Välkommen till

Marklandsgatan 57

Marklandsgatan 57
2:a Högsbo

Ljus & välplanerad bostad med underbar inglasad balkong

Med ett fantastiskt läge på omtyckta Marklandsgatan finner ni denna mycket välplanerade tvåa! En ljus och rymlig bostad med väl tilltagna sociala ytor, trevlig kök med goda arbetsytor, stort sovrum samt gott om förvaringsutrymmen. Här erbjuds dessutom en inglasad balkong i härligt västerläge med en fri vy över grönområde. En underbar plats där du kan njuta av solen större delen av dagen, dessutom långt in på hösten tack vare skjutbara glaspartier som förlänger balkongsäsongen.

Detta är lägenheten för dig som vill bo i ett rofyllt område med närhet till både innerstadens puls och gröna lungor. Goda förbindelser med buss och spårvagn finns på en kort promenads avstånd från porten.

Läs hela beskrivningen

Bilder

Planritning

Beskrivning

Lägenheten disponeras enligt nedan:

Innanför ytterdörren möts ni av en ljus och väldisponerad hall med plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Väggarna är målade ljusa och på golvet ligger ett vackert trägolv vilket är genomgående i bostaden.

Till höger in i bostaden når ni bostadens generösa vardagsrum där ni även har direkt utgång till den inglasade balkongen. Ett väl tilltaget och socialt rum som erbjuder flera möbleringsalternativ så som exempelvis soffgrupp, tv-bänk, matbord samt övrigt möblemang om så önskas. Fantastiskt fint ljusinsläpp från flertalet fönster öppnar upp och präglar bostaden. Ute på den rymliga balkongen finns gott om plats för loungemöbler alternativt matgrupp och ni bjuds på en härligt grönskande utsikt. Balkongen är dessutom inglasad med justerbara glaspartier vilket gör den till den ultimata platsen så väl på sommaren som en bit in på hösten.

Stilrent och trevligt kök som bjuder upp till härliga middagar med vänner och familj. Intill rummets generösa fönster finns en given plats för en gedigen matplats som rymmer stora sällskap. Inredningen är tidlöst vit med gott om förvaringsmöjligheter i flertalet skåp och lådor samt goda ytor att laga mat eller baka på. Den maskinella utrustningen utgörs av fläkt, spis med ugn, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys.

Sovrummet är harmoniskt och luftigt med plats för stor dubbelsäng med tillhörande sidobord samt skrivbord. Härligt fönster bidrar till ljusinsläpp. Ljusa väggar och även här kläs golvet av fint trägolv.

Helkaklat badrum med mörkt klinkergolv och ljust kakel på väggarna. Inredningen utgörs av wc, handfat, spegelskåp samt duschhörna med vikbara dörrar.

Varmt välkommen att boka in er på visning!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Högsbo
I Högsbo bor man funktionellt och trivsamt nära Göteborgs centrum. Högsbo består av flera mindre områden såsom Högsbohöjd, Högsbotorp, Kaverös och Flatås. Bebyggelsen består till största delen av flerfamiljshus från 50- och 60-talet samt några villa- och radhusområden.

Högsbo erbjuder mycket god närservice för de boende. På Axel Dahlströms torg, som är navet, finns både butiker och matställen. Axel-huset på torget erbjuder service och aktiviteter för alla Högsbos invånare.

Vid Frölunda torg finns ett stort köpcentrum, kulturhus och flera träningsställen. Högsbo 421 och Sisjöns industriområde är ytterligare två köpcentra i närheten.

Här finns flera skolor och föreningsverksamheter att välja mellan. Kommunikationerna i området är mycket goda. Det finns gott om cykelvägar och från Marklandsgatan avgår ett stort antal buss- och spårvagnslinjer. På några minuter är man inne i Göteborgs stadskärna.

Skog och hav ligger på nära avstånd. Högsbo gränsar till Ruddalens stora grön- och motionsområde. Slottsskogen, Änggårdsbergen och Botaniska ligger på cykel- eller gångavstånd. Med cykel eller buss tar man sig också lätt ner till Askimsvikens badplatser eller ut till Näsets badvikar.

Högsbo inbjuder till ett behagligt boende nära naturen och storstadslivet. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta