpcentrum, kulturhus och flera träningsställen. Högsbo 421 och Sisjöns industriområde är ytterligare två köpcentra i närheten.

Här finns flera skolor och föreningsverksamheter att välja mellan. Kommunikationerna i området är mycket goda. Det finns gott om cykelvägar och från Marklandsgatan avgår ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. På några minuter är man inne i Göteborgs stadskärna.

Skog och hav ligger på nära avstånd. Högsbo gränsar till Ruddalens stora grön- och motionsområde. Slottsskogen, Änggårdsbergen och Botaniska ligger på cykel- eller gångavstånd. Med cykel eller buss tar man sig också lätt ner till Askimsvikens badplatser eller ut till Näsets badvikar.

Högsbo inbjuder till ett behagligt boende nära naturen och storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Karta